La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
multumim tuturor pentru urari!!
Ada, mii de multumiri , am reusit sa scot sunetul de la tv! Mi-ai facut noptile mail linistite, si cu mai putine treziri!
la multi ani licuricilor sarbatoriti zilele astea!!
Noi ia-am facut lui Alexutu cadou de 10 uni un ham pt mers...e inantat ca poate singurel, incepuse de cateva zile sa faca 2-3 pasi singurel, in patut sau pe mocheta..
Vladut sa treaca buba..oofff, si suntem abia la inceput....
Azi ii dau avocado de dmineata, sa vedem daca ii place..e prima data..
Bravo lui Aidan si Dariutei ca dorm toata noaptea si adorm singurei!! Sa treaca si pe la noi
Am vazut fete frumoase, Sabina si Ana, scumpe foc!!
Tocmai i-am dat lui Alexutu o suzeta , pe care nu a folosit-o pana acum, ii luasem de rezerva cand era mic...nici nu stie ce sa faca cu ea e un caraghios ..o baga pe toate partile si rade :))
Noi cu mancarea ne-am mai revenit, mai avem cu somnul..azi-noapte s-a trezit plangand taare taare pe la 1...
Lisa, vino cu poze si reteta

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Buna dimineata, bine ca am apucat sa ma laud ca dormim bine ca azi noapte s-a trezit la si nu il mai puteam adormi, radea, batea din palme, intr-un final a adormit si de la 6,30 suntem in picioare, imi e un somn de mor.

Aseara am fost la Festivalul de Folk, a fost ff frumos, m-am simtit super, azi ma duc din nou, canta Baniciu, Vintila, Ducu Berti. Yupiiiii

Miere sa stii ca acelasi lucru il simt si eu, am impresia ca am alt copil fata de bebelusul mic adus acasa.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata

am venit si noi de la biserica - loto - vot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

AMINTIRI DE ANUL TRECUT

Micola isi cumpara finet sa faca scutece

Lisa se bucura ca vine mama ei si avea pofta de glucoza, ne intreba daca are voie sa manance

Miere se interesa de cum a mers interviul mamei Lisei de a optinut viza ca vrea si ea sa o programeze pe mama ei. Vezi Miere, a optinut mama ta viza exact in aceeasi perioada cu mama Lisei, doar ca peste un an

Cami se stresa ca a mancat cam multa ciocolata, a baut mult pepsi si cafea

Alinuk nu credea ca va naste la termen

Ariya tocmai fusese la targ si ne povestea cum a fost si cat de rau a durut-o burtica, era sigura ca va naste acolo de durere

Billy Billy era asa de fericita, avea o stare de bine, se simtea indragostita si abia astepta sa isi vada ingerasul

Lisa se hotarase pentru nume Ana Teodora

Ira Liza a dat n judecata firma unde lucra

EU eram incantata de hainutele din Carrefour, abia se deschisese magazinul. Aflasem ca trebuie sa fac antitetanosul si imi era frica de el.

Pe langa aceste postari toate aveam treaba cu ce nume sa dam odiseei dupa ce o sa nastem si cu indemnizatia de maternitate.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Pupam grasunelul de Carol dulce de tot Cristi ce mare a crescut sa nu fie de deochi.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Micola ma bucur ca ai rezolvat problema...

Am vazut poze si cu Caterina O dulceata de fetita

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, sarbatoritilor de azi!

Am vazut poze cu Carol, este asa de scumpic S-a facut baiat mare si sta f bine in picioare

Micola, bravo lui Alexutu pt pasii singurel, acum o sa alergi prin casa dupa el

Ada, fetele

Bebelusi, distractie placuta si diseara la festival!

Miere, groaznic cu blocajul in trafic, cred ca mititelul a plans si imi imaginez ce o fi fost pe tine sa vezi ca plange si nu poti sa te miste de acolo

Lisa, unde e tortul? Cum ati petrecut ieri?

Noi am fost de l-am impartasit pe Vladut, acum a papat si baga somn. Dupa-amiaza probabil o sa iesim la aer.

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Nu pot scrie mult ca ma doare mana,va citesc,dar nu mai pot scrie mare lucru si nu-mi trece cu nici o crema..Ma mai lasa,ma ia iar si tot asa.
Cristi,nu-mi vine sa cred cat de mare s-a facut Carol.Eu nu l-am mai vazut de multa vreme si acum imi pare asa mare :))Sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Am votat si eu aseara fetele frumoase.

Alina ai niste fete superbe.Sa-ti traiasca.

La multi ani licuricilor care au implinit lunite in ultimele zile si celor ce sarbatoresc azi.

Flo,felicitari pt parametrii Alexiei.A luat foarte bine in greutate.

Va las,ca trebuie sa-i pregatesc si mancarea pt pranz.David,vad nu are chef de nani,n-a vrut sa manance tot din castronel de dimineata..Sa vedem ce bucurii imi mai rezerva pe ziua de azi.Si sunt obosita rupta,as dormi,dar trebuie sa merg sa-i iau pampersi,sa-i iau o parte din tratament,ca unele s-au terminat deja.. si tot asa..vreau vacanta..
O zi placuta in continuare.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya-dy spune:

Buna fetelor
Intru repede sa va intreb o chestie...
Cum se numeste tratamentul acela greu de gasit prin Romania, mai mult prin America, pt gazele micutzilor?
Stiu ca multe dintre voi au comandat online, etc.
Eu nu l-am avut.
Ma intreaba cineva si nu mai stiu...desi parca imi sta pe limba.

Mergi la inceput