Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla
carla ...sa ma bata mama ce torttttttt....m-ati innebunit voi pe mine...VREAU SA VAD NOUL LOOK
deea incearca si cu paracetamol supozitor sau nu stiu daca merge algocalmin la bebei?Carla ce zici merge?

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP

N-am nou look, am incercat vopseaua doar pe o suvita. Evident nu arata ca pe cutie (mov intens) dar pare ok (satetn inchis cu reflexii mov).

Algocalmin nu sub 1 an si mai bine deloc, nici la adulti .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

DanaMi imi pare rau ca nu mai sunt resurse in tzitzi dar cum ai zis si tu bine ca i-ai dat pana acum.Despre biberon nu stiu ce sa-ti spun, nici Denis nu mai primeste biberonul de cand am inceput sa-i dau papa cu lingurita.Aseara i-am dat apa cu lingurita
ramona felicitari pt pitica linistita si mamica mai odihnita.Sa de DD sa o tina tot asa sau mai bine
anaela Bine ca nu are Darius nimic la cocoPe mine ma termina chestia asta cu decalotatul....
dici offff mi-ai adus aminte de asfixie.Mi-a aratat si mie vecina (as la polizu la copii) manevra heimlik dar nu stiu cum sa o explic si mi-a mai spus ca trebuia sa-l apas tare in talpa dar cica tare rau cat pot eu...totusi sper sa nu mai fie nevoie sa folosim aceste manevre atat eu cat si voi
lavinia votat din nou sa urce ratusca mica pe primul loc
ely am vazut si eu pitica mica si frumoasa care s-a facut mare si bea singurica din bibe....si ce se mai iubeste ea cu tati
madalinutza uite un sa iesi cat mai repede din starea asta destul de consacrata ,daca pot spune asa, aici in stup
relusha sa va traiasca dintisorul si la cat mai multi si nedurerosi
aqua nu stiu ce sa zic de portocala.Eu i-am dat ieri pt prima data 2 lingurite de suc de portocala pe care i-am combinat-o cu mar si para si cred ca la cam durut burtosul si a facut kk mai greu ....nu stiu daca are legatura cu porto dar a coincis momentul.Daca nu a avut probleme pana acum de la mar cu morcov poate ca nu a vomitat din cauza asta ...urmareste-l si vezi daca se repeta sau daca are vreo stare de discomfort
strunfita al meu mai scoate si alte sunete dar asa face cand se "cearta" cu vreo jucariedar cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji...fiecare copil are ritmul lui si se dezvolta independent de ceilalti
carla MOV INTENS?!?!?hiar ca vrei sa ne sochezi

COPILUL MEU SCUMP
PRELUCRATE
www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> O MAIMUTICA IN 4 LABUTE
www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> BEBE SCANDALAGIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

clody sa nu ne dai bataitza cand intri

COPILUL MEU SCUMP
PRELUCRATE
www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> O MAIMUTICA IN 4 LABUTE
www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> BEBE SCANDALAGIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Fetele...neata!

Vedeti ca incerc sa schimb capitolul!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

La multi ani sarbatoritilor!

Daniela, mortala poza cu Miru si Denis

Ramona, ma bucur ca rasare soarele si pe starda voastra

Relusha, pup dintosul

Ely, waw, ce-a crescut Denise

Anaela, bine ca nu e nimic

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

Va invit cu mare drag sa inauguram capitolul 40

CAPITOL NOU

ps: Ramona.P sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304
carla:asteptam pozici cu noul look,ce-si mai doreste sotul tau,zau k asa ceva nu am mai vazut.ciudat tort...nush dk l-s manca!
ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Sotul e mare fan StarWars, are o gramada de jucarii, puzzle-uri, calendare etc. si robotelul acela este R2D2 din filme...

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Buna fetele!
Ieri n-am putut intra deloc, asa ca mesajul asta e restanta. Inca ma chinui sa ajung la zi.

La multe lunite!
Dragos George, bebe de catalina_b
Rares Florin, bebe de lavinia.p
Iosef, bebe de Madalinutza
Alexandra, bebe de bettyR

anaela Prima data cand i-am vazut pe amandoi am zis ca-s gemeni...
Deja ma incurc printre atatea incuscriri pe-aici...

bamsy Bine ai venit la noi!

ely felicitari pt noua achizitie de telefonie. E fixa sau mobila?

relusha multumim

madalinutza "Totusi vine o vreme cand toate nu valoreaza cat un zambet de copil...." Cat de bine e spus...

strumfita sanatate multa! super pozicile! Sa-ti traiasca bebe strumfa si strumficul! 52 kg? Eu incepusem sarcina de la 55... Deci nici o sansa la mine...

daniella Inca nu-mi dau seama... Ce e prea greu...fundul sau burta?

alic ce ursulet frumos...

picky te mai asteptam pe forum!

carla cum au iesit suvitele? Ce culoare?

philip zapada...

deea Sigur e un dintisor!

Sper sa am timp sa revin!

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Buna seara tuturor.

Carmina, ca sa iti satisfac curiozitatea... Ioana nu a fost programata. Ne luasem masuri de precautie, deci chiar nu ma gandisem ca as mai putea ramane insarcinata la 37 de ani. Nici macar nu mai stiam data exacta a UM, stiam doar ca de obicei e intre 5-15 ale lunii. Cand mi-am dat seama ca e ceva in neregula tocmai ramasesem de o saptamana fara job si cautam altceva. Nu am avut inima sa fac un avort, nu am putut sa o omor. Mi-a fost groaza sa ma gandesc ca o iau de la capat cu nopti nedormite, legume pasate, gradinita... Dar asta e. Am preferat sa ma gandesc ca e un dar al lui DD, chiar daca ne-a fost daruita in vremuri atat de tulburi si atat de grele pt noi.

Elena, multumesc mult pentru oferta. Nu stiu insa datele pt mail-ul comun, pe de o parte, pe de alta nu as vrea sa va dau batai de cap suplimentare.

alic, tu nu ai mila. Am stat si balosit deasupra pozelor mai ceva ca fii-mea. Dar, felicitari! Arata super si cred ca a fost si bun

daniela, cum sa nu-i pasioneze pe micuti mouse-ul si telecomanda? Ia zi, ce faceai tu cat ai fost insarcinata? Asa ca Denis a bagat la capusor ca asa trebuie facut daca mami i-a aratat... si asa face si el. Ai talent la modificat poze. Ce program folosesti?

deea, bine ca i-a scazut febra. Cu greutatea ... sigur e ceva in aer ca nici eu nu reusesc sa scad de la 70 de kg

lavinia, hai ca mai e un pic de recuperat. Mobilizeaza inca o data toata Oradea, noi deja suntem mobilizate. Daca te-ai fi inscris si tu odata cu ei, sigur erai deja demult pe locul I. Hai, ca se poate.

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput