America (183)
Raspunsuri - Pagina 11
ruxij spune:
Happy Curca-Day fetelor!!
Alea cu cezariana-prosti si alea alea=bullshit!
Eu am citit din umbra ce ati mai scris pe la americancele gatesc si aproape terminai de gatit festinu'. Marinai curca vreo doo zile, o tinui in curte intr-o cutie de plastic cu capac inchis bine, sa nu mi-o manance ratonii din padure:) Bagai si o lamaie in curca, atata avusei. Tot unsei curca din juma in juma de ora cu unt+ierburi+usturoi si mai pe la jumate pusei si chicken broth in tava acolosha. Ca side dishes, mie nu imi plac astea americanesti asa ca facui fasole verde greek/romanian style, ciuperci, cartofi libanezi si pure. Mai bagam o salata plus un chec si gata. Acu' tb sa fac curat pana vin musafirii. O fi deschis la Walgreens ceva, ca nu mai am detergent de masina de spalat vase...
josefine spune:
Happy turkey day:-)
Avem curcanul in cuptor si miroase bine.
Corina, abia astept sa vad pozele. Cand ai nevoie de ceva, il intreb pe sot si iti zic:-)
www.razvanphotography.com
CamiM spune:
Hop si eu in zona;am puiul in cuptor si restul sunt gata, sincer abia astept sa ma avant in tortul de ciocolata..
Happy Thanksgiving!!Gobble, gobble!!! sa aveti masa imbelsugata si spor la cumparaturi maine!!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Oana C spune:
Happy Thanksgiving!
Deci nu si-a pus pata d-na Milka numai pe mine
Noi deja am avut feast-ul la prinz; acum Eva si sotul sint la somn, eu pe calculator. Sint tare dezamagita ca nu am gasit nici un deal care sa imi placa ... sau poate deja le-am cumparat pe toate in anii precedenti si acum nu ma mai intereseaza nimic. Nici Target, nici TRU, nici Best Buy ... nika! Am ziarul insirat pe tot covorul si stau cu pixul linga mine degeaba.
Daca sinteti la Target miine sau simbata, iaca un cupon printabil pt free soda:
https://2daysweepstakes.target.com/pdf/free_soda_coupon.pdf
Carmenbr spune:
Happy Thabksgiving fetelor!
Eu am curcanul si hamul in cuptor, cartofii fierb pentru piure, am mai facut salata de vinete si peste afumat, am luat apple pie si bautura si astept 17 persoane care vin cu salata beof, salata de icre, yams, green caserole si tort tiramisu.
Va spun maine cate kg am. Acum am doar 61, maine nu garantez.
miereamara spune:
Hmmmm, ce de bunatati!
Noi ne-am intors de la cina de Thanksgiving, a cazut copilul cu fruntea de un colt de noptiera si acum are fruntea crapata nitel si un cucui verde-indigo.
Ciuf, go Mac si eu te sfatuiesc!
Fetelor sa va priasca festinul si sa va fie bine altaturi de cei dragi!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
LucasMom spune:
Happy thanksgiving si nu exagerati cu bunatatile, mai ales fetele care-s la cura. Noi suntem la ski la Mammoth Mt. toata saptamana si ma bucur ca nu am bucatarit de thanksgiving. o sa avem dinner la un restaurant care ne place noua in targ si cu asta basta.
Eu nu am ciocolata de care ziceti dar am ceva add-ons la firefox care-mi blockeaza chestiile astea si poate ca si ciocolata.
Ciuf daca ai nevoie si de alte aplicatii pt mac, s-ar putea sa fie mai restrictiv. Sony vaio am avut 2 pana acum si amandoua au murit la fel din cauza connectorului de power la placa de baza, scumpe si nu prea fiabile.
Corina, am vazut Canon EOS Rebel T1i EF-S IS Digital SLR Camera Kit (with 18-55 mm Lens) for $ 575 + tax, after Bing Cash Back at Dell
si Amazon avea Nikon-ul (edit: Nikon D5000 12.3 MP DX Digital SLR Camera with 18-55mm f/3.5-5.6G VR Lens and 2.7-inch Vari-angle LCD) around $650.
Miere, imi pare rau de saracul copil :(
lisa79 spune:
si eu am Vaio,nu le recomand deloc.am sa mi-l schimb cu un Mac curand. mult mai sigur si mai performant.
noi nu sarbatorim nik,cristi a fost la munca,eu cu Ana in casa ca a fost frig afara si plus ca incercam sa tinem postul.
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!