Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena..o fi vreun stefanut in burtica..ce sa zic si eu..rade harb de o la sparta, ca atat am vomitat la prima sarcina, de am crezut ca si mor. si pana la sfarsit, inclusiv noaptea de dinaintea nasterii, inclusiv pe masa de nastere..
acu, deocamdata am niste greturi suportabile..cam toata ziua..dar deocamdata nu am vomitat. sper sa o tin asa.

Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

va pup si o zi frumoasa, vb mai acush

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

Fetelor voi simtiti ca vi s-a marit burtica.Eu asa simt...am niste blugi cu care mergeam la lucru si purtam curea la ei si acum ii am fara curea si la nasture cand il inchei ma strang...si cand stau pe scaun la servici (si stau 9 ore)trebuie sa imi deschid si nasturele si un pic fermoarul ca simt ca ma deranjeaza. ??????

Elena, 7+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul

da, asa simt si eu. in primul rand s-a intarit si la panataloni nu mai trebuie sa port curea. uneori imi fac griji,mai ales cand ma plec, sa nu strang burtica prea tare si sa-l incomodez pe bebe.

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

apropo de suluieta...mie imi dispare mijlocelul..:):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

elena..o fi vreun stefanut in burtica..ce sa zic si eu..rade harb de o la sparta, ca atat am vomitat la prima sarcina, de am crezut ca si mor. si pana la sfarsit, inclusiv noaptea de dinaintea nasterii, inclusiv pe masa de nastere..
acu, deocamdata am niste greturi suportabile..cam toata ziua..dar deocamdata nu am vomitat. sper sa o tin asa.

Sincer sper sa fie un Stefanutz in burtica...al meu cred ca ar isi doreste mult si un baiat.Ce sa zic am asa un feeling ca ar fi baiat, de obicei cand vad o graviduta simt ce va avea ( baiat sau fata) si la mine imi spune ca de data asta va fi baiat.Sper sa nu ma insele, in special daca se adevereste si faza cu preferintele de mancare...prefer mai acrisor tot decat dulce...nu mai pot manca nimic dulce si daca inghit ceva doar un picut iau ca nu-mi trebuie.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Deci fetelor se pare ca incepe burtica sa creasca.Si soatza mea a zis ca se vede o diferenta la burta fata de cum o aveam inainte...asa o fi....

Alina stai linistita ca nu il incomodezi pe bebe ca el are loc acolo si daca este ceva sa nu-i convina imediat da semnale... beep-uri,telefon ...sau... direct dureri.... intelegi

Cum creste samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Voiam sa va intreb care din voi se mai duce la Giulesti?

Eu nasc la Giulesti pt a doua oara

Shery +5 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Fetelor o sa treaca timpul f repede ,o sa vedeti ca acum ii tineti in brate.

Ancuta stie tot !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Voiam sa va intreb care din voi se mai duce la Giulesti?

Eu nasc la Giulesti pt a doua oara

si esti multumita de serviciile de acolo? plus ca am auzit ca la curatenie nu sunt asi...sau cum mi-ar placea mie sa fie..

Alina, 7+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Hop si eu.

Am fost la eco, am ascultat inimioara, 158 batai/min

Ma intrebati de ce nu pot sa iau liber: pentru ca eu nu sunt angajat, ci PFA, iar contractele cu clientii nu imi permit repaus. Daca vreau liber, trebuie sa reziliez contractele; avem rate multe, nu ne permitem sa renuntam la surse de venit.

Medicul mi-a recomandat: pentru varsaturi frecvente: metoclopramid (1 la 12 ore) - doar daca nu mai suport; pentru constipare: ulei de parafina (1 lingura/zi) la nevoie; dicarbocalm pentru arsuri stomacale.

7+
Vine bebe!

Felicitari pentru inimioara si sa stii ca nimic nu se compara cu grija pe care o ai ca mama fata de copil fata de cineva din exterior.Iti spun asta din proprie experienta si m-am rugat ca daca o sa mai am un copil sa-mi ajute Dumnezeu sa pot sta cu el acasa 2 ani si sa-l cresc cum consider decat sa il mai dau din mana in mana...cred ca intelegi ce vreau sa zic.
Oricum tu cu soatza ta hotarati ce este mai bine pentru voi si bebe.

Cum creste samburelul

Mergi la inceput