Albinutze de Mai-Iunie 2009(39)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

ely aha bine ca recunosti ....mai fa clatite ca te primesc si pe tne la categoria mea
ely-deeafelicitari de "imperechere"
deea felicitari si pupici
lavinia ia si pt tine una http://family.webshots.com/photo/2807229450104369456aDqDVs .Iau baza de pe un site si pe urma....traiasca PhotoShop....aaaa si votat si eu

DANA mamica fericita de bebe botos Denis Andrei

COPILUL MEU SCUMP
PRELUCRATE
www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> O MAIMUTICA IN 4 LABUTE
www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> BEBE SCANDALAGIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

uf, hai ca am fugit si eu la somnic ca mi-e un somn deja!!

o noapte linistita sa aveti!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Gata ca mi se inchid felinarele ma duc la somnic dar nu inainte sa urez si eu "La multe lunite "sarbatoritelor de azi

Alessia Georgianabb de Baby first
Maria Alexandra bb de Andreea1608

Somnic usor

COPILUL MEU SCUMP
PRELUCRATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

gata am ramas singuraaa...acum incarc pozici ...va las tema pt maine dimineata,sa aveti ce comenta...

ms fetele pt sfaturi,DANIELLA nu-i bai k am mai trecut prin faza asta,am avut 85kg si nu eram insarcinata,asa k nu ma sperii..

NOAPTE BUNA TUTUROR!ma duc sa-mi continuu treaba...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla

Gata ca mi se inchid felinarele ma duc la somnic dar nu inainte sa urez si eu "La multe lunite "sarbatoritelor de azi

Alessia Georgianabb de Baby first
Maria Alexandra bb de Andreea1608

Somnic usor

COPILUL MEU SCUMP
PRELUCRATE

si de la noi pt toti sarbatoritii!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

am culcat copilul nazdravan..si va scriu repede in asteptarea serialului Clona...

Deea, slava domnului ca ati scapat de febra

fetelor...sorry ca v-am facut pofta...Cris e de vina, ea m-a pus sa postez pozele...

va pup pe toate

ps: Lavinia...votat!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello dragi albinute

Bamsy, BINE ATI VENIT IN STUP
Andata,Andreea, Relusha,Serialbastre va multumim
Strunfita, vazut pozicile , ai o printesica , felicitari pt kg eu daca aveam 52 ma pupam singura , imi pare rau nu stiu sa te indrum in legatura cu clinica
Dani, multumim, si Denis e asa haios in patru labute..., se pare ca pb lui Bubu era faptul ca nu mai am laptic, din pacate, dar am descoperit abea azi insa nu mai fac o tragedie din asta, zic mersi ca i-am dat doar tatica pana acum , partea nasoala e ca nu vrea bibe sub nici o forma si in azi i-am dat lapticul numai cu seringa de-mi venea sa-mi dau palme singura, sper sa se obisnuiasca
Cris, multumim, foarte tare Miru cu bucisoarele ei , da momentan Bubu e sefa pt ca are 2 luni avans, dar nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa inceseze peste 3-4 luni
Deea, sar'na, daca mai face febra sa incerci si sotele in otet la noi au dat rezultate , dolofanul pletos sa nu mai faca febra
Lavinia, multumim , votam si noi in fiecare zi trebuie sa ajunga baiatul nostru pe primul loc
Elena, multumim, asa e, Darius e mai mic cu 2 luni dar deja a luat-o pe Bubu, ea nu a mai mers bine de cand a avut rotavirus, dar sper sa-si revina acum, Doamne ce pletoasa frumoasa ai
Ely, e superba Denise , cu hemo si eu am avut pb dupa ce am nascut in primele 2 luni dar mi-a trecut cu hermozon

ALESIA GEORGIANA
MARIA ALEXANDRA

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Offff.....nu mai am timp de nimic....
Am intrat repede sa va dam de veste ca suntem bine...de vreo 3 nopti mandra mea doarme...eventual se mai trezeste cate1 -2 ore...dar e linistita...azi-noapte a stat si s-a jucat...eu ma trezeam cam la 10-15 minute de-i dadeam suzeta si jucaria cand o scapa si...la un moment dat cand m-am trezit...ea adormise singurica. Ziceam ca nu mai am timp de nimic si ca doarme noaptea pt ca toata ziua stau cu ea afara si o plimb...intram in casa numai sa-i dau sa pape,sa o schimb si iar afara...eu hamalesc la carut si ea doarme..si afara si noaptea....sa sper ca nu o laud degeaba si ca o tine d-zeu asa...macar ma odihnesc si eu noaptea ca nu mai stiam ce inseamna asta. De ieri...oficial...se intoarce si de pe burta pe spate (eu inca nu am vazut-o,dar mi-a zis taica`su). De vreo 2-3 noapti...a inceput sa doarma si ea pe burta (parca presimteam ca asa se intampla...cum incepe sa se intoarca spate-burtica...incepe si somnicul pe burta). Ce ziceam eu ca-i merge gurita inainte dar acum... de vreo 3 zile nu-i mai tace mielitza... se cearta cu oricine si orice jucarie si mai nou...a invat alt mod de a face balonase si sa se ....scuipe si e tare fericita(cu alte cuvinte a fost o saptamana plina de noutati si de schimbari). Nu mai stiu ce sa va mai zic,decat ca imi lipseste timpul de forumuiala.

Va pup pe toate toate toate...am vazut si poze si filmulete...nu stiu daca pe toate...dar am vazut.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaela spune:

Buna seara la intreg stupul,

am fost astazi cu Darius la chirurg la Budimex si nu e nici o problema, in concluzie s-a speriat degeaba doctorita, mi-a spus ca trebuie sa ma duc cu baiatul tot acolo cand v-a face un an ca sa il decaloteze ei complet, ea mi-a spus sa nu mai umblu la cocosel pana atunci dar o sa mai incerc si eu la baita ca tot trebuie sa il curat si acolo si poate asa o sa ii fie mai usor atunci.
Bamsy bine ai venit in stup.
Andata ma bucur ca ti-a placut filmuletul odraslele noastre, stiam ca Bubu e sefa nici nu se putea altfel doar ea e mai mare si noi respectam asta atat Darius cu Bubu cat si eu cu Dana, ca doar eu sunt mai mica ca ea.
Andreea "gogoselele noastre moldovenesti" iti multumesc pt complimente.
Strunfita am vazut poze cu ochioasa mica si frumoasa, oau felicitari pt kg si multumim pt complimente.
Dani3lla ma bucur ca i-au placut pozele, aceea cu boticul este si una din preferatele mele, am vazut si filmuletul cu Denis, face la fel ca Bubu cand sta in 4 labute se leagana in fata si in spate pe amandoi, vazut si "caterinca cu budinca".
Serialbastre ma bucur ca ti-au placut pozele si inca ceva eu nu plecam de acolo fara vreo achizitie .
Picky bine ai revenit.
Cris multumim si nasol ca nu ai avut net stim si noi cum e fara ca am stat sapt vreo 4 zile fara si cand mi l-au reparat am intrat instantaneu pe dc.
Alic frumoasa poza in care sta domnisoara in picioruse.
Deea multumim si va pe amandoi.
Lavinia multumim .
Nicuratze multumim, vazut poze frumoase, are mama doua comori una cu ochi negri si alta cu ochi albastri.
Deea ne bucuram ca a scazut febra la baiat .
Ramona felicitari pt fetita cumintica din ultimile zile.
referior la subiectul zilei cu kg no commuent ca eu am de dat jos cam multe am zis ca dupa sarbatori ma pun pe o cura drastica.
Oau cred ca nu am scris niciodata atat de mult.
sarbatoritilor.

Ana cu Darius Stefan Gabriel ( 29 iunie 2009)
http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/DariusNov2009?feat=directlink

http://picasaweb.google.com/chiriac.ana/BotezDarius?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Ana,hehehe, zici ca ne-am vorbit si eu nu te sunam crezand ca dormi , ia tel langa tine ca te sun

mamica de BIANCA MARIA 28.04.2009

Mergi la inceput