Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Unde vei naste? Mie, sincer, mi s-ar parea corect sa lasi mama sa stea cum ii este comod.
Am mai auzit de maternitati unde te obliga sa stai in camasa de noapte si fara chiloti. Pai cum iti tii tampoanele si ce mai ai pe acolo dupa nastere?

Diana 27+ , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

La Giulesti nasc.
Ce facem noi aici ca liliecii ?? Mie imi e somn dar nu am chef sa ma culc.

Ella- LA MULTI ANI. Sa fi sanatoasa si iubita si tu si Bebe Geo. Petrecere frumoasa mai tarziu.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Deci te pot vizita, dar s-ar putea sa ne mutam pana atunci.
Eu am baut o cafea pe la 7...si la ora asta nu stiu ce fac .

Diana 27+ , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Chiar, ce faceti voi aici? La voi e tarziu tare. Ntz ntz

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

La multi ani si din partea mea, Ellanik!! Sa ai o zi frumoasa azi!

Noapte buna, fetelor!

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- a venit tati!!!! Ce bine e sa fie acasa iubitul meu drag...

Miria -- eu zic ca ceva nu e in regula cu tine, mai mult decat o stare proasta, poate are dreptate doctora ta si te indrepti spre o psihoza (foarte posibil in sarcina si se poate agrava rau de tot dupa nastere). Eu am patit asa cand am nascut primul copil, nu a inceput din timpul sarcinii (sau nu am identificat-o, nu imi amintesc) dar in prima luna dupa a fost jale, plangeam non stop, ma isterizam, ma panicam, etc, etc. Din cauza asta am pierdut si laptele. Ai grija, poate ar trebui sa vorbesti cu doctora ta sa o intrebi ce iti recomanda.

Dayanara -- sa stii ca si eu sunt exact ca prietena ta. Nu ma intereseaza amanuntele. Pana la sarcina asta nici n-am stiut ce e ala pliu nucal, morfologie fetala tot asa abia acum am facut si nu mi s-a parut mare scofala. Analize fac doar ce este absolut necesar (adica cele de boli infectioase, care ar putea afecta copilul fie inainte de nastere fie dupa). La ce sa ma stresez??? Ca sa ii fac eu insami rau copilului? Am credinta si speranta ca totul va fi bine, iar daca Doamne fereste, ceva nu e bine, oricum nu prea am ce face. Mananc sanatos pe cat posibil, dar asta nu inseamna ca nu am scapat la cate un somon afumat din cand in cand, la cate o branza cu mucegai, etc, etc. Nu fumez si nu beau alcool pentru ca nu faceam asta nici inainte, dar nu sunt de acord, pentru mamicile care beau o bere inainte de sarcina, ca daca au pus gura pana si pe spuma, sunt inconstiente si pun in pericol viata copilului. De fapt, un pahar de vin rosu chiar ajuta la tensiune. Prea multe griji si prea multa vinovatie avem -- parerea mea.

Andira -- ca sa clarific, noi nu facem petreceri acasa. Efortul este din punct de vedere financiar si ceva planning, in nici un caz cum era la ziua mea, cand mama sclavagea in bucatarie cate 2-3 zile, sa faca tort (de bezea, cu 10 blaturi coapte fiecare cate o ora in cuptor), cu masa demna de bufet la hotel de 5 stele, platouri aranjate super, etc, etc. Ca sa nu mai zic, in ziua respectiva, cand trebuia sa puna masa, sa stranga, nu stiu cate seturi de farfurii, etc, etc.

Nu -- aici sunt centre care organizeaza petreceri. Cam toata centrele de after school activities au asa ceva, pe profilul lor -- cele de arta se axeaza pe activitati artistice, cele de tehnologie, pe tehnologie, etc. Iar majoritatea restaurantelor au party packages, au fie un party room fie rezerva un etaj sau o zona a restaurantului pentru petrecere. Costul este in general cam 10 euro pe copil si include snack-uri, bauturi racoritoare, tortul, decoratii in tema aleasa (princess, transformers, etc, etc)activitati (cam 3 in 2 ore), pinata si cadoutze mici de luat acasa pt fiecare copil invitat. Deci, tot ce tre sa fac eu este sa aleg locatia, sa decid tema, sa trimit invitatiile si sa confirm numarul de invitati, sa aleg dintre activitatile pe care le ofera, sa rezerv locatia si cam atat. In ziua petrecerii, cu cateva ore inainte, ma duc sa verific ce au facut, apoi cu vreo ora inainte, aparem acolo cu copiii, ne imbracam in hainele de petrecere si gata, astetpam invitatii.

E cam scump la restaurante, pentru ca in afara de pachetul pt copii, tot ce consuma adultii in plus, platesti din buzunar la pretul restaurantului. Noi pana acum am facut la centre de activitati, unde nu au mancare si iti aduci tu. Eu ofera locatia, activitatie si oamenii care animeaza petrecerea. E mai mult planning, ca tre sa aduci mancare (in general snack-uri, mini-sandwiches, fructe), bauturi, tort si sa cumperi cadoutzele pentru invitati, sa le pui in pungi, etc. In aceste cazuri, te cost cam 200 de euro inchirierea locatiei (2-3 ore) si poate inca 100 mancare, tortul si cadourile. Si nu iti mai faci griji ce comanda adultii, care poate sa te coste o avere, mai ales ca majoritatea copiilor vin cu ambii parinti si ai cam 15-20 de copii pe putin.

O sa pun poze la semnatura de la zilele de nastere din anii trecuti.

Miria -- sa ma scuzi, dar nasterea acasa este o experienta extraordinara. Am multe prietene care au nascut acasa, unele dupa o nastere la spital si toate au spus ca nu se compara, relaxarea, atmosfera de acasa, fara stres, medicatie si reguli. mie una mi-e frica rau de tot de durere, dar sunt tot felul de procedee de a limita durerea -- hipnoza, aparatele TENS, tehnici de respiratie. Fiecare are dreptul sa aleaga unde/cum vrea sa nasca. Dar nu cred ca e corect sa privim in jos la cele care nasc acasa, natural si sa le numim necivilizate. Este o experienta pe care eu una nu o inteleg si imi inspira teama, dar am auzit prea multe povesti minunate ca sa nu cred ca poate fi o experienta minunata.

Dianami -- ma bucur tare mult ca esti (mai) bine. Ce profesie ai de zici ca ajuta la ingrijorare? Ce multe mamici la al treilea bebe sunt la odiseea noastra -- eu, tu, andira, mai era o mamica din America si inca o mamica care avea o fetita Delia.

Vaaaai, am terminat in sfarsit de citit -- ore in sir am stat la calculator. Intre timp, s-au trezit copiii, am luat si micul dejun si am vazut si un film. Acum e 10 dimineata si ne pregatim sa incepem ziua -- il sculam pe tati, pe care l-am lasat sa se odihneasca dupa drum, vine si un prieten la joaca cu John cateva ore, sa vedem unde mergem la lunch, etc, etc.

Va pup, somn usor si sa ne re-citim cu bine cand va treziti!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pentru ca tot sunt matinala, am intrat ca azi avem zi speciala/

Ella, LA MULTI ANI!!!!Multa sanatate, o nastere usoara, un bebe sanatos si frumos, iar anii ce vor veni sa va bucurati de aceasta zi impreuna cu bebe Geo.

Oana 26+ Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

La multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

din partea mea si a lui bebe mic pentru Ellanik!!

Sa fii sanatoasa, voiasa, frumoasa, iubaroasa si gospodatoasa!!!!

castelana fericita 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Dau o ceasca de sau un bol de lapte cu cereale in functie de dorinte.

Diana mersi, m-am mai linistit.
Deci in trim III intram cand facem 27 de sapt, adica saptamana viitoare intru si eu??? Eu am gasit asa pe un site, dar pe altele imi apare ca o data cu sapt 28 intram. Vai ce a trecut timpul.
Si daca aveam fetita iti cumparam eu lucrusoarele. Toate sunt super dragute.

Denisa , da bebe e bine, doar ca e mai slabut, e in parametri, dar la limita de jos. Important e ca e sanatos.

Mai tarziu recuperez ce ati scris ieri.

Oana 26+ Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

NEATA FETELE!Oana, multumim pt tratatie. PT ELLA: LA MULTI ANI, GRAVIDUTO!http://www.youtube.com/watch?v=kvjAYN0b_-Q&feature=PlayList&p=F0C412CA1DE459E1&index=6. SA intri aici sa vezi surpriza mea pt tine. Eu nu sunt asa desteapta ca Oana sa imi apara direct imaginea de pe youtube am dat linku

Delia13 23+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput