cineva pasionat de scrapbooking?
Raspunsuri - Pagina 7
Anja77 spune:
Fetelor, mi-e si rusine, topicul nostru e ultimul din lista. Nu se poate asa ceva, ambitia mea nu permite .
Si pentru a-l readuce putin mai aproape de top, o sa va raportez scurt despre ce s-a mai intamplat pe blogul meu. Fetele "infectate" cu microbul scrapbooking-ului au inceput sa creeze cate ceva aproape zilnic. Cum sunt gata, vin si posteaza. Bucurie mai mare ca asta nici nu pot sa cer . Recent au postat un tutorial pentru crearea de trandafiri de hartie - cei mai simpli, rapizi si frumosi trandafiri pe care i-am vazut. Pana si eu, care nu sunt cea mai indemanatica, am reusit sa fac cativa. Si nu doar atat, dar sunt atat de frumosi, ca nu ma mai pot opri din a "trandafiri" la ei . Tutorialul e super-simplu si cu imagini pentru fiecare etapa a procesului.
Apoi, am mai creat un fluture (exotic ), care a primit complimente pana si de la o scrapperita din SUA . Urmatoarele pe lista sunt o felicitare facuta prin quilling, felicitari create de copii de gradinita (aviz amatorilor ) si 2 semne de carte create prin tehnica scrapbooking.
Speram ca macar unua din toate minunatiile astea sa va inspire .
Spor la scrap, dragele mele!
Sa auzim numai si numai de bine! Pe curand
Blog de inspiratie maxima pentru scrapperi si curiosi - http://scrapbookemporio.blogspot.com/
ardeiash spune:
pot si eu sa confirm ca fluturele e grozav.. anja .. poate ne dai si patternul ca sa facem si noi ... nu de alta , da ne man'ca invidia
aaa da.. si trandafirii sunt superbi
Anja77 spune:
Da, Ardeiash, nu trebuie decat sa mi-l ceri cand vbm pe YM. Crede-ma, nu esti prima. Deja l-am dat mai departe altor fete.
Multumesc pentru complimente!
S-auzim numai de bine!
Blog de inspiratie maxima pentru scrapperi si curiosi - http://scrapbookemporio.blogspot.com/
Anja77 spune:
Fetelor, se apropie Pastele. Si, in afara de curatenie si pasca, tre' sa mai cream si ceva...pentru suflet, nu? Si ce i-ar bucura mai mult pe ai nostri decat sa primeasca o felicitare facuta cu manutele noastre? Cateva exemple vesele si dulci gasiti si pe blog la sectiunea "DE PASTI". Sunt o multime de fapt, nu doar cateva. Sper ca macar cateva din ele sa va inspire ;).
Pupici si numai bine tuturor!
elizaj spune:
ardeiash,nu am gasit niciun mesaj! aici pe "desprecopii" mi-ai scris?mai imi scrii o data?scuze,dar chiar nu am primit nimic!si inca ceva...ar trebui sa-ti scriu pe scrapbooking,dar daca am apucat sa scriu aici,asta e,am incercat sa pun cateva poze pe Scrapbooking,dar n-am reusit...la un moment dat imi spunea ca tre sa le am inregistrate pe un site public,alta data,ca pozele au fost incarcate,dar trebuie moderate...
elizaj spune:
ardeiash esti plecata pe undeva?)))si noi plecam week-endul si ne intoarcem luni,asa ca nu-i nicio graba sa-mi raspunzi!)))
ardeiash spune:
scuze eliza, era vorba de very scrap... iti spuneam ca te vad online dar numai din "umbra"
hai intra, sa vezi ce animat e situl... s-a format acolo o adevarata prietenie pe tema scrap si acum avem multe challenge-uri si concursuri cu premii chiar. e de-a dreptul pasionant