Mamici prin fiv (10)
Raspunsuri - Pagina 20
Kariris spune:
Hai ca m-ai facut sa citesc cu lupa informatiile nutritive de pe NAN si in primul rand nu exista acel inozitol(vitamina B9) , in al doilea rand NU CONTINE TAURINA. Nu ca taurina ar fi rea (e prezenta in muschi,creier, inima, sange, lapte matern), dar nu contine. Citeste te rog mai atent. Taurina e un aminoacid care elibereaza hormonii responsabili de transportul grasimilor.Taurina e prezenta in secretia biliara.
Ceea ce contine intr-adevar, e colina. Dar asta e cu totul altceva. Colina e o vitamina din grupa B care activeaza hormonii care consuma grasimi. Se gaseste in mod natural in oua, conopida, soia si carne.
Colina impreuna cu taurina formeaza acidul taurocolic.
Eu nu am ales NAN pe criteriul acesta. Nu e rau sa contina taurina, taurina fiind prezenta si in laptele matern, pe cand in cel de vaca nu. Dar nu contine si am vrut sa fii bine informata.
Tuturor un an nou mult mai bun, sanatate si copii fericiti si sanatosi!
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
aurel_cris spune:
La multi ani 2010!! Fie ca Noul An sa ne aduca numai bucurii,realizari si multa sanatate.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
pishko spune:
Stiu ca taurina nu e "rea". Eu nu stiu ce fel de nan le dai tu copiilor, dar pe asta cu care-l hranesc pe baietelul meu cu siguranta scrie despre taurina. Crede-ma ca stiu sa citesc. Citeste inca o data la valori nutritionale medii. Sub Colina apare Inozitol si sub asta apare Taurina.
Crede-ma ca nu-mi place sa scriu mesaje doar de dragul de a ma contrazice dar nici chiar asa.
pishko
mihai
pishko spune:
La multi ani tuturor mamicilor si un an nou si mai bun decat asta care a trecut!
Multa sanatate la toata lumea!!!
pishko
mihai
adaca spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE ! FIE CA ANUL 2010 SA FIE UNUL CAT SE OATE DE BUN !
LA MULTI ANI CELOR CE AZI ISI SERBEAZA ZIUA NUMELUI !
ACUM CATEVA ZILE AM PUS CEVE POZE CU NOI, DAR AM UITAT SA VA ANUNT. ASA CA NE GASITI LA SEMNATURA CU 
aurel_cris spune:
Adaca superbi flacai tai ca intotdeauna,ce mari s-au facut
.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu