Gasca de Constanta *111*
Raspunsuri - Pagina 10
CRIXIA spune:
hello!
Ce pregatiti pentru Revelion? Eu nu m-am gandit inca, nici la piata n-am ajuns, de abia am spalat ieri, azi aspirat...poate diseara sa inventez ceva!
Cica sambata si duminica ninge!
Cris mami de Alexia & Ana
Ontica Camelia spune:
Salutare!!!
andata multumesc pentru aprecierea la adresa fetelor , cat despre mos...cred ca i se acrise de cati copii ii trecuserau prin brate , dar meseria cere sacrificii.
Crix eu pregatesc pentru maine seara ce nu am avut la masa de Craciun, asta la capitolul salate si bonus, cate un preparat pe care-l poftesc ai mei, Alex de exemplu vrea oua umplute . Nu am mai gasit link-ul promis, te va sun sotul sa ti-l spuna.
Va doresc spor la treaba si numai bine.
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
Am reusit sa pun si eu pozele de la Craciun in Picasa: http://picasaweb.google.com/cornelianis/2009Craciun#
Spor la pregatiri pentru Revelion!
CRIXIA spune:
Andata, multumesc de urare! Am vazut cu intarziere, ma scuzi! Poate o sa-i aduca sotului tau noul an un loc de munca stabil, sa dea Dzeu!!
Cornelia, v-am vizionat, e super sa fiti multi! Sunt convinsa ca nu-i usor, dar e mult mai frumos decat cu 2, cu 3 copii e minunat!
Camelia, spor la bucatarit! Fug si eu sa mai fac cate ceva, ca la mine bucatarie se face in episoade...
Daca nu reusesc sa intru maine, va urez tuturor forumistelor( fie ca intra doar sa ne citeasca uneori sau ne mai scriu) de pe acum sa aveti un Revelion frumos, sa intampinati anul nou cu veselie, sanatate si incredere!
Cris mami de Alexia & Ana
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRIXIA Bunaa! La multi ani sarbatoritilor! Stefanii, Stefaniile(mici si mari) si Viktor(Angeliquedes) Angeliquedes, se incheie CIC-ul ?? Servici usor! Camelia, multumesc de urari pentru Cristina! Foarte putini mi-au urat in acest sens.....cu nostalgie imi amintesc cand ma numeam Craciun Cristina eheee, alte vremuri Cris mami de Alexia & Ana |
Da, Cris, s-a incheiat m-am intors... stii la fel de bine ca mine unde... ce sa zic, bine ca e...
Va doresc un an bun, cu sanatate, pace si intelegere.
noi, pe-aici, mereu pe fuga...
lulu77 spune:
Va doresc
UN AN PLIN DE MULTAAAA IUBIRE, DE REALIZARI, DE LINISTE SI PACE !
LA MUTLTI ANI!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Dodo-pui spune:
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag,
Gabi mami de Donu'Dodo si Isabella
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost si sper ca ne vor mai fi alaturi!
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Madamsadamy spune:
Un an nou cu multa sanatate, multe realizari si multe bucurii.
Cine nu are program pentru asta seara, va anunt ca la scoica land rest. mic este la liber. SEara de revelion este organizata doar in cel mare cel de nunti. Asa ca va invit sa serbam impreuna trecerea dintre ani cu o pizza XXL si o cupa de sampanie.
vladis spune:
La multi ani si din partea mea, dragelor! Sa ne regasim cu totii sanatosi in 2010, mamici, copii, toti cei dragi! Sa avem bucurii in casa, in viata si mult noroc! Va imbratisez pe toate
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
mihaela77O spune:
eu sunt rupta de oboseala,de cateva nopti mihaita nu doarme noaptea,adoarme pe la un 5,6 dimineata si dormim pana pe la 10,dar tot nu-s odihnita,bine zice cine zice,ca somnul de noapte nu-i ca cel de zi....asa ca in alta ordine de idei,dau o fuga la amanta lui paul,billa,cumparam niste salate,gata facute(au niste salate foarte bune,noua ne plac),sucuri,un vin rosu Sangria,care este super bun ,pt mine,ca paul nu bea....si ceva dulciuri....friptura o bag eu mai pe la 9 seara la cuptor s-o mancam calda...ma batea gandul sa fac si un tort de iaurt,dar ma mai gandesc......
asa ca dragele mele,dupa cum vedeti am o zi plina,hm si trebuie sa merg si pana la gara pe jos,sa iau masina,ca a luat-o paul azi dimineata cand a plecat la servici,dar asta-i un aspect bun,facem nitica miscare.....
daca nu mai intru,va doresc un an nou fericit,mai bun,cu multa sanatate si cu multe impliniri si realizari!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU