FIV 255
Raspunsuri - Pagina 5
brunadria spune:
pysypisi bafta si tie !! nu toate gravidutele au simtome..
abia astept sa vina valul de beta mari!!!
dragaica noi urmam prin 14 dec cu beta mareee!!!
fetelor fiti optimiste!! D zeu are grija de toate!!
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Brunadria merci de sustinere si bafta si tie!!cand faci ET? |
carla luni merg iar la eco si o sa stiu cand fac punctia , ET nu stiu acuma , sa vedem pe parcurs!!
BuburuzaL spune:
Andra lasa grijile deoparte si gandeste-te la puiutii din brtica! Trebuie sa le placa acolo in butica ta si Doamna ajuta! Noi oricum te intelegem, si mai bine ca te-ai relaxat si tu un pic! Fii optimista si va fi bine! dulce
Bruni, Carla, Pysy va multumesc din suflet pentru sustinere! Si eu ma gandesc la voi si va tin pumnii sa aduca mosul multi bebei in iarna asta!!! dulce
DOMANE AJUTA! la toata lumea!
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!
castelanaC spune:
buna carla,
cand ma refeream la seminte vorbeam de: alune de varii tipuri, nuci de tot felul, seminte de migdale, de fl soarelui, absolut toate.
Eu stiam ca-s bune si chiar am mancat controlat ( a se intelege constant din toate, am incercat sa le am prezente in alimentatie), fiind cica fundamentale in perioada preconceptiva, apoi in dezvoltarea fatului (creierul).
Despre cosmentice eu stiam ca nu-s asa indicate in sarcina (fara legatura cu FIV) si la inceput mirosurile puternice pot "deranja" produsul de conceptie.
Eu una le-am respectat.
Bafta multaaaaaaaa!!!
castelana fericita 20+
mirela2 spune:
castelushule ce mi creste inima cand vad ce semnatura ai
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
castelanaC spune:
citat din mesajul lui mirela2 castelushule ce mi creste inima cand vad ce semnatura ai de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6 |
draga mea, sa vezi cum trece timpul...o sa ai si tu una la fel de frumoasa ( nu ma refer la culoare) sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!!
castelana fericita 20+
castelanaC spune:
Carla, uite ce am mai "extras" pentru tine:
Nucile (arahide, nuci europene, alune, migdale) contin 70%-90% grasimi bune pentru inima si de aceea, sunt alimente ideale pentru protejarea inimii tale si ale bebelusului.
castelana fericita 20+
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui castelanaC
draga mea, sa vezi cum trece timpul...o sa ai si tu una la fel de frumoasa ( nu ma refer la culoare) sarcina usoara si bebe sanatos la termen!!! castelana fericita 20+ |
de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6
Dragaica spune:
citat din mesajul lui brunadria dragaica noi urmam prin 14 dec cu beta mareee!!! fetelor fiti optimiste!! D zeu are grija de toate!! |
HEhe.........abia astept, pana acum vad ca Puregonul nu-mi da batai de cap....zic inca pentru ca sunt abia ziua a 3a de stimulare.
Sa dea DD sa fie bine............
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica