Primul an de scoala :2009-2010(4)
Raspunsuri - Pagina 7
diana spune:
Sabina, ar fi culmea sa se inchida scoala! Fiindca Alin nu a fost nici saptamana trecuta la scoala fiindca au avut un caz de gripa noua in clasa. Asa ca ar fi a 2-a sapt de cand nu se duce la scoala. nu am scris saptamana trecuta fiindca am fost la munte daca tot am avut 10 zile de vacanta.Deci suntem tot la 5 si la N...
Sunt curioasa cum se va recupera materia tinand cont ca iau cu o sapt mai devreme vacanta.
Si noi aveam in caietul special operatii cu paranteze. Si Alin le-a inteles foarte bine si nu au pus probleme...dar cu dictarile suntem DEZASTRU! Nu le-a dat inca dictari dar am facut imprudenta sa il pun sa scrie un cuvant cunoscut si...mananca litere, scrie cu litera mica (nume persoana)
Nu vreau sa ma gandesc ce va face daca incepe d-na invatatoare sa-i dea dictare...
Revin cu amanunte maine
danais spune:
La noi sunt 2 cazuri de porcina la o clasa paralela, dar nu se inchide scoala, ci numai clasa cu pricina este dezinfectata. Avem o avalansa de teste zilele astea: maine Smart-ul de cultura generala, poimaine test la Mate din 1-10 si luni la Romana din a-E. Cam aglomerata perioada, off. A inceput si ea sa se streseze cu atatea teste si materie predata alert si eu pe langa ea.
Cel mai rau mi se pare la citire. Au de citit lectia de 5 ori, plus niste fise cu cuvinte si propozitii de inca 5, 6 ori, plus din "Invatam sa citim". Dupa a doua, a treia citire se pune pe bocit ca s-a saturat.
Toate bune tuturor si multa sanatate.
Daniela si domnisoara Denisa
Sabina spune:
am aflat, la Sofi in clasa are o fetita porcina din asta....e inchide clasa lor.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
sorana spune:
Am primit si noi acasa (pana acum a stat in dulapul doamnei) cartea "Din tainele abecedarului" si avem ca tema sa citeasca un text. Dar Monica citeste bine la prima vedere asa ca o singura citire e de ajuns.
Cica azi au dat test iar la romana. Nu stie ce a gresit dar se pare ca a gresit
. Vedem maine nota.
Mai avem doar o saptamana de scoala si oar vacanta? Mama ce de-a vacante avem ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
cristina22 spune:
La noi nu e sigur ca va fi vacanta din 14.
Voua vi s-a comunicat oficial?

C+C=Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
nikkibaciu spune:
Da, oficial vacanta incepand cu 14 decembrie
. Sorana si noi lucram din "tainele abecedarului". Voi dupa ce culegeri de mate, cu un nivel mai ridicat, mai lucrati? (in afara de mate 2000, ciufulici)
Aveti idee de cum a fost concursul de astazi de la Smart-cultura generala? 
sorana spune:
De la scoala nu ni s-a zis 100% dar m-am dat pe net si apare in ziare.
Macar sa ninga ...
Ca de plecat la munte nu avem cum in decembrie asa ca stam acasa.
Mi se pare destul de aiirea ca deja facem planuri de vacanta, parca abia am inceput scoala ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
happiness spune:
nikkibaciu,noi la mate avem o culegere pe care scrie Matematica ,clasa I,este a unor autori profesori de mate din oras,nimic sofisticat.Destul de diverse exercitiile,dar nu imi place designul,cartea e alb negru si cu pagini micute,fara nicio poza...
Sorana,ce bine ca Monica citeste bine textele!Noi inca silabisim si tare ma supara asta,ca literele le stie de micuta...Desi doamna zice ca citeste foarte bine,eu tot as vrea sa o faca mai repede,dar ...sa speram ca vacanta asta vom mai evolua.La televizor reuseste doar 1-2 cuvinte din rand sa citeasca,deci mai avem muuuuult pana putem spune ca citim repede.
Azi au primit fise atat la romana,cat si la mate.La romana din ce am inteles de copiat si transcris cateva cuvinte si propozitii,iar la mate adunari/scaderi pana la 8.Deja au repetat si poeziile pentru serbare,am inteles ca va fi vinerea viitoare,inainte de vacanta.Eu una ma bucur ca e mai repede,pentru ca o vad obosita,si are nevoie de odihna.Daca va dura 3 saptamani vacanta,am de gand in prima parte sa o las libera,sa nu faca nimic ,sa nu scrie,poate sa citeasca un pic.Poate o pacalesc cu carti despre Mos Craciun.![]()

si a lui Matei