Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 3
Dodo-pui spune:
Buna,
O zi frumoasa tuturor,,,,
eu disparut din motiv de rau(am avut probleme cu dantura(infectie f puternica,imflamat limba si ganglioni nici apa nu puteam bea,apoi reactia antibioticului cu corpuyl si scartait de "motor" destul de urat caci de frica lui Dan i-a iesit o propozitie ceva de genul:"hai la spital ce vrei sa mori acasa?"(el a vrut sa spuna altceva dar asta a iesit si am inteles ce vedeau el si copii in acel moment).
Cat despre mosi...?!
La noi intai e Sf Andrei maine..o sa improvizez ceva
Pentru 6 decembrie am acoperit(de fapt nu eu ci niste mamici inimoase de la scutece"
Celalalt mos ...vom vedea...sunt un pic necajita ca la gradi nu vrea educatoarea sa fac nik pt nici un Mos dar bani pt ea ar vrea.
Noutati despre copii sau ce spun alti medici nu am sper sa pot ajunge la inceputul anului viitor la alt medic sa vad ce spune...caci tare ma deranjeaza faptul ca nu se pun deacord.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ontica Camelia Salut! De bine ca ii laudam saptamana asta pe cei de la Histria ca au preturi mai mici la "creionul fermecat", ei bine am fost azi pe acolo si am constat ca au adus preturile la nivelul celor din super-marketuri. Am mai dat o raita pe acolo fiindca mi-am dat seama ca nu luasem cadou pentru Mosul care vine la gradi , asa ca am remediat problema. Va doresc o duminica placuta! *************************************** Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit -------------------------------------------- Bazar pentru Bogdan *************************** 1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007) www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator |
Aaaaaaaa si eu care imi luam avant sa ma duc la pomul laudat!!!
Cris mami de Alexia & Ana
Ontica Camelia spune:
La multi ani Andrei si Andree! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!Distractie placuta!
Gabi multa santate, sper ca esti mai bine acum.
Cristina nici noua nu ne venea sa credem ca au marit preturile intr-o saptamana .
Am intrat in posesia pozelor de la nunta si, daca mai aveti rabdare, aseara am fost cu mandrele pe la "oraselul copiilor".
Va doresc o saptamana usoara, fara stress!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui roxanaz din pacate nu vin cu vesti bune azi. a venit rezultatul primelor analize genetice ale lui David - si au iesit pozitive. Ledi m-a rugat sa scriu eu si isi cere scuze ca nu poate - are nevoie de timp sa isi mai revina. vor pleca la bucuresti sa vada care va fi de acum desfasurarea lucrurilor. cand mai am vesti va spun. |
David
Cami multumim
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
andata spune:
La multi ani fericiti si prosperi tuturor Andreelor si Andreilor!
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
wnimra spune:
Hello gasca de Constanta
Am si eu o rugaminte maare la voi , eu tot din Constanta sunt,...si daca cunoasteti un medic Oftalmolog bun pt copii.
Piciul meu are strabism congenital de mic , are si tetra-pareza-spastica , i-am facut 3 fonduri de ochi la Buc si au fost ok , tre' sa ii facem iar un control si nu am nici un chef sa merg la buc , vreau aici pt o prima parere.
Daca stiti pe cineva bun care accepta si copii este super.
Multumesc anticipat.
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Ontica Camelia spune:
citat din mesajul lui wnimra Hello gasca de Constanta Am si eu o rugaminte maare la voi , eu tot din Constanta sunt,...si daca cunoasteti un medic Oftalmolog bun pt copii. Piciul meu are strabism congenital de mic , are si tetra-pareza-spastica , i-am facut 3 fonduri de ochi la Buc si au fost ok , tre' sa ii facem iar un control si nu am nici un chef sa merg la buc , vreau aici pt o prima parere. Daca stiti pe cineva bun care accepta si copii este super. Multumesc anticipat. "Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:) poze Alex BAZAR PENTRU MIHAITA |
Bine ai venit la noi in gasca! Eu am fost cu fetele la dr. Cioabla Doru si, am fost multumita. Are cabinetul pe IG Duca colt (sau aproape colt cu bd. Mamaia, vis-a-vis de fostul CEC, este strada pe care iese troleibusul 48 din piata Grivitei.)Sper ca am fost coerenta. Multa sanatate si te asteptam cu vesti bune!
La multi ani Romaniei si romanilor! Sa fim sanatosi si sa scapam de criza cat mai repede!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
wnimra spune:
cameliamultumesc frumos
Sper sa rezolv cat de curand cu vizita la medic , sanse de programare luna aceasta nu cred ca am dar macar in ianuarie,... ochiul drept este acum ok a mai ramas stangul.Si sunt la dr in Constanta destui , pr e ca se fofileaza cand le zici ca ai un copil cu probleme motorii.
noapte buna
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
poze Alex
BAZAR PENTRU MIHAITA
Dodo-pui spune:
Mada eu tot la dr Ciobla merg cu Bodi si-i cum zice Cami.Cat despre programare incearca nu-i mereu aglomerata si s-ar putea sa poti prinde f repede.
program
luni,miercuri: 14-18
marti,joi,vineri,sambata:10-13
pretul care mi l-a luat ultima data a fost 40 lei
tel de la cabinet 0241/639 069
Dumnezeu imposibilul!
Madamsadamy spune:
Buna ziua.
Sunt tare suparata, nu am net de 10 zile, operatorii de la RDS ma mint ca : "in cel mai scurt timp remediaza situatia" , de trei zile ma tin serile acasa ca cica ar veni si nu se intampla nimic. In contract scrie ca ar trebui sa vina in 48 de ore. in 10 zile cu cate ore au intarziat? Ce pot face? Help me !!!!!!
Daca tot beneficiez acum de intrare, vreau sa-i urez LA MULTI ANI, Andradei, sa creasca mare, sanatoasa si multa bafta.