Asigurari de sanatate private
Buna ziua,
Doresc sa fac o asigurare medicala privata pentru mine si copil (4 ani). Din oferta de pe piata nu stiu incotro sa ma indrept. De asemenea, nu stiu daca este mai avantajos sa fac un abonament sau o asigurare. Din cate inteleg, diferenta este ca la asigurare, beneficiezi si de servicii de spitalizare.
As vrea sa stiu care dintre asiguratorii disponibili sunt mai buni, precum si ce preturi implica. Am cerut o oferta de la Asilife care ofera servicii la Medlife si vreau sa cer si de la Eureko care au la Euroclinic. Din cate am inteles la Euroclinic nu au si pentru copii...
Multumesc mult pentru orice informatii!
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog
Raspunsuri
mihaela_80 spune:
Eu i-am facut sotului meu la Eureko si de atunci ma tot suna diversi agenti sa ma intrebe daca nu ii fac si fiica-mii, sigur au si pentru copii, si costa cam la fel, parca.
Mie mi i-a recomandat o prietena f multumita de spitalul lor, a si nascut acolo. Sotul meu a avut nevoie de o singura consultatie in 8 luni, de cand are asigurarea, am fost si eu cu el si n-m ce sa le reprosez.
sofia_misicu spune:
Multumesc frumos Mihaela. Da, si eu cred ca prefer la EUroclinic..
multumesc frumos!
Sofia
www.flickr.com/photos/9686511@N06/" target="_blank">Nuka si www.flickr.com/photos/sofica/" target="_blank">Mama la Nuka
Blog
vesta spune:
si eu iti recomand tot euroclinic. am o prietena care lucreaza acolo si spune ca medicii colaboratori sunt foarte atent selectionati
BraveGirl spune:
Noi avem la Eureko Full Family Plan, 2 adulti si un copil, 2000euro. Este un abonament cu mai multe incluse. Sunt diverse abonamente, acesta era anul trecut cel mai scump, dar cica au mai scos acum inca un pachet. Asigurarea include toate consultatiile medicale, analize uzuale, investigatii clinice, operatii, spitalizare (sotul s-a operat de apendicita, a costat totul 55mil si nu am platit nici un leu). Nu sunt incluse nici un fel de analize, eco care tin de sarcina (ai reducre 15%). Pe lista lor sunt f multe clinici, nu doar Euroclinic (Sanador, MedicalCity,..). A...ai si cateva vizite medicale acasa, plus salvare BGS. Mai acopera si o operatie de 100.000 de euro in strainatate.
Recent am fost internata cu fetita la Medlife, pt ca Euroclinicul nu are spital de copii. I-am sunat si mi-au spus ca nu-mi dau banii, ca trebuia sa ma duc la nu stiu ce spital de stat ...le-am zis ceva de dulce, si acum, dupa aprox 20 de zile, m-au anuntat ca-mi deconteaza factura de la medlife. Deci sunt super multumita.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA