Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 17
DanaAlex spune:
salutare!
ce vreme urata afara, am citit pe prognoza si asa va fi in urmatoarele 2 saptamani....ne-am saturat de iarna asta 
Cornelia, Camelia, multumesc de idei...in urmatorii 3 ani ma luminez si eu
...pana una-alta sunt in ceata, ma gandesc ca poate mai sunt cazuri si e bine sa intreb, ma intereseaza ce au facut altii in situatia mea...si mai ales cum decurg lucrurile.
m-a iscat o amica de-a mea zilele trecute, ea are copii la diferenta de 1 an si 3 luni, cel mare a intrat la scoala in toamna si mi-a impartasit situatia de la ei...este necajita ca nu i-a dat pe amandoi la scoala, deoarece acum cel mic sta numai pe capul celui mare, deja invata cu el si mai mult invatatoarea baiatului i-a impartasit din experienta proprie ca ea i-a avut pe baietii ei(nascuti tot la diferenta mica)in aceiasi clasa, acum sunt mari si a fost tare bine pentru ei...daca auziti de cazuri de genul acesta sa-mi spuneti si mie, eu oricum sunt in proportie de 75/% pentru a-i da impreuna la scoala, mai ramane sa treaca timpul sa ajungem la acel moment.
toate cele bune...

andata spune:
Camelia, sa va traiasca finutul, sa va bucurati de el. Si eu mi-as dori mult sa botez
Cornelia, tare draguta Maria. La Stefan ce e anapoda la gradi? E particulara sau de stat? Pup si micutul Vladi. I-au iesit dintisori?
Ioana inca nu are nici unul.
dady, condoleante surorii tale. Sper ca nu ati racit de la frigul indurat.
Madamsadamy, sanatate multa, desi cred ca a trecut pana acum raceala... Abia astept sa vad poze de la botez, nasico
Vladis, la multi ani fericiti Mirunei. Ai deja domnisoara mare... Si eu am probleme cu toaletele fii-mii si ne mai contram cand pleaca la scoala ![]()
Cornelia, si eu am avut-o pe Sandra la scoala 7, dar la step-by-step. Am fost foarte multumita de nivelul scolii, desi au trecut vreo 5 ani de atunci.
DanaAlex, la scoala 29 a fost si fiul meu la d-na invatatoare Dumitrache, o femeie si un dascal minunat. Mereu avea numai cuvinte bune pt copii, ii incuraja in permanenta si avea o rabdare de inger cu ei. Cat despre copii... mai ai timp si vezi si tu aproape de inscriere cum se descurca fiecare si cat de pregatiti sunt de scoala. Acum parca e prea devreme sa iei o hotarare, bucura-te de copilaria lor dulce si de gradi cat mai ai timp, ca timpul trece incredibil de repede. Oricum sunt sigura ca la momentul potrivit vei lua cea mai buna decizie pt viitorul lor.
Gabi, ce veste buna pt Bella. Tin pumnii sa fie bine si pt Bogdanel dragalasul.
http://community.webshots.com/user/annadana1
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
Madamsadamy spune:
Buna ziua gasca!!!!
Vai ce bine, numai vesti bune, ce sa zic, FELICITARI!!!!!
FELICITARI sarbatoritei, multa sanatate si bafta in continuare.
Gaby, ma bucur tare mult pentru voi.
DanaAlex, daca as fi in locul tau as cere parerea unei invatatoare cu experienta. Ea iti v-a spune cel mai bine cum reactioneaza fratii in aceeasi clasa. Eu iti cunosc copii amandoi au un indice de inteligenta de invidiat. Totusi fetele sunt un pic mai receptive decat baietii. Ei fiind mai lenesi din fire. Eu cred ca ar trebui sa o dai pe Tiana si urmatorul an pe Tibi. Este mai greu pentru tine intradevar, dar zic ca este bine pentru copii. Zicea cineva mai sus ca dati separat invata unul de la altul. Pentru al doilea o sa fie mai usor. Finuti mei sunt la dif de varsta de 1 an si ceva si Andrei cand a mers la scoala stia sa scrie si sa citeasca si chiar sa socoteasca si a fost mai usor. Eu zic tu tragi concluziile si alegi. Timp mai ai dar orientarea trebuie facuta. Poop.
DanaAlex spune:
salutare!
Andata, am notat numele dnei invatatoare, poate imi va fi util...sper sa reusesc sa iau cea mai buna decizie....oricum timpul trece fantastic de repede si pentru ca nu mi-am dat interesul din timp, de fapt eram in permanenta cu ei dupa mine, nu i-am inscris la o gradi de stat din timp, in prezent ii am din decembrie la una particulara, dar vreau la stat si se pare ca sunt pe cale sa ratez si inscrierea pentru la toamna...
Dana(Madamsadamy)
o scot eu la capat pana la acel moment (sper), sunt importante si experientele altora.... ca asa inveti din greseli/lucruri bune...totusi intre finutii tai e diferenta dubla de varsta decat e intre copiii mei....luna asta vei fi din nou nasica, wow ce frumos...
toate cele bune...

Dana, mamica Nanei (23.08.2006) si a lui Tibi (07.07.2007)
bettyk spune:
Buna seara fetelor!
LA MULTI ANI MIRUNEI! Vladis, sa iti traiasca domnisoara,sa va bucurati de ea si ii doresc numai realizari.
DODO, ma bucur ca vestile sunt bune in privinta Isabelei iar lui Bodo ii doresc multa sanatate si tie putere mai departe.
CORNELIA, ma bucur ca ai rezolvat cu inscrierea Mariei la scoala.
eu una sunt multumita de scoala 7.
nu am mai intrat des ca m-au acaparat temele copilului
. trebuie sa scriem si sa citim cat mai mult sa ne dam drumul,mai ales la citit. si apoi dupa o runda de lectii trebuie sa ne mai si relaxam sa mai iesim sa luam o gura de aer si apoi iar o mica runda de citit.
ma bucur ca ei ii place si vrea sa invete desi uneori pare obosita.
e destul de grea clasa I,dar uite ca s-a terminat deja un semestru.
cu invatatul e ok,nu sunt probleme. probleme ar fi in ceea ce priveste relatiile cu colegii de clasa. e tare selectiva,uneori ma pune pe ganduri de unde caracterul asta. si invatatoarea mi-a mai zis ca e selectiva si nu vorbeste cu toata lumea.nu e nepoliticoasa foarte tare dar nici amabilitatea intruchipata nu e. asa ca.........
la cate discutii am avut tot ca ea face.mi s-a spus sa o las in pace ca ea alege ce e bine pentru ea si ce nu.vom mai vedea pana la sfarsitul clasei cum va fi.
Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!serbari
vladis spune:
multumesc tuturor pentru urari 

cornelia, bine ca s-a finalizat inscrierea si ai scapat de un stres, e f important ca aveti pe cineva langa scoala pt ajutor. cat despre stefanii nostri, cred ca suntem cam pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste gradi si inscrierea la scoala la 6 ani![]()
daddy, am plecat tot in "curte", ca sa zic asa, am schimbat societatea ca a noastra era pe duca...cu integrarea zic eu ca nu va fi prea dificil, mare parte din colegi deja ii cunosc, s-a schimbat doar specificul muncii, sper sa fie bine.
dodo, ma bucur din suflet pt vestile bune, sa dea DD sa fie mai bine si pt bogdan de acum incolo 
bettyk, spor la teme
hai ca acum ai o pauza de vacanta...dupa care la treaba din nou! eu de anul asta pot sa zic ca m-am mai eliberat un pic, am dat-o la meditatii la mate/germana, dar 6 ani am prestat teme la greu, mai am 2 ani si o iau de la capat
uite asa ne mentinem neuronii in forma ![]()
pupici tuturor!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
rory76 spune:
Buna, gasca de Constanta!
Vreau sa ma angajez ca bona-menajera in Constanta. Sunt fosta invatatoare, am un copil de 13 ani, am avut grija de nepotelul meu care are acum 1 an si jumatate. Eu am 33 de ani si locuiesc in zona Coiciu, am masina si carnet. Pot face cumparaturi-aprovizionare pentru copil sau pentru familie, gatesc foate bine, menaj cap-coada, calcat, spalat rufe, sau doar menaj usor si stat cu copilul, chiar si cu copilasi micuti, de cateva luni...daca are cineva ceva de lucru, dati un PM.
Multumesc!
"Trust no one!"
mav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madaluta Imi cer scuze k voi strica linistea aceasta printr-o postare dureroasa, dar una din colegele si prietenele noastre de aici are mare nevoie de noi. Este vorba despre MOKIKA a carei poveste o puteti citi pe blogul lui Angelique sau al meu ( de la semnatura). va multumim pentru orice mic ajutor! Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu |
VA ROG DIN SUFLET, DACA PUTETI AJUTA, NU EZITATI!!!!!!!!!!!!!!!
... Si familia mea a trecut printr-o mare cumpana, foarte recent... Stiu prin ce trece Monica, am fost in acel iad (pe punctul de a-mi pierde sotul, tatal copiilor...), insa pt noi lucrurile merg spre bine, avem speranta ca totul va fi ok (nu a fost cancer). Pt Monica si Florin, lupta e mult mai grea..... cumplit de grea...
Va rog din suflet, haideti sa facem un efort si sa-i ajutam, macar cu putin, fiecare dupa puterile sale, pe Monica si Florin, sa lupte pt viata si pentru copilasii lor!!!
DanaAlex spune:
Rory, activeaza-ti PM
Mav, sanatate multa si recuperare sotului tau
ne rugam pentru Monica(Mokika)si Florin- Doamne ajuta
http://viatapentruflorin.blogspot.com/