Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Madamsadamy spune:
Buna ziua!!!
Sunt sleita deja. Bine ca mi-am facut ieri manichiura, ca azi m-am cocosat in baie cu mochetutzele mele din dormitor..
Semintele de la tadim sunt....nush cum sa-ti spun. Nu vei mai pune gura pe cele bulgaresti, never.Sunt pungi de culoare rosie sau verde cu alb in functie de capacitatea pungii. 200de grame costa 5ron. Nu stiu unde stai. Noi locuim in 4-5 si aici le gasim la o singura alimentara, dar pana acum le lua Adina de la trocadero. Sunt seminte albicioase la culoare fff lungi dar fff bune . Nu am avut parte de nici o samanta fara miez. Ce mai as putea primi si un premiu la cum le-am prezentat. Publicitate gratis. Cert este ca nu ma culc pana nu sparg o punga de 100 de grame. Cumparam pana nu de mult punga mare-de 200 dar m-am lasat. Nu ma culcam pana nu terminam punga
.
Noi am facut si bradul. Sambata ne vin coletele din Italia si din Germania, deci vine si mosul. Sper ca am fost suficient de cuminte si am numai bunuri pe acolo.
Va poop si spor la treaba si pregatiri.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mery_anna/mery_anna.jpg)
mery_anna spune:
Bun gasit!
Noi intram mai greu pe forum,avem muuulte probleme,de tot felul si imi pare rau ca nu sunt mai activa.Dar suntem pe aici,recuperam cu cititul mesajelor din urma.
Va dorim sa aveti clipe minunate in asteptarea Sarbatorilor!
Foarte buna initiativa pentru Dodo,vreau sa contribui si eu din tot sufletul,nefiind din oras voi suna astazi sa vad cum trebuie sa facem.Toata admiratia si recunostinta!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
Madamsadamy spune:
Da Mery, dupa cum am promis ieri la telefon, ti-am trimis adresape pm.
S-au mai anuntatla cheta Adinutza, Ontica Camelia si Crixia.
Am o poveste urata sa va povestesc. Dar am ramas muta eu , incerc sa rezolv situatia. Daca nu ma descurc vin cu detalii in doua zile. Pfffff, nici nu am crezut ca exista asemenea oameni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Buna fetele!
Dana, foarte frumoasa initiativa ta! Felicitari celor care ti se alatura in a o sprijini pe dodo! Mie imi e greu sa ma intalnesc cu voi asa ca am preferat sa donez in cont o mica suma.
Noi suntem varza. Maine trebuia sa merg cu copiii la petrecerea de Craciun de la birou, dar suntem unul mai gripat ca altul . Cu mine in frunte, care nu imi mai amintesc sa fi avut o gripa asa de urata din copilarie. Copiii mari sunt si eu cu febra si vai d eei. Vladimir rezista daor cu o tuse. Sper sa aiba inc aimunitate.
Vladis, ti-am admirat baiatul in poza de la gradi . Stefan nu a vrut sa pozeze, din fericire
. Ei cred aveau alta oferta ca mi s-au parut urate pozele.
Adinutza, felicitari pt. medaliati! Si ce gest frumos au facut de Mos Nicolae! M-am tot gandit la voi in ultimul timpul. Cum mai stai cu "hotararea" ?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vladis/vladis.jpg)
vladis spune:
dana, multumesc de precizari, o sa caut si eu ca sa le degust; referitor la problema, sper sa nu fie ceva grav si sa ii dai de cap.
cornelia, imi pare rau sa aud ca sunteti bolnavi, e tare greu ca toti 3 sunt mici... pe care sa-l oblojesti mai intai, mai ales in conditiile in care tu insati te simti rau. sanatate multa tie si piticilor, sa va faceti bine , sa va puteti bucura de sarbatori!
crixia, ce mai fac fetele, cum l-a primit alexia pe mos nicolae?
eu am cam terminat cumparaturile de mos craciun, lui vlad i-am luat un laptop pana la urma, sper sa il captiveze, iar miruna, care s-a trezit pe ultima suta de metri ca vrea un joc pt consola nintendo ds numit "sims 2 pets" (pe care nu il gasesc nicaieri, nici pe net, decat pe ebay si e prea tarziu pt comanda) va primi ceva de imbracat si bijoux-uri, ca deja o tenteaza sa se aranjeze mai are 1 luna si implineste 14 ani, a crescut asa de repede
cateodata ma apuca dorul de ea mica, asa era de www.dropshots.com/vladis#albums/miruna%20mica/2006-10-20/00:59:03" target="_blank">dulcica...acum e o mica domnisoara, cum spunea adinutza
felicitari micilor campioni medaliati, la cat mai multe performante
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Buna!
Cornelia multa sanatate tuturor. Sper sa va reveniti cat mai repede.
Vladis ne cresc copii mai repede decat am dori noi , asa ca, sa ne bucuram de ei cat putem de mult. In legatura cu fotografia de la gradi, Vlad a pozat foarte frumos
. Noi am scanat pozele si le-am multiplicat pentru toti doritorii
, sper sa-ti fie de folos ideea si sa impaci pe toata lumea.
Dana sper sa se rezolve problema cat mai repede.
Crixia ce mai faceti? Cum se simte Alexia, Ana a scapat de viroza sau a "luat-o" din mers? Multa sanatate!
Eu am intrat in co pe anul acesta, , azi am mai facut cateva cumparaturi pentru Mosu', deoarece m-a rugat frumos sa-l ajut
.Asta ca tot am mandrele la bunici de doua zile. Le aducem acasa in seara aceasta si, cu spionii nu se poate merge la "shoping"
, asa ca, m-am distrat singura prin doraly.
Va doresc o dupa-amiaza si oseara buna!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Madamsadamy spune:
Buna seara !!!
Fetelor ma scuzati ca am fost superficiala in amanunte. Dar mai acordati-mi o zi si veti afla despre ce e vorba.
Cami te asteptam dimineatza la o cafee in grupa sa profitam de co tau.
Azi mi-am facut piatza cu ultimele detalii ptr craciun. In general fetelor nu ma las pe ultima suta de metri,cand gasesti si putin si scump. Mai am doar mezelurile daca pot spune asa . Ptr ca sunt prea putine produse si in cantitate mica. Apopos , am gasit in reteaua de magazine profi, SURIMI la pachet de 250 gr numai 4.10 ron.Pachetul este suficient ptr doua persoane. Nu-mi venea sa cred. Mai am de cumparat de la REAL icrele si muslitos. In rest totul este OK. Sper sa pot ajunge la nasii mei de la Baneasa. Eu am doua randuri de nasi
, Baneasa si Constanta
. Ambele perechi ocupa locul lor in familia noastra si in limita posibilitatilor cautam sa-i onoram
.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Buna seara!
Dana tarziu (ora 18 in seara aceasta) am vazut invitatia la cafea . azi am avut program de facut "porcarii" pentru Craciun. Am plecat de acasa la 8, 30 si m-am intors seara, dupa o repriza de sanius si bulgareala cu mandrele
. Multumesc oricum pentru invitatie! II spuneam mamei despre cheta pentru Dodo si s-a oferit si ea sa puna o mica suma.
o seara buna si multa sanatate tuturor!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
bettyk spune:
Buna dimineata fetelor. ce mai faceti? eu am terminat cu serbarile copilului si sunt si aproape de sfarsit cu cumparaturile de Craciun. mai am asa cateva cadouri de luat pentru bunici.si fiindca e vacanta nu prea mai prind calculatorul din cauza mandrei
. o sa incerc sa pun ceva poze cu Alexia de la serbari.
Va pup si va doresc o zi buna.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!scolarita
bettyk spune:
Am reusit sa pun 3 poze. acum fug ca am putina treaba. sper sa intru in curand. pupici.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari