Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Honey camasa aia cu baby on board e dementiala..vreau si eu una. De unde ai luat-o????
Miriaeu iau Magne B6 de la inceputul sarcinii si dr chiar m-a avertizat sa nu renunt la el, cica e bun nu numai pt "liniste sufleteasca" ci si impotriva contractiilor, si cum colul meu are tendinta de deschidere, eu iau 2 pastile pe zi.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Vroaiam sa va zic salut. v-am citit, sunteti tari!
mi-au placut hainutele. ce e drept de fete is bestiale! la baieti mai decenti asa....

eu am pregatit hainele adica le-am spalat pus in sac, asteptam ca mai avem 20 de saptamini.

am citit un articol interesant despre legatura intre preeclamsie si dereglare cu glanda tiroida . cica sarcina e un preambul al bolilor viitoare. iti da semnal de alarma cam cu ce boli de vei confrunta la batrinete.

sper ca sunteti bine va salut si va urmaresc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru doar sa va zic ce am facut la dr. ca ati scris mult si nu apuc sa recuperez ca sunt cam obosita.

Bebe e bine in mare, tot nu a vrut sa ne arate fatzuca pentru ca sta cu ea in placenta.
Asta e singura poza mai graitoare.
Are 838gr, e in grafic +/- 2 zile, tot cu capul in coastele mele.
Mi-a zis de col ca ar fi scurtat, dar inchis, nu mi-a zis in schimb cat masoara. O sa vad joia viitoare la dra mea.

Partea proasta e ca analizele facute ieri sunt si mai proaste. Hemoglobina in loc sa creasca a scazut si mai tare. De la 10 si ceva, acum e 9.56. Plus ca mi-am facut si colesterolul si e cam marisor:227. Off, mama lor de analize.
Joi am programare la dra mea, sa vedem ce zice sa facem cu anemia asta, ca desi iau tratament, e de naspa.

Cam atat, eu va zic noapte buna si recuperez maine.

Oana 26+ Erick Nicholas
AMR 13+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana ma bucur sincer ca e bebe bine
am citit de colesterol acum cateva zile cand o fata de aici intrebase (scuze am uitat cine) si am mai citit si eu una alta mai ales ca si mie marti mi.a iesit colesterolul marit, doctorul endocrinolog care mi le.a solicitat si citit a spus ca.s foarte bine, in sarcina se poate si dubla chiar!

cenia da cele cu probleme de tiroida suntem predispuse la asa ceva, mie hipotiroidismul mi.a aparut postpartum, oricum e tratat si analizele mi.au iesit bine, cat despre preeclampsie daca ma umflu tre sa merg imediat la spital, dar daca e sa.mi dea vreo urcare brusca de tensiune care vine fara avertizari....iarasi asta e , doamne fereste :)
mamei mele i.a suit acum cateva zile la 20 cu 10! a chemat de urgenta salvarea, oricum ea e hipertensiva si se controleaza

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare! Astazi am intrat in trim. III de sarcina , sper sa-l si terminam .

Aveti un spor la scris de nu-i adevarat...dar nu ma mir. O sa vedeti voi mai incolo daca mai aveti timp .

Am facut poze la snowsuit-ul roz si la pantofeii de fetita. Noua nu ne mai sunt de folos, le-am luat pe la 18 sapt. cand stiam ca am fetita . Sunt nou-noute toate, le puteti vedea aici. Daca le vrea cineva, astept PM.

Cu sarcina e bine sa fim putin moderate si sa trecem orice informatie prin filtrul nostru propriu si sa nu cadem in extreme. Instinctul nu prea ne inseala. Si eu ma gandesc la tot felul de bazaconii, mai ales datorita profesiei, dar asta e, mergem mai departe. Imi doresc prea mult bebelusul asta ca sa ma las rapusa de niste contractii si-o placenta praevia. Daca Dumnezeu mi l-a dat, inseamna ca va fi bine.

Oana, colesterolul creste in mod normal pe masura ce te apropii de luna a VII-a. La fel si fibrinogenul, transaminazele (dar nu mult), organismul se pregateste de nastere.
De anemie nu scapi acum, e important sa iei fier si neaparat nu trebuie intrerupt pana la 6 luni dupa nastere. La fel si calciul, daca e scazut si n-ai contractii.

Raman in zona, ma duc sa iau niste inghetata, mi-a luat sotul o cutie de 5 l .

Diana 27+ , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

roxana- si mie imi plac chiloteii aia creti. Am vazut azi o rochita simpatica mov din raiat, dar mi s-a parut cam aspra. La fel si cele de blugi. As vrea ceva din bumbac, eventual captusit.
Briza- din Bucur am luat camasile .Cum intri pe la intrarea din spre Mc,treci de hol, primul raion pe dreapta. defapt doar acolo am intrebat si am gasit.
Oana-nu-ti face griji de colesterol. de anemie nu stiu ce sa zic, multe gravie sunt anemice. O sa-ti revii dupa nastere.. Uite ca asa cum esti tu anemica bebe e bine

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Aw, ce draguuutz, ati inceput cumparaturile. Sunt atat de dragute
Eu nu am luat inca nimic pentru bebele nostru, insa anul asta am tot facut shopping pentru bebei. E cel mai fain sport
Am luat pentru finuta si pentru un nepotel, care s-a nascut in septembrie, cand ar fi trebuit sa nasc eu. E un bebe foarte deosebit pentru mine din cauza asta, desi de fiecare data cand il vad.. ma doare sufletul.
Uitati poze cu hainute aici sa va delectati, mie mi-e tare drag sa vad lucrusoare pentru astia mici.
Ignorati prima parte, pozele sunt pe o pagina din site-ul fiicamii, la inceput sunt chestii de-ale ei :) http://jomacaroana.piczo.com/?g=29303547&cr=7&linkvar=000044 Hainute gasiti mai in josul paginii. Enjoy :)

Lara, mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Denisa, sunt haioase camasile de alaptat. Sa le porti sanatoasa!
Eu am stat in camasa doar in travaliu si expulzie, plus cele 2 ore in care trebuia sa stau in pat. Imediat ce m-am dat jos din pat, m-am spalat si-am sarit in pijamale. In maternitati e f cald (eu am nascut vara, dar si iarna e jale) si nu suportam camasile. Aveam pantaloni de pijama si maieu sau bluzita cu bretele. Nu mi-a zis nimeni nimic si mi se pare ca sunt mai practice.

Eu am destul de des contractii regulate si uneori le monitorizez pe site-ul acesta: www.contractionmaster.com . E f util si nu mai stai cu pixul si hartia sa vezi ce se intampla. Va va fi de folos peste cateva luni .

Ellanik, sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi, sa ai o nastere usoara si un bebe fericit! Petrecere frumoasa!

Diana 27+ , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Heheee, io scrism de zor la copitotul trecut si ma intrebam cum de nu mai scrie nimeni altcineva... iar el capitolul se inchisese demult...

Uite, astea le-am scris ieri:

Boooon, am revenit... in cateva ore se intoarce tati, nu mai pot, sunt ca un copil in seara de Craciun, asteptandu-l pe Mosu'

Sa imi pun si eu my 2 cents despre sanatatea copilului. Eu am doi, amandoi sanatosi tun, cu exceptia unei perioade de vreo luna, cand John avea 2.5 ani si jodie 6 luni, cand am crezut ca imi pierd mintile, nu li se desfundau nasurile si nu le trecea tusea cu nimic, pana nu am trecut pe tratament cu nebulizator.

Deci -- copiii mei, amandoi nascuti in Martie, scosi afara din prima saptamana de viata, dusi cu mine peste tot (shopping, biserica, restaurant, absolut peste tot). Nu am mers cu mijloace de transport in comun, ca nu mergem, dar in rest, nu am avut treaba. Nu am lasat lumea sa puna mana pe ei nespalata pe maini, in brate ii luau numai cunoscutii, de care cam stiam ca nu merg prin tramvaie sau autobuze. Caciulita nu au vazut (decat John cand am mers la munte, la Sighisoara, cand avea 2 luni, acolo chiar era frig, desi era Mai). Nu am aplicat principiile sfinte la romani -- sa nu iesi afara dupa baita, sa nu stai in curent, sa nu mergi in picioarele goale, iar aerul conditionat a mers la noi in casa in continuu de cand aveau 2 luni (pana atunci nu era nevoie, fiind nascuti in Martie). Aaaa, ca sa nu mai spun de spalatul/fiertul/calcatul lucrurilor copiilor. Le spalam (parca) separat de ale noastre la inceput, nu sterilizam, nu fiernbeam, nu calcam -- cine avea timp de asa ceva. Poate la John sa mai fi facut, ca eram mamica panicoasa la primul copil, dar oricum nu prea mult.

Eu -- la fel, a treia sarcina trecuta aproape 3 sferturi si mai mult de un rosu in gat nu am avut niciodata. Iar la sarcinile dinainte lucram, predam, aveam studenti de la cativa ani pana la adulti, si chiar nu am avut niciodata probleme. Ba chiar, ca amuzament, cand a fost epidemia aia nasoala de pneumonie atipica (SARS), am mers in excursie in Hong Kong, unde era cel mai mare focar. Si nu mi-am pus nici masca, decat in prima zi. Mi se parea ridicol...

Dayanara -- mie INES AROA mi se pare bestial!!!! Suna de milioane!!!! Poate ti-l fur :)

Niki -- de unde asta cu nu ai voie sa botezi decat un sex de copii??? Nu am mai auzit asa ceva. Ba chiar stiam ca e recomandat ca nasii de cununie sa boteze toti copiii finilor daca se poate... hmmm

Tre sa ma opresc aici, nu am terminat de citit, dar s-au trezit copiii si trebuie sa plecam la joaca.

Va pup si revin sa va citesc.

si mai tarziu:

Am revenit -- in 5 minute plecam sa il luam pe Coleman de la aeroport.

Andira -- sanatate, eu ma simt in continuare ca lovita de tren :( dar nu am febra, insa am inceput sa tusesc si imi da cate un junghi in burta cand tuses de imi vine sa urlu...

Lui Coleman ii place sa gateasca, mie nu. Lui i se pare o activitate misto si romantica sa gatim impreuna, asa ca am sa il indulge... El face niste mancaruri complicate de sta cateva ore in bucatarie, dar cand termina nu mai am nici un vas curat si nici un centimetru din bucatarie curat...

Cu party-urile, pana acum, Jodie a avut numai in familie (si john la fel in primii 3 ani). John la 4 si 5 ani a avut party cu copiii, anul asta trebuie sa ii fac si lui Jodie si voi face doua separate, ca Jodie vrea petrecere de printese iar John vrea petrecere Lego. trebuie sa organizez totul dinainte de a naste, ca o sa fie imediat dupa si nu o sa am timp de umblat. Cu cezariana inca nu am stabilit nimic, dar eu as vrea pe 1 sau 2 Martie.

Iar tre sa fug -- poate reusesc sa revin mai tarziu.

Va pup!

Acum ma pun pe citit cele 11 (!!!!) pagini pe care le-ati scris deja cat pierdeam io timpul la capitolul precedent, si apoi revin!!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Dianami- eu as sta in pijam dar nu cred ca ma lasa... O sa iau una cu mine, poate -poate.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput