Fulgusori (168)-Felicitari Zuza_zuzi,Jay&Monica9!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

ah, era sa uit

FELICITARI JAY, BINE AI VENIT ISABELLA KARINA

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Floricik, nu mai suntem noi asa active...dar asta nu inseamna ca v-am uitat. Cu timpul ne vom acomoda mai bine si vom avea mai mult timp liber.
Stephy, Levaxul tot simeticona contine.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

dymomo - mersi pt. precizari. pana la urma cat ai dat la dr. care te-a operat? ca eu ma gandeam la 10 mil, insa ai mei cica-s nebuna... ca sa nu dau asa mult, cel mult 5...
chestia e ca si sunt nevoita sa fac operatie, nu o fac de moft, insa parca tot tre sa dau ceva. mai ales ca o sa mai merg la doctorita asta...
voi ce ziceti?

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

dymomo - mersi pt. precizari. pana la urma cat ai dat la dr. care te-a operat? ca eu ma gandeam la 10 mil, insa ai mei cica-s nebuna... ca sa nu dau asa mult, cel mult 5...
chestia e ca si sunt nevoita sa fac operatie, nu o fac de moft, insa parca tot tre sa dau ceva. mai ales ca o sa mai merg la doctorita asta...
voi ce ziceti?

Ramonika si Vladutz

ramo la doc mea e km asa:
5-8 pt nastere normala;
peste 10 pt.ceza;

37+
A.M.R. 3-
D.P.N.=8 dec.09
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601" target="_blank">wedding day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Vad ca se discuta despre "tarife"...si eu tot cezariana voi face, dar la recomdarea medicului caci bebelina mea e tot cu caputul in sus...eu nu vroiam sa nasc asa, chiar ma simt vinovata pt asta, nu vreau sa schimb mersul natural al lucrurilor, dar dr mea mi- a zis ca nu se mai intoarce...revenind la tarife, eu voi da dr 12 mil, anestezistlui 3 mil, asistentei cre k 50 ron si neonatologului 200 ron...nu stiu daca si anestezistul va avea asistenta caci cred k va trebui sa cotizez si la ea...am auzit k se dau sume fabuloase, dar dintr-o bursa de studenta chiar nu pot sa dau mai mult...noroc cu sotul ca nu-i dadeam nici banii astia. Voi ce credeti? e suficient la cat m-am gandit eu? voi naste la spitalul sf pantelimon din bucuresti...
Cosmina, sapt 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

buna felelor!

multumesc mult pentru urari Ramonika si Shtephy.

felicitari Jay, refacere rapida si mult mult laptic pentru printesa ta Isabella Karina!

felicitari Zuza Zuzi refacere rapida. Andrada Ioana bun venit si la multi ani.

35+

Mergi la inceput

cosmynik - vreau sa cred ca scorurile sunt mai mari in Buc. decat in Iasi. ca 12 mil. e cam mult, zic eu.
eu ma gandeam initial la 10 la doctorita mea si 2 la anestezist. restul doar daca vreau vreo favoare speciala, daca nu, nu mai dau nimic la nici o asistenta.
insa cica e mult 10 mil (zice familia) si mai ales ca si eu sunt nevoita sa fac ceza din cauza de pozitie pelvina.
de asta ma intrebam care ar fi o suma rezonabila...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata fetelor si de la mami Di!

Noi avem de 2 zile program de nervisori de la 5 la 10! Adica nu tot timpul , incepem cu kk, papa, espumisan, dragalit, iar kk, tatzi apoi chiote etc... Apoi...somn 4 ore jumate.

Dankutza, nu am recoltat pana la urma. Arati super

Ancutza, si noi ne racim instant cand schimbam scutecul, dar intre timp iau pauza si ii incalzesc talpitele, o mai tin mai strans si o pupacesc... noi cica ne schimbam

pup ca suna alarma

Mica minune, Natalia Oana, ne umple vietile de bucurii! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmynik spune:

Intr-adevar Ramonika din cate stiu scorurile sunt mai mari in bucuresti, insa cat dau eu 12 mil se spune ca e cam putin , aici se cam dau cel putin 15 mil din cate am auzit...chiar o mamica de la pufuleti de ian-feb care naste in acelasi spital ca mine a spus k da cel putin 15 mil dr...oricum initial si eu ma gandeam tot la 10 mil ca si tine, dar ma gandesc ca dr trebuie sa imparta aceasta suma cu mana a doua, de aceea am zis sa dau un pic mai mult...nu mai zic k am cotizat la fiecare consult cu 100 ron la spital k la clinica unde lucreaza sunt niste preturi...joi am lasat aklo 505 ron pt pachet secretii, culturi ureaplasma, consult si ecografie...ceea ce mi se pare foarte mult, cel purin pt mne care sunt inca studenta...
Cosmina, sapt 36

Mergi la inceput

e foarte mult, mai ales ca si eu la toate controalele am fost la cabinetul ei privat, unde mereu lasam cel putin 1 milion numai pt. eco...

si la urma urmei, daca dai mai putin, ce se intampla?

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput