Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Luminel, vad ca vorbeai de dat gauri in pereti la ora 15 si ceva dupa-amiaza. de ce era o ora nepotrivita?
Si noi avem vecini care toata ziua din zori pana in seara bocane si fac galagie nerespectand vreun program de somn/liniste. Ma calca teribil pe nervi, eu sunt f. sensibila la zgomote, da chiar nu am ce face

In Austria era interzis sa faci galagie la orele pranzului 12-14 si dupa ora 8 seara.

Adriana

Adriana, era o ora nepotrivita ca dormea fii-mea...si probabil si alti oameni in bloc. Chiar nu stiu care e programul in blocul asta dar mie mi se pare normal ca intre 14.00 (ca sa nu zic chiar 13.00) si 16.00 sa fie liniste. Cam atunci doarme multa lume...
Oricum, nici eu nu am ce face...dar ma enerveaza....si nu vorbesc aici de bocanit cu ciocanul sau de tropait...astia dadeau gauri cu pickamer-ul cred...de-ti vibrau creierii in cap...
Azi e liniste, slava Domnului!

Lumi, mami de mladita Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

'Neatza!
Unde sunteti, dragelor? Singura bantui pe-aici?

Edit: nu mi-a aratat mesajele voastre pana am postat!
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Din nefericire am aflat ce era cu durerea de cap. Aseara mi-au aparut niste chestii pe frunte si ma intepa vag ochiul. Peste noapte din ce in ce mai rau, iar dimineata m-am sculat cu ochiul rosu si umflat, si cu si mai multe bubite pe frunte. Am facut zona zoster oftalmic. Ma doare, ma inteapa, ma arde, eruptia e pe jumatate de frunte. De fapt toata neplacerea e pe jumatate de cap, cum vine nervul pe care s-a "instalat" virusul. Asa ca am jumatate de cap beteag, ma doare ca ci cum mi-ar bate cineva niste cuie in cap, sa nu uit ca am creier acolo. Sunt in medical saptamana asta acasa. Uooffff!

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Uff Doamne, Gabita. Sanatate urgentisima.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Vai de mine, Gabi, cum te-ai pricopsit? E virus? Uoofff Sanatate maxima maxima Ai fost la dr. Cum si in cat timp trece?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Gabitzam, sanatate multa, Doamne, dar cum de s-a intamplat? Doamne ajuta sa te recuperezi rapid!

Luminel, nu vrei sa stii ce balamuc am facut eu prin iunie in bloc aici, unde chiar administratora isi renova (a se intelege bubuia, gaurea, slefuia, taia pe holul blocului mobilierul - iti dai seama cum rasuna totul) chiar in intervalul in care ar fi trebuit sa respecte linistea (14-17). Am rugat-o cu frumosul, pana ajungeam in casa, iar incepea cu bormasina, sa mor de nervi. Si pana la urma am sunat la 112. Am linistit-o! Si pe ceilalti din bloc. Plus balamucul pe care i l-am facut pe scara, am mahalagit-o exact ca in Pantelimon, unde am crescut. Cred ca mi s-a dus buhul

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gabi, sanatate multa!
De zona Zoster am auzit si eu la stupida emisiune "Pariu, ca stiu". mai au si parti bune, totusi

Lorich, vroiam sa stiu daca iesiti in parc.
Am fost pana la urma aici la noi, de cand au amenajat cu tobogane si leagane noi locurile de joaca e animatie mare.
iesim mai devreme sa profitam de soare.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

GABITA – multa sanatate!

In legatura cu vecinii, noi de cand ne-am mutat la casa e tare bine, avem numai proprietarii jos. Ii mai apuca tunsul peluzei pe la amiaza in week-end, insa in rest sunt asa cuminti ca nu ma supar. Mi-e tare mila de ei ca toata ziua le tranteste Patrick in cap cu vreo oala ceva. In week-end, cum se trezeste el la 7, il iau pe sus si-l duc direct in camera lui de jucarii care e aparte asa si de unde nu se aude nimic. Ii las si pe ei sa doarma saracii pana mai tarziu. Eu mereu imi cer scuze cand ii vad si ei sunt foarte mirati, aici nimeni nu-si cere scuze pentru copil, asa sunt copii, ei alearga, tipa, arunca cu jucarii, nu-i poti lega. Stiau foarte bine ce urmeaza cand ne-au acceptat de chiriasi, ca au vazut ca avem copil mic, deci nu ii deranjeaza. Dar eu tot cu rusinea romaneasca, mereu il temperez cand face galagie prea mare. Asa as vrea si eu casa mea cu basement, sa-l las pe pitic sa se agite acolo si sa nu ma mai simt vinovata ca deranjeaza pe cineva.

ANDRADA – si al meu papa peste tare bine. Oricum pe zi ce trece vad ca are gusturile mele la mancare Exact ce-mi place mie, aia mananca. SI ma enerveaza ca nu mai mananca deloc fructe, exact ca maica-sa. Deja incepe sa aiba probleme cu kk din cauza asta. El care manca 2 reprize de fructe pe zi, acum nu mai vrea si pace. Numai carnita si legume.

Cu jucariile chinezesti ieftine, mare atentie! Aici in toate revistele de copii citesc atentionari, contin substante toxice, in special plumb. Si eu mai luam de la Dollarama, insa am citit un articol si m-am cutremurat. Contaminarea cu plumb este foarte periculoasa, nici nu trebuie sa bagi jucaria in gura, pur si simpul se desprinde un praf de pe ea care intra in alte lucruri din casa si nu-l mai scoti veci. Si nici nu e ceva care poti sa-l vezi ca sa remediezi situatia. Asa ca prefer sa-i iau mai putine, si mai scumpe, dar care stiu ca au fost cat de cat controlate. Eu sunt fan jucarii din lemn, insa sunt cam scumpicele. Aici ii mai controleaza periodic si mereu aud ca retrag din magazinele astea ieftine jucarii, dar mai scapa si unele necontrolate.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Your children know more about you then you know about yourself"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Lorich, vroiam sa stiu daca iesiti in parc.
Am fost pana la urma aici la noi, de cand au amenajat cu tobogane si leagane noi locurile de joaca e animatie mare.
iesim mai devreme sa profitam de soare.

Adriana

Te-am sunat si io acush... noi avem program de somn cam asa 12.30 sau 1 pana la 3,30-4. Pana papa ceva dupa nani..nu prea maia vem timp de Roata dupa amiaza. In schimb dimineata mergem cand e asa de soare, ca azi. Voi dimineata cum iesiti? Ne mai vedeam si noi o tzara..cat mai e "vara"

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lori, e virus, dar nu l-am luat acum de la cineva. E un virus ramas inactiv in ganglionii nervosi, dupa o varicela din copilarie. Cam un sfert din copiii care au facut varicela, ca adulti ajung sa aiba un episod de ZZ. Vestea buna e ca e o data si gata, am scapat. Vestea rea e ca doare al naibii. E chiar pe nerv catzarat, si iti pot desena acum tot traseul nervului trigemen. Pentru ca il simt in cap, imi da sageti dureroase ritmice. Iar eruptia pe piele e ca la varicela. La mine este pe jumatate de frunte. Si pe o pleoapa.
M-am dat cu albastru de metil pe bube si asta mic ma tot arata ingrozit cu degetul si face "aaaaaaa", vede ca e ceva in neregula.

Chestia asta nu de stie exact de ce e declansata, dar e mereu pe fond de imunitate scazuta, oboseala, stres.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput