Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

PENTRU O SUPER MAMA, FEMEIE, SOTIE, ACTRITA, NORA, si lista poate continua...

Sa ai parte de sanatate si fericire, sa te bucuri de familie, si tot binele pe care-l faci celorlalti sa se intoarca inmiit !!!

Ioana, 23+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor.
Apropos de hainele in maternitate, acum 7 ani am nascut la Suceava si chilotzii erau strict interzisi, nu-mi venea sa cred :)) Era un chin sa te misti cu tampoanele alea, nu stiu ce era in capul lor. Eu mi-i puneam imediat dupa control, mi se parea absurd sa stau asa. Si sa fi vazut unele mamici, saracele mergeau pe holuri cu picioarele incrucisate, era "quite a view".
Am vazut camasile de alaptat, sunt super sweet Ar fi totusi mai practice cele cu nasturi in fata, sunt cele mai comode, o sa vezi. Am avut si eu asa ca ale tale, tot o frumusete, ca cele cu nasturi erau cam hidoase si nu m-am aruncat pe ele, insa nu le-am prea purtat decat dupa ce nu mai alaptam. Eh, macar le-am avut ca amintire :)

Ioanact, am vazut montajul cu Ioana ta (apropo, super nume ) de fapt ambele le-am vazut, e tare dulcica E atat de cocheta, numai in rochite o imbraci Sper ca le-ai pastrat si daca bebe2 e tot fetita ti-ai luat de-o grija :) Si eu aveam hobbyul asta cu fiicamea, avea o adevarata colectie de rochite. Eu le-am dat de mult pe toate, a intarziat bebele sa vina, nici nu credeam ca voi mai fi mamica din nou.

Fetelor, spuneti-mi si mie cum mai sunt preturile pe acasa, sunt foarte curioasa la lucrurile pentru bebelusi, daca mai luati cate ceva, mai puneti poze si mai spuneti si voi cat ati dat pe ele. Si pampersii, servetelele, cosmetice bebe, etc. Tin minte ca erau foarte scumpe cand era Jo mica. Am inteles ca ar fi mai ieftine acum?
Multumesc.

Un weekend fain de tot va doresc.
La Multi Ani din nou Elleni Sa fii fericita

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus si pupici tuturor!

SA NE TRAIESTI MULTI ANI,DRAGA ELLANIK, SA ITI DEA DUMNEZEU SANATATE,FERICIRE SI SA FII MEREU INCONJURATA DE IUBIRE SI APRECIERE!

Honey:eu intotdeauna am admirat copiii curiosi si dezghetati,asa cum ai fost si tu,chiar daca uneori e mai scarbos ce fac...de ex,si lui Sam ii place sa cerceteze gandaci,rame-nu se teme de serpi si broaste,in schimb are o teama inexplicabila fata de paianjeni si albine(ultima,recunosc ca i-am indus-o noi,ca a vazut ce urmari are muscatura unui viespe si...).Deci nuinteleg,care ar fi problema sa te mosteneasca?!Mai bine baietoasa decat printesa in puf si sperioasa(parerea mea)

Camile:bine ai venit!Sarcina si nastere usoara si multa sanatate tie si lui bb!

Miria:sunt sigura ca nu peste mult timp o sa-l simti pe bb,nici eu nu l-am simtit decat foarte rar pana la 19 saptamani,dar acum ca a mai crescut,isi ia el revansaSe pare ca de vina la mine e si placenta inserata anterior...dar acum m-am linistit,ma pedaleaza zilnic...asa va fi si la tine!

Dayanara: si pentru o mamica super-draguta si atenta!Multumesc de intrebare,Sam e bine, la scoala,dar a ramas cu o mica"bubitza" de la buzitza sparta,in rest,il prinde parca iar raceala-dar nici nu ma mir,la noi e destul de rece pe-afara si in pauze tot alearga!
Mi-a placut formularea"Silvana-Arthur"

Bluekidoo:super ca te-ai relaxat!
Iar bebelashii sunt...absolut haiosi!

Marsy:daca tot o sa fie...pana la urma:bafta cu mutatul,dar nu fii trista ca nu mergi in jungla,ci in loc civilizat,deci nu e Papua-Noua Guinee acolo,nu?

Lindal:bun bancul!

Vio:super, bancurile!

Oana:foarte curios,dar de doua nopti te visez
Si atata ma framant in vis,ceva incredibil...
Iti dai seama,mi-a intrat odiseea in subconstient...
Te pup,nu ma intreba cum te visez, ca dimineata nu tin minte...

Gata,tre sa ies de urgenta,sa aveti un weekend minunat,Ella sa nu uiti sa imi pui deoparte tort si bunatati, ca de nu...

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Ioanact, am vazut montajul cu Ioana ta (apropo, super nume ) de fapt ambele le-am vazut, e tare dulcica E atat de cocheta, numai in rochite o imbraci Sper ca le-ai pastrat si daca bebe2 e tot fetita ti-ai luat de-o grija :) Si eu aveam hobbyul asta cu fiicamea, avea o adevarata colectie de rochite. Eu le-am dat de mult pe toate, a intarziat bebele sa vina, nici nu credeam ca voi mai fi mamica din nou.

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Am pastrat toate lcururile ei, si daca e sa fie baiat sunt unele cu care il pot imbraca (bineinteles nu in rochita ).
Le-am pastrat in ideia de a mai avea un copil, dar nu a trecut mult timp si se pare ca va fi.
Imi place tare mult sa o imbrac in rochite (s-a vazut ), si mai ales daca e fata de ce nu.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 18+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Lara- sunt camasi de alaptat cu fanta pe unde se scoate tzatza afara . Am vazut si cu nasturi frumoase dar astea mi s-au parut mai practice. De ce zici ca nu le-ai putut folosi ??
Preturile sunt cam asa :
-body 10-13 Ron
-botosei: 5-6 Ron
-salopetele -18 -14 Ron
-pantalonasi cu picior: 6- 13 Ron
-prosoape cu gluga: 30 Ron
-Compleuri subtiri am vazut: 35-50 Ron
-Dresuri : 12 Ron

Cam asta am luat eu. Fara sa fie de firma, am cautat doar sa fie % la % bumbac si sa-mi placa culoarea.
Pe camasile de alaptat am dat 30 Ron bucata

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am reusit sa adorm azi-noapte, dupa un episod nasol de aritmie. A trecut, din fericire, deja ma gandeam ca fac iarasi un drum la spital.

Delia, frumoase activitati aveti acolo. Eu am impresia ca te stiu de pe un alt forum...cu pitici si-o Alba ca Zapada hapsana . De stresat ma pot stresa destul daca vreau, sunt medic .

Oana, in trim. III intram in saptamana 28. La mine, 27+ inseamna ca am incheiat 27 de saptamani si-am intrat in 28 . Cred ca scot plusul acela si scriu direct 28. Oriaum, mai ai putin, suntem mari deja.

Honey, pe cea cu ursuleti.

Lara, majoritatea lucrusoarelor de bebei (de calitate, ma refer si la hainute dar si la carut, patut, etc) sunt mai scumpe aici decat in UK. Eu cumpar frecvent de la voi.

Eu am nascut la Municipal de 2 ori, voi naste si acum, am mai avut si 2 internari acolo (una la Andrei si una acum), dar nu mi s-a interzis sa stau in pijamale. Nu stiu de nicio interdictie la cosmetice pt. bebelusi, fiecare mamica folosea ce avea.
Are si spitalul asta bubele lui, insa per ansamblu sunt multumita si nu as naste in alta parte sau cu alt medic. O sa va povestesc mai in detaliu cum a fost pana acum, dar sa gasesc ceva timp.

Dintre hainutele romanesti pt. bebe mic, mi-au placut tare mult body-urile si costumasele RomBaby, au culori placute si se pastreaza f bine si dupa spalat (le urasc pe cele care se intind in 7 parti...). La fel sunt si hainutele BambiKid, e firma din Constanta parca, puteti vedea www.bambicollection.ro/magazin.php" target="_blank">aici produsele.

Diana 27+ , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Samaria- si mie imi plac copii curajosi.Nu vreau o fetita care sa se suie pe lustra cand vede un gandacel. NOrmal ca o s-o invat despre toti gandacii si toate animalutele si poate reusesc s-o fac sa le respecte si sa nu le chinuie ( ca masa ) Eu din prea multa dragoste le chinuiam.
E bine ca Sam se fereste de albine si paienjeni. Eu nu mai tin minte cate albine si vispi m-au intepat in nebunia mea de a prinde bondari.
Chiar si un paianjen a muscat din mine, tot din vina mea bineinteles. Aia da durere!! De atunci respect paienjenii.

POZE

Mergi la inceput

Dianami- si eu am luat cate ceva Rombaby. Cum sunt masurile ?? Se potrivesc. De ex cea mai mica masura 0 -50 cm. , nu e prea mica.
Pregatesc camasa cu ursuleti special pt tine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Masurile se potrivesc, de regula. Acum depinde cum creste bebe. Mie imi plac pt. ca vin si pe corp, nu sunt doar scurte si largi.
De ex, pe Andrei l-am imbracat in cea mai mica masura dupa ce s-a nascut, avea 2850 g, nastere la 36 si 2 zile. Insa dupa prima luna, cand a luat cam 1600 g , am sarit peste un nr. Te mai orientezi tu.

Diana 27+ , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Dianami- si eu am luat cate ceva Rombaby. Cum sunt masurile ?? Se potrivesc. De ex cea mai mica masura 0 -50 cm. , nu e prea mica.
Pregatesc camasa cu ursuleti special pt tine.

POZE

Honey, draga dar ce repede te-ai "reprofilat " si la hainite pentru Maya..adevarul e ca mereu mi-a placut sa cumpar haine de bebe, si nu am ratat nici o ocazie..si acuma tot mai iau ba o caciulita, ba un saculet, ba o paturica..
Ador chestia asta..
Lasa ca o sa fac si eu poze la hainite saptamana care vine, si vin si eu sa ma laud

Anca
24+ Codrin(Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput