FIV 255
Raspunsuri - Pagina 4
castelanaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss buna..ma bag si eu ca musca in lapte.dc ieri aveam 3 embrioni slab dezvoltati, azi mi s-a comunicat ca am doar unul,frumos.asa ca maine purced sa-l aduc acasabinenteles ca dc aveam 2,3 sansele cresteau, dar asa..nu pot spera decat intr-o minune, nu? ati mai auzit de 1 singur embrion invingator?eu sunt destul de sceptica, dar..dc asta e situatia, nu ma pot decat conforma, nu? sunt curioasa si eu..referitor la ananas, curcan si seminte..luck a pus si ea o intrebare mai devreme, si nu s-a raspuns inca.e bine de stiut si ptr noi, care suntem la prima experientaeu o sa stau 5 zile in pat, dar dup-aia am sa merg la servici.cum vi se pare? ok? |
sa fie cu noroc si maine va intoarceti 2 in 1!!!!!
da daca ai posibilitatea e bine sa mananci proteina de calitate, inclisiv carne alba de curcan., seminte la fel sunt indispensabile pentru uleiurile esentiale si grasimile de buna calitate de natura vegetala. Ananasul e bogat in fifre.
In general sa mananci echilibrat: carne, uo, vergetale multe si bogate in vit C.
Ai grija cu igiena, in primele sapt de la ER n-am folosit parfum si nici creme parfumate, mi s-a recomandat ca genital sa fie spalari externe f usoare cu sapun diluat la max apoi dus indelung 10-15 min sa se duca orice urma de chimical.
Embrionul e f sensibil la mirosuri si mi s-a facut chiar capul mare cu asta sa stii.
Am stat si in pat, singurele activitati erau ceva de gatit ceva restul cat se poate la orizontala, canapeloase, filme fel de fel, ceva activitati personale( goblen, facut de coliere, prostii intr-un cuvant)
http://www.jurnaldesarcina.com/category/saptamana-1-de-sarcina.aspx
devin repetitiva dar ma inspiram din site-ul asta cu meniu, cu sugestii.
Bafta si sa fie cu noroc!
castelana fericita 20+
carla_2008 spune:
Castelana multumesc de raspuns.sa stii ca eu pana sa aud aici nu am stiut nici faza cu parfumul si chiar in ziua cu ET m-am parfumat putintel,dupa aceea deloc,nici crema,nimic.poate sa afecteze embrionasul?
Si la ce fel de seminte va referiti tu si Sheri?
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui Dragaica Gata am sa las asa, le fac pe amandoua seara, respect programul, stau cumintica. Dupa cate injectii de Puregon ai inceput sa simti ovarele lucrand? Am citit un articol despre Fiv-ul gratuit aici in Quebec si se pare ca sunt niste conditii, una care nu mi se pare corecta e ca te obilga sa transferi un singur embrion. Ei spun ca nu mai vor sarcini multiple cu probleme, cu nascuti prematuri care stau in spital cu lunile, cica ustura la buget http://community.webshots.com/user/Dragaica Aspiranta la titlul de mamica |
Bine faci draga mea, respecta intru tocmai indicatiile dr si ai sa vezi ca totul va decurge cat se poate de bine. Eu prima stimulare am facut-o cu menopur, iar de data asta cu ganal, asa ca nu prea stiu cu ce se mananca puregon, desi am inteles ca e cam acelasi lucru cu menipur, care mie mi-a cam dat batai de cap dupa prima saptamana de utilizare...Poate si de ce era prima experienta si organismul a reactionat mai dur putin. Dar, acum vei vedea tu, ce vei simti, oricum depinde de la persoana la persona. Pare rau ca nu te pot ajuta mi mult... Iar referitor la conditia de a transfera un singur embrion, dupa cum am mai zis, si aici in Belgia la primul fiv este valabila aceasta conditie, care si mie mi se pare destul de incorecta, avand in vedere ca iti cam micsoreaza sansele, iar adac ai mai multi embrioni esti nevoit sa-i congelezi, iar dupa decongelare se stie ca sansele lor sunt mult mai mici, zic eu.
Acum te las sa stai linistita, sa te pregatesti de botez. Apropo, sa te simti bine, chiar daca trebuie sa ieie chitul cu tine....sacrificii, ce sa-i faci...
_
Cu bobocelul in burtica!
Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper!
BuburuzaL spune:
Viss eu zic fii optimista si sa crezi in sansa ta! Sa stii ca si asta conteaza destul de mult. Sa fie intr-un ceas bun! Sa-i placa la bebele tau acolo in burtica si peste 9 luni sa-l tii in brate. Doamne ajuta!
_
Cu bobocelul in burtica!
BuburuzaL spune:
Dragele mele eu am cam inceput numaratoarea inversa si deja ma emotionaez cand ma gandesc la ziua de luni. Desi nu prea mai am cam nici un fel de simptome, imi pastrez in continuare optimismul si poate cu ajutorul Domnului voi primi rezultatul mult asteptat!
Va doresc un weekend minunat!!! pentru toate fetele si
_
Cu bobocelul in burtica!
pysypisi spune:
citat din mesajul lui BuburuzaL Dragele mele eu am cam inceput numaratoarea inversa si deja ma emotionaez cand ma gandesc la ziua de luni. Desi nu prea mai am cam nici un fel de simptome, imi pastrez in continuare optimismul si poate cu ajutorul Domnului voi primi rezultatul mult asteptat! Va doresc un weekend minunat!!! pentru toate fetele si _ Cu bobocelul in burtica! Sper...si cateodata parca mi-e si frica sa mai sper...Dar totusi sper! |
Iti tin pumnii draguta si sunt sigura ca ai sa vii cu beta mare
Eu pe 30 o sa fac testul de sange,astazi sunt in ziua a 6 a de la embriotransfer si la fel nu am nici un simptom asa mai important in afara faptului ca sunt putin imbalonata,gaze,sughit din cand in cand,sani mariti dar nu durerosi doar gurguiele sunt putin dureroase la atingere.La tine cum este?
BuburuzaL spune:
citat din mesajul lui pysypisi Iti tin pumnii draguta si sunt sigura ca ai sa vii cu beta mare Eu pe 30 o sa fac testul de sange,astazi sunt in ziua a 6 a de la embriotransfer si la fel nu am nici un simptom asa mai important in afara faptului ca sunt putin imbalonata,gaze,sughit din cand in cand,sani mariti dar nu durerosi doar gurguiele sunt putin dureroase la atingere.La tine cum este? |
Draga mea, eu acum aproape nimic nu mai simt, parca nici n-as fi facut fiv...In prima saptamana de la ET ma dureau sanii ingrozitor, dar acum, doar un pic, din pacate. Si spun din pacate pentru ca eram mai linistita atunci cand ma dureau, desi poate o fi fost de la utrogestan, dar na, ma simteam ca o graviduta!
Iti doresc si tie bafta multa, si chia daca mai ai un pic de asteptat, relaxeaza-te cat mai mult, lasa-te rasfata si simte-te bine ca macar un puiut sa se poata cuibari bine acolo in burtica!
_
Cu bobocelul in burtica!
andrabirni spune:
Drage prietene, imi cer scuze ca nu am postat in ultima perioada, dar am fost stresata, si datorita unor comentarii la alte topicuri scrise de unele persoane(critici la adresa clinicii si a doctorilor, unele adevarate, altele exagerate), am hotarat sa ma detasez de forum o perioada si sa am incredre in sansa noastra.
Sunt bine, am 3 copilasi la purtator, stau cumintica in pat.Va multumesc pt gandurile bune si sper sa avem numai vesti bune.
Ma mai doare un pic burtica, dar sper sa imi revin repede si sa am grja de mine.Cu Dumnezeu si Maica Domnului, inainte.
carla_2008 spune:
Pysy facem deodata testul,si eu tot in 30 il fac!!!trebuie sa venim cu beta maaare!!!
Andrabirni felicitari pt cei 3!si sa stai cumintica!cand faci test?
BuburuzaL de-abia astept sa ne bombardezi cu vesti bune luni!tinem pumnii!
brunadria spune:
buburuza iti tin pumnii stransi!! trebuie sa fie bine: stai cumintica in continuare
andrabrini mult noroc si tie si sa ti ajute D zeu sa vi cu doua liniute!!
carla , viss bafta fetelor!!! o sa avem o toamna tarzie plina de vesti bune!!