La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Oare de ce in Romania sunt atat de scumpe? Pe site-urile noastre sunt intre 1000 si 1100 ron la modelul care ma intereseaza. Pe site-urile straine sunt cu vreo 300 ron mai ieftine si in pret am calculat si taxa de transport si taxa pe kg pachet. Plus ca noi nu avem reduceri iar acum la Mothercare au 25 la suta reducere, de la 139 lire la 99???

Eu as vrea un Britax Duo.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

trebuie sa gasesti site unde sa nu plaesti vama,de nu....tot la acelasi pret ajungi. taxele in Romania sunt fff mari!

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI Razvan si Horia

si multa sanatate la bolnaviorii mai mari si mai mici

Multumim frumos pentru aprecierile la pozici! Intr-adevar, a crescut mult Mister, nici nu-mi vine sa cred ca bebele meu mic se transforma pe zi ce trece intr-un baietel. Ma gandesc ca va ramane cu ochi albastri daca nu s-au schimbat pana acum la culoare, nu? Sau ar mai fi timp sa se schimbe?

Bai ce zi am avut azi la servici. Ne imputinam pe zi ce trece...ieri au lipsit 3 colege bolnave + 1 colega in concediu, azi s-a mai imbolnavit cineva, maine o alta colega are zi libera (asta pe langa gasca deja absenta)...vai de capsoarele noastre, astia care inca mai rezistam pe baricade!

Lisa, faine cizme! Sa le porti sanatoasa!

Flowerbee, si noi Britax o sa cumparam, dar inca nu ne-am hotarat ce model.

Crisspy, sa foloseasca Tumpi sanatos patutul. Banuiesc ca deja numeri zilele pana la concediul petrecut cu puiul mic!

Iulia, felicitari pentru ridicatul Carlei! Fetita mare!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

feliciatri Iulia! bravo carla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

FETELE

multumim de incurajarile referitoare la ADI SI ALINA
vroiam sa va zic sa nu ratati maine stirile de pe kanal d
cred ca vor fi fie la 12 ziua fie la 18 seara
le-a luat interviu prin internet
si camera web din spitalul din hanovra
asta ca sa vedeti cum se simte dupa doar cateva zile de la operatia de vineri
si cum a bolit draguta 1 luna in romania
luna in care am crezut in fiecare zi ca ne moare
sa vedeti ce pot face altii pt sanatatea cuiva

in alta ordine de idei
AIDAN E TARE
felicitari pt mers

LISA te inteleg perfect
si fiimea face asa

ana _ mama si cum va hraniti si acum doaR cu lapte si 2 linguritre???
noi macar mancam intre 5 si 10 lingurite .... cate kg aveti???

fetelor eu nu am mai intrat de mult
da imi zice si mie cineva
IRINAC PE UNDE ESTEEEEEEEEEEEEE????????????
CUSCRAAAAAAAAAAA????????
DA UN SEMNNNNNNNNN

va pupacesc si le predau stafeta americancelor

noapte buna romania!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

anna-mama, Andy se simte bine cu papuceii, nici macar nu incearca sa ii dea jos, ceea ce e surprinzator, dar sunt f usori, talpa f flexibila si cred ca sunt comozi, nu il deranjeaza...am avut unii cu talpa mai tare si nici nu puta merge cu ei, se proptea ca un magarus si refuza sa paseasca

Din cate am citit eu despre carseat-uri Britax sunt printre cele mai safe, dar sunt si putin mai scumpe ca celelalte si mie nici nu prea mi-au placut ca aspect asa ca am ales Evenflo.flowerbee, daca gasesti un Britax care iti place, go for it!

dark, cred ca ii raman albastrii, nu cred ca se mai schimba de acum. Lui Andy nu i s-a stabilizat culoarea inca, e inca albastru inchis tulbure, bate in caprui. Sunt curioasa cum ii vor ramane. Alex ii are ba verzi, ba caprui, ba combinat, hazel cum se zice.

Mergi la inceput

Anusca sta bine emrsi in picioare nesprijinita,dar nici vorba de pasit...se lasa jos si merge in 4 labe
cami,ma bucur tare pentru Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Multumesc pentru felicitari! Nici nu m-am asteptat sa se ridice. Azi tot pe langa canapea a stat. Sunt cam suparata ca cred ca are diaree, adica a facut kk de 3 ori azi, dar ultima data cam moale si cam exploziv, are si un pic de diaper rash si a vomat dupa ce a mancat legumele, bine s-ar putea pentru ca am vrut sa-i mai dau un pic de lapte dupa si cred ca si-a facut greata. Oricum, ma tem sa n-aiba ceva stomach bug. Si maine suntem si la drum. Vom vedea. Ea e vesela si energica si n-are febra.

Dark, l-am admirat si eu pe Mister. E asa un finut si un frumos

Cami, imi pare bine ca ai vesti bune si ca sunteti optimisti.

Bee, si eu votez pt. Britax.

Lisa, am vazut martipan chiar la magazinul de langa mine

Eu va pup, sa fiti cuminti pana ma intorc si cei mari si cei mici.

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

poze cu noi, proaspete : http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/Noiembrie2009#

iulia, sper sa nu fie nici un fel de flu, poate-i trece pana dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza si de la noi..
Am vazut poze cu licurici absolut superbi.Vad ca multi incep s-o ia la picior singurei..ce mai,cresc licuricii nostrii.

Cami,sper sa fie totul bine de acum incolo si sa-i ajute Dzeu Alinei sa aiba un bb si sa fie sanatoasa.

Lisa,ff fain tortul.

Flo,ai fost la salon?O poza,ceva?:)Sa-ti fie de bine.

Naty,vad ca e distractie mare la voi :).Nadia mananca bine,a mai luat in greutate?

Miere,ti-au trecut durerile?Am vazut ca Aidan si-a mai perfectionat mersul intre timp.

Anna,toyrus au jucarii f faine si mai ieftine ca la noi in tara,dar daca pui transportul si taxele nu ajungi la fel?

Crisppy,sa va fie de bine cumparaturile si sa le foloseasca Razvan sanatos.I-ai luat patut fara tepi,da?Sau inca nu stii?:)

M-am uitat si eu de scaune de masina,dar am vazut ca sunt mult mai scumpe decat scoicutele..de fapt sunt groaznic de scumpe.In carrefour am vazut k era un chicco la 4mil(lei vechi) si ceva si unul de la primii pasi pe la 2mil si ceva,dar nu mai retin,cat era ceva-ul ala :)

La multi ani sanatosi licuricilor care au sarbatorit lunite de la ultima mea vizita si la multi ani Clara,sarbatorita zilei.

Noi suntem bine,David cred ca e pe energizante,cola,ciocolata..si mai ales red-bull,ca are o energie care pe mine ma termina,nu mai am timp de nimic.Seara pic lesinata de obosita si ma simt tare obosita mai mereu..as dormi cam 3 zile intr-una asa.Dim cam face fite la fructe,dar apoi papa bine.Imi scuipa tratamentul si nu stiu cat inghite si cat scuipa...nu mai are el chef sa-l ia.Are niste tipete mai nou de-l aude tot cartierul,in cazul in care nu-i faci pe plac,vrei sa-l adormi,nu-l lasi intr-un loc unde vrea el sau nu-i dai nush ce obiect.Musca din tot ce prinde,baleste,ne musca si vrea sa-l tii de manute prin toata casa..toata ziua daca s-ar putea.
Va las,ca inca nu mi-am baut cafeaua si nu stiu cat ma mai lasa:))))
O zi frumoasa va dorim.
Am uitat..si de fapt sigur mai voiam sa mai zic una alta,dar...
Dark,l-am vazut pe Mister,a crescut mult de cand nu-l mai vazusem,e frumos rau,sa-ti traiasca.Nu alearga pisicile?:)

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput