LENOR- premiu

LENOR- premiu | Autor: MilitaruT

Link direct la acest mesaj

Buna-ziua,
As dori sa stiu daca cei din Bucuresti pot veni sa ridice premiile personal si de unde.
Nu mai am incredere in curieri sau in faptul ca vor fi trimise.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Citat:
citat din mesajul lui MilitaruT

Buna-ziua,
As dori sa stiu daca cei din Bucuresti pot veni sa ridice premiile personal si de unde.
Nu mai am incredere in curieri sau in faptul ca vor fi trimise.
Multumesc

O sa transmit intrebarea mai departe. Asa cum am scris la topicul respectiv, premiile intarzie datorita logisticii complexe, avand in vedere ca acest consurs a fost desfasurat pe mai multe site-uri.

Personal as recomanda sa asteptam macar pana primeste o persoana si apoi sa ne intrebam dece nu am primit. Important de stiut: noi am trimis castigatorii in 3 valuri. Nu stiu daca premiile se vor trimite tot asa. Dar daca este asa inseamna ca cei din valul 1 o sa primeasca mai devreme decat cei din valul 3.

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MilitaruT spune:

Ok. Multumesc. :)
Sa inteleg ca nu site-ul desprecopii impacheteaza premiile si le trimite catre destinatar ci toate premiile de la cele 5 site-uri vor fi trimise de catre Lenor.?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MilitaruT
Sa inteleg ca nu site-ul desprecopii impacheteaza premiile si le trimite catre destinatar ci toate premiile de la cele 5 site-uri vor fi trimise de catre Lenor.?!

Da, Lenore se ocupa de toate astea.

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput