Primul an de scoala :2009-2010(4)
Raspunsuri - Pagina 15
happiness spune:
Ce mai faceti,mamici si copilasi scolarei?Noi tocmai ne-am intors de la tara,unde am petrecut un Craciun cu de toate,mai ales cu multa zapada si plimbari cu sania,spre bucuria celei mici.De Craciun ,pe langa jocuri si jucarii sau televizor,de plictiseala si-a luat singura caietul si a scris cateva propozitii alese de ea.In plus,a vrut sa o invat niste litere noi de mana ,ca sa ii poata scrie Mosului o scrisoare in care sa ii multumeasca pentru cadourile aduse.![]()
Astazi a scris dupa dictare,a transcris,a citit si a lucrat si la mate,toate in nu mai mult de o ora,si am observat ca la mate e ok,dar la romana leaga mai greu literele acum decat in timpul scolii,cand scria zilnic,deci ma gandesc ca nu e prea bine sa se opreasca din scris.
Tisina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happiness Ce mai faceti,mamici si copilasi scolarei?Noi tocmai ne-am intors de la tara,unde am petrecut un Craciun cu de toate,mai ales cu multa zapada si plimbari cu sania,spre bucuria celei mici.De Craciun ,pe langa jocuri si jucarii sau televizor,de plictiseala si-a luat singura caietul si a scris cateva propozitii alese de ea.In plus,a vrut sa o invat niste litere noi de mana ,ca sa ii poata scrie Mosului o scrisoare in care sa ii multumeasca pentru cadourile aduse. Astazi a scris dupa dictare,a transcris,a citit si a lucrat si la mate,toate in nu mai mult de o ora,si am observat ca la mate e ok,dar la romana leaga mai greu literele acum decat in timpul scolii,cand scria zilnic,deci ma gandesc ca nu e prea bine sa se opreasca din scris. |
Asa este! Dupa cateva zile de pauza (cu Craciunul), la dictarea de azi, baiatul meu mi-a scris "Maria ie mare" si "Iel ie Noie", desi stia foarte bine cum e cu scrisul si pronuntia. Cand i-am atras atentia, a zis "aaa, stiam, dar am uitat!"

happiness spune:
Tisina,asa este, uita repede,dar din fericire isi si reamintesc repede.Azi a mers mult mai bine ora de lucru,inceputa dimineata,era odihnita si a fost mult mai bine asa.In ziua precedenta scrisese seara,cred ca nu e o idee buna,vad ca dimineata se concentreaza mult mai bine,conform orarului obisnuit de la scoala.Noi si temele le terminam pana la 15.30-16,si dupa mergem afara sau la dans,deci seara ar fi potrivita doar pentru cititul de placere.Am noroc de o fetita ambitioasa ,care isi da seama ca lucreaza spre binele ei,si de multe ori o ia ca o distractie,isi ia de scris in pauza dintre un episod de desene si o repriza de joaca.Cu scrisul si socotitul ma declar foarte multumita,singura dorinta a mea in ceea ce priveste scoala ar fi sa citeasca mai repede.Ea inca mai silabiseste,mai citeste si pe litere,pana la urma citeste,dar nu cursiv,cum ar trebui.Copiii vostri cum citesc?Stiu ca fetita Soranei citeste foarte bine.
sorana spune:
Citeste dar ... azi, dupa 4 zile de pauza raportam un 9-4 = 6. Ba a mai facut si proba 6+4=9 

Of
Sorana si Monica (7 ani)
Sabina spune:
a mea nu prea si-a facut teme, da a facut la mate cu un baietel de clasa a doua si era f uimita ca 10-a =6
a =10-6
acuma, eu pt ca am fost in spital si bolnava in ultimele sapt de scoala nici nu stiu daca s-a facut genu asta de ecuatie, au facut ai vostri?
Maine a promis ca-si scrie pe caiet tot ce i-a mai ramas, socoteli(adunari_din alea grele cu 2 cifre) a tot facut ca a primit Gh tabla adevrata de la Mos Craciun, asa ca a exersat ea la greu.
DE citit a mai citit la povestile ei.
va urez de pe-acuma petrecere frumoasa si un an 2010 cu sanatate, copii cuminti, odihniti si care sa-si termine lectiile repede si perfect, sa aiba timp de joaca ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
katty spune:
Intru si eu un pic sa va urez un An Nou 2010, plin cu sanatate si fericire, sa aveti/avem impliniri si bucurii de la copii.
Eu voiam sa spun ca Andrei a avut si el teme dar si le-a terminat jumatate in vinerea in care au luat vacanta si jumatate cu o zi inainte de Craciun cand am stat eu acasa si l-am urmarit...adica nu prea a avut teme cine stie ce.... In rest nu l-am pus sa faca nimic, l-am lasat sa se bucure de vacanta!
Pupici...si sa ne revedem cu bine la anul!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei 
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
happiness spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!!Sa aveti o noapte dintre ani perfecta si un an 2010 cu sanatate,liniste in suflet si multe,multe clipe de fericire!Sa va fie copilasii sanatosi si voiosi,cu note mari si sa ne gaseasca Anul Nou ,pe toti,mai buni,mai toleranti,mai calmi si mai bogati din toate puntele de vedere!!!
andy.p spune:
Anul 2010 sa va aduca sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi!La multi ani!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
sorana spune:
La multi ani!!!
Numai note bune in 2010 si numai copii cuminti!
Sabina - da, cu ecuatii de genul asta ne chinuim de vreo luna.
Sorana si Monica (7 ani)

si a lui Matei