Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(45)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

lyly mar multumesc pt gandurile bune!!
ati adormit toate?
merg sa butonez si eu un pic telecomanda..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

brunica, ms mult de sfaturi,sa stii ca pe la noi pe aici, nu ne-am incontrat inca cu nimic.
cand vii in tara?
astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

brunica, ms mult de sfaturi,sa stii ca pe la noi pe aici, nu ne-am incontrat inca cu nimic.
cand vii in tara?

hihi , nici eu nu m am "incontrat" cu nimic , dar evit!
daca mi ajuta dd si raman gravi, vin dupa eco cand se vede inimioara ..sau inimioarele..din 20 ianuarie oricum trebuie sa fiu in romanica pt o perioada de vreo 3 saptamani , daca vrei punem de o intalneala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

buna, fetele! tare harnicute ati fost! v-am cautat putin pe aici, dar v-am gasit in cele din urma!

luni incep monitorizarea si, sper eu, pe joi sa facem IA. deocamdata simt intepaturi pe ambele ovare. nu ma intereseaza foliculii de pe dreptul si sper ca foliculii de pe os vor fi frumosi si grasi!

Libra, Mona, si celelalte fete va tin pumnii! Sper sa ne vedem mamici curand! Doamne ajuta!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Sorinake,tinem pumnii pt.inseminarea de joi si foliculi grasi si frumosi pe stangul

Galli vitex fruit,iti pun prospectul mai jos

http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html

Amy,e sotul gainii la mine-n cratita,asa cred ca sincer nu l-am cautat sa vad daca are oo,de cocosh Tu ce mai faci?(e a doua oara pe ziua de azi cand te intreb)

Lyly,nu stiu nimic de intarzierea ciclului,parca la femina citeam pe perioada verii cica cu anticonceptionale se poate intarzia,nu stiu daca ai voie sa iei si nu stiu nici schema.Of,imi pare tare rau ca ai fibrom

Brunadria,saptamana viitoare ai punctia.Doamne Ajuta!

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

cand vii in tara?

hihi , nici eu nu m am "incontrat" cu nimic , dar evit!
daca mi ajuta dd si raman gravi, vin dupa eco cand se vede inimioara ..sau inimioarele..din 20 ianuarie oricum trebuie sa fiu in romanica pt o perioada de vreo 3 saptamani , daca vrei punem de o intalneala

bruni, ma refeream la faptul cu noi adunam parerile, si vedem ce iese....normal, e cea mai buna metoda- evitatul.

sigur ca punem de o intalneala! oricand!
ai examene?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

buna, fetele! tare harnicute ati fost! v-am cautat putin pe aici, dar v-am gasit in cele din urma!

luni incep monitorizarea si, sper eu, pe joi sa facem IA. deocamdata simt intepaturi pe ambele ovare. nu ma intereseaza foliculii de pe dreptul si sper ca foliculii de pe os vor fi frumosi si grasi!

Libra, Mona, si celelalte fete va tin pumnii! Sper sa ne vedem mamici curand! Doamne ajuta!

http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png

sorinakeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
de cand nu te-am vazut!!!!!
bafta, iti tinem pumnii, ne rugam pt tine!!
sa te auda DD!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Sorinake,tinem pumnii pt.inseminarea de joi si foliculi grasi si frumosi pe stangul

Galli vitex fruit,iti pun prospectul mai jos

http://www.naturashop.ro/vitex-fruit-chaste-tree-p-944.html

Amy,e sotul gainii la mine-n cratita,asa cred ca sincer nu l-am cautat sa vad daca are oo,de cocosh Tu ce mai faci?(e a doua oara pe ziua de azi cand te intreb)

Lyly,nu stiu nimic de intarzierea ciclului,parca la femina citeam pe perioada verii cica cu anticonceptionale se poate intarzia,nu stiu daca ai voie sa iei si nu stiu nici schema.Of,imi pare tare rau ca ai fibrom

Brunadria,saptamana viitoare ai punctia.Doamne Ajuta!

Ada

Daruind vei dobandi.

ada,multumesc frumos!!!!!
il voi citi!
mg sa mancam !
mai tarzior putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Pofta buna Galli!

Amy,ai primit maillurile alea pana la urma?Sau oare am mai apucat sa le trimit?nu ca n-as putea verifica..

Brunadria,berbec zici? Ne aniversam in aceasi saptamana Cum e sa ai partener tot berbec?care cedeaza primul? am prieten bun berbec cu care ma inteleg tare bine si mi-i tare drag.

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Pofta buna Galli!

Amy,ai primit maillurile alea pana la urma?Sau oare am mai apucat sa le trimit?nu ca n-as putea verifica..

Brunadria,berbec zici? Ne aniversam in aceasi saptamana Cum e sa ai partener tot berbec?care cedeaza primul? am prieten bun berbec cu care ma inteleg tare bine si mi-i tare drag.

Ada

Daruind vei dobandi.

ada ne intelegem f bine , care cedeaza primul? depinde de nervii fiecaruia , dar nu prea avem timp de conflicte ca suntem destul de putin timp impreuna...cand suntem impreuna suntem deacord cu orice oricare ,numai sa fie armonie si liniste..
a propos mai am 2 surori tot berbec si nepoata berbec ,ma inteleg f bine cu taur si gemeni ca astia ii am in preajma, dar ma inteleg bine cu toata lumea in general

Mergi la inceput