America (183)
Raspunsuri - Pagina 12
mihutza11 spune:
Miere da cu iaurt pe vanataie ca trece! la noi a functionat intotdeauna, nici nu s-a invinetit..
am fost si noi la niste dinner la niste prieteni.. asa ca nu am bucatarit curca .. dar nu prea am mancat acolo ca parca nu mai aveam pofta si acum parca mi-e foame.. ehh.. cam asa patesc eu de obicei..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
blackpanterro spune:
Miere, pup buba lui Aidan!
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
corinadana spune:
Panterutzo s o stapaniti sanatosi!
Miere nu i ai pus gheata? se mai intampla...
Am papat si noi curcan si azi tr sa l dam jos , eram intr un soi de cura de slabire si uite!!!
Josefine am sa pun poze de indata ce o sa am si lentile. Abia astept.
Lucasmom asa l gasisem si eu pe Nikon cu 690$ dar apoi iti mai trebuie si aia si aia si aia ca nu le are ; eu care credeam ca doar lentile imi trebuie. Si asa am ajuns la 990.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
lisa79 spune:
O strigare:
Avem nevoie de un vot,ANA de mine si DARIUTA de CRis 30,suntem pe prima pagina!!!
multumim
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
sinzi_ana spune:
Happy Curca Day si de la noi!!!
Irina, cum mai este Aidan??? Ce facem de Craciun? Veniti incoa? (eu iau vacanta pe 16 sau 17...yuhu)
Delia, fac medical laborant...sa vedem ce o iesi...
Corina, super aparatul!! Eu am un Canon EOS Rebel...si nu sunt foarte multumita...in sensul ca, desi imaginea este fidela realitatii, lentilele sunt super (eu am 2, preferata mea este cea de 70-300mm, dar care este si ff incomoda si nu o pot cara mai pe nicaieri), nu imi plac culorile...nikon are culori mai vii si mai vesele si in plus image stabilizer...In rest...sunt la fel
Hai sa va arat cum doarme bebelusul lui mama:
http://pets.webshots.com/photo/2989593960087737923OYlXep
miereamara spune:
Sinzi, finutul ne baga strambe:))
Azi a venit cu un diaper murdar de kk in manuta si mi l-a pus frumos in mana!
M-am contrazis cu taica'su, care dintre noi a lasat diapere murdare prin casa, mai aveamputin si ne certam.
Peste cinci minute, controlez cupilu, nu avea diaper pe sub salopeta, salopeta fiind perfect inchisa, pana la ultima capsa.
Si-a scos singur diaperul, haha! Dar nu stiu cum, cred ca l-a tras pe un picior, dar chiar si asa, cum l-o fi desfacut?? Ieri am mai gasit un diaper rupt prin casa, dar nu am dat atentie, cred ca pur si simplu am uitat, poate am zis ca l-am dezbracat eu, habar nu am, cert este ca domnul isi scoate diaperul singur, cred ca tb sa ii luam chiloti din aia de otel!
E mortal catelul, ce rasfatat doarme!
Cred ca o sa venim de Craciun, da nu stiu dc avem loc la voi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
mihutza11 spune:
Miere cum ma sa isi scoata pampersul? ce smecheran! a trecut buba?
va invit la o mostra din rasul Andrei mai ales in primele secunde ..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
philip spune:
lisa, votat.
miere, pup cucuiul.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
sinzi_ana spune:
Irina, si David isi scotea si pantalonii si pampersul...chiar si in parc...atunci am trecut la pull-ups!!! Oricum...asta e doar inceputul (bine ca nu controleaza prin gunoi inca) ...hhahaa...
Mihuta, dulce foc rasul de fetita!!!
Aseara am avut si eu peste noapte fetita prietenilor mei (care munceau) si mi-am adus aminte cum e cu bebe (are 1an si 3 luni)...
Andrada, Blaze a fost returnat la breeder-ul de la care l-am cumparat...avea f multe "bad habits" (Irina stie) si a culminat cu o muscatura urata pe spatele lui David (care nu ii facea nimic)...Nu am reusit nici cu dresaj sa il controlam...pur si simplu nu ii placeau copiii sau regulile
L-am luat pe Spike imediat, ca David a suferit si vroia neaparat alt caine...(am cautat 2 zile cea mai blanda si rabdatoare rasa cu copiii) si am concluzionat ca ne trebuie un english mastiff - Spike.
Pana acu' suntem foarte fericiti cu el, si e ff diferit de Blaze...
David il poate mangaia, se joaca cu el fara sa ii fie frica, e foarte cuminte (nu imi musca musafirii, nu sare pe ei), e curat, lenes ...ne e drag de murim