La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

lisa, multumim pt reteta...cred ca dureaza ceva pana e gata tortul, tre sa fie o ocazie deosebita ca sa ma incumet sa-l fac, dar as vrea totusi sa-l incerc, arata prea bine in pozele tale. Frumoase cizme, sa le stapanesti sanatoasa! Eu una m-am invatat cu reducerile si orice pe peste $50 mi se pare scump, deci cizmele tale mi se par scumpe tare , dar arata bine si cred ca pt o cizma pretul e bun.

crisspolis, cat stai in Ro? Va intoarceti in Mongolia dupa concediu sau reveniti in State?

iuliacris, mishto ca plecati putin, stati pana dupa Thanksgiving? Lung drumul, cu masina?

miere, ce bine merge Aidan, ce mers ca deja alearga ! Baiat mare, gata!

dark, am vazut pozele cu Mister, a crescut mare, s-a maturizat putin, arata schimbat, iar ochii lui albastri sunt de neuitat

Am vazut si poze cu ceilalti licurici, Alexia, Daria, Alexutul, Caterina, sunt draguti cu totii, avem cei mai frumosi bebelusi...ar fi mishto daca i-am putea poza pe toti impreuna, dar...

In sfarsit i-am luat si eu lui Andy ghetute ca nu avea cu ce iesi pe afara, i-am luat asa http://www.striderite.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=2191&itemType=PRODUCT&iMainCat=224&iSubCat=225&iProductID=2191&sColor=791, doar ca am dat vreo $30 si tot mi s-au parut scumpi. Dar sunt f buni, cred ca pt bebelusi Stride Rite sunt cei mai buni papucei.

In rest, continuam cu serviciul, mai e maine, apoi joi si vineri liber de Thanksgiving, yay!!! Si pe nota asta ma intorc la munca..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

anna,ti-ai gasit cel mai naspa moment de cumparaty,ca e perioada reducerilor si nu prea au astia nik in stoc...e interesul lor.cauta si pe amazon,ebay,etc

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anna, au copii, mai mari insa, un baiat de 11 ani si o fetita de 5 jumate pe care am botezat-o. Din pacate vremea va fi urata. Vezi ca unele jucarii sunt out of stock online, dar se mai gasesc in magazine, daca prietenul vostru merge sa cumpere la un magazin poate le gaseste. Unele jucarii sunt doar online. Poti sa te uiti si la Target,asta e un lant de magazine si e peste tot, nu e doar de jucarii, dar are destul de multe
http://www.target.com/Baby-Toys/b/ref=nav_t_spc_3_10/190-5210313-7874768?ie=UTF8&node=1041628

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau,

Miere felicitari pentru Aidan...acus' gata e on his own...ai grija de tine, mai usor cu sportul

Da' frumoase cumparaturi mai faceti...Lisa sa stapanesti sanatoasa cizmulutzele, sunt tare faine ...

I-am luat si eu lui Razvi azi patut pliant, sa aiba omu' unde sa doarma cand vine la mami ....aaaa, si covor in sufragerie (eu am parchet in toata casa) sa poata unde umbla omu' cand vine la mami

M-am apucat sa fac curat prin sertare...D-zeule cate se pot strange in cateva luni ...

Am cateva sticlute de D3 (adica 12 buc) si de Vigantol (adica 3 buc) ...are cineva nevoie de asa ceva?

Ma duc ca am rasturnat sertarele in mijlocul bucatariei si pisicul este foarte interesat de tot ce e acolo...

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei 16.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anca, stam pana sambata, am inchiriat o cabana. Mergem cu masina, 8 ore, am mai fost o data pana in Chicago si inapoi in aceeasi zi si am facut in jur de 9 ore si a fost OK, sper sa fie bine si de data asta. Faine ghetute i-ai luat lui andy, sa le poarte sanatos.

Chiar asa, Crisspoliss, distractie placuta in Ro, cum mai e in Mongolia, mai rezisti?

Crisspy, ce patut i-ai luat lui Razvi, cred ca abia astepti sa-l ai acasa!

Poze

Carla

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere felicitari pentru mers, este super A

Lisa imi pare tare rau pentru nesomnul tau. Lasa ca trece el.

Aaa era sa uit, de unde cumpar eu martipan din Romania?????????????

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris
Crisspy, ce patut i-ai luat lui Razvi, cred ca abia astepti sa-l ai acasa!

P'asta l-am luat http://www.chic co.ro/produse/nou-nascut-2/somn-14/pat-pliant-spring-cu-rucsac-orange-1281.html (scoateti voi pauza)

Iti dai seama ca il astept, ca atunci cand asteptam sa-l tin pt prima data in brate ...

Si merita, cred eu, ca azi s-a ridicat pe patut si se pare ca incepe sa mearga pe marginea lui

Mergi la inceput

Pati gasesti in Carrefour martipan....maine cand merg sa iau pampers & stuff pt Razvi cumpar si eu cele necesare pt tort...poate ma bag la creatie

Cuscra sa ne dai note, da?

Mergi la inceput

Bebelusi,martipan gasesti la carefour,bila,etc...a gasit eu cand am fost
anca_,misto papuceii!
Iulia,pai si nu ne intalnim?

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

cuscra,te si ajut
feliciatri pentru perfomantele lui razvanel