Ce parfumuri va plac? (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Initial mie mi-a placut Ricci Rici cand l-am mirosit in Sephora, dar apoi si eu l-am simtit prea dark. Si am senzatia ca nota de baza la mine cel putin, nu se simte deloc, se simte nota de varf si cea de mijloc de te doare capul(sotu' aseara vroia sa coboare din masina cica miros a parfum bulgaresc) si cand sa zici ca te bucuri si tu notele de baza ioc, nu mai simt nimik.

Am mirosit aseara Flowerbomb de Victor and Wolf(si daca n-am scris bine, ati inteles ce am mirosit, da). F persisent pe pielea mea, se simtea si dupa dus. Ce vreau sa remarc, pentru cine iubeste dulce si floral, ca i se potriveste denumirea la fix Rar asociez mirosul asa bine cu denumirea, dar de data asta, da se potriveste.

Mephala ma bucur ca-ti place, si ma bucur ca am reusit sa il trimit Sa il porti sanatoasa si parfumata.

Va pupic cu drag,
Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Nu e Wolf, e Rolf, ce-oi avea cu lupii de luni de dimineata???

Am vazut acu de ce imi placea dar nu eram pe deplin incantata de Flowebomb - n-are vanilie domne'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Nushulica,esti multumita de parfumul pe care l-ai luat pt sotul tau de la "Mon Parfum"? Este persistent ? Te intreb pentru ca am auzit chestii destul de urate despre cei de-acolo.Verisoara mea , care a lucrat in mall la Colin's (acuma-i desfiintat), imi povestea ca fetele de la "Mon" se laudau ca substituie parfumurile originale cu altele superindoite cu apa si spirt procurate de la "natiunile conlocuitoare" si parfumurile originale le raman lor,de asemenea si diferenta de bani din vanzare.Sincer , dupa ce am auzit chestia asta , n-am mai avut curaj sa cumpar ceva de-acolo...Si , oricum ,magazinul arata destul de ciudat (cel putin asa arata ultima data cand am fost)cu majoritatea panourilor cu mostre golite,nereimprospatate...asa cam de criza,dezolant...Eu am mai multa incredere in cei de la Sephora;tot ce am luat de la ei a fost de calitate si cred ca sunt mai seriosi.Am comandat ,in schimb,de pe esente doua parfumuri si de-abia astept sa-mi vina .Imi pare rau doar ca unul dintre ele, pe care l-am vrut cadou de Mosul pt sotul meu ,Hugo Boss-Elements Aqua ,este doar in varianta tester...sper sa fie ok...Si ,apropos de ce amintiri iti poate readuce la suprafata un parfum,mie Aqua imi miroase a luna de miere si Budapesta...ce vremuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Pai il pun la bursa atunci,

Cris, imi pare rau ca nu te impaci cu el. si eu am avut un "hop" cand l'am adus acasa, eram racita si cateva zile n'am putut sa ma apropii de el. si, desi prima impresie (in sephora) fusesea parca altfel, am avut noroc ca l'am placut totusi. mie nu'mi seamana cu nimic batranicios, mai degraba scortiosoara de la inceput imi aduce cu ceva usor masculin dar trece repede impresia. e totusi destul de dogoritor, nu e usor de purtat.
sper sa'l poti schimba/vinde daca asta iti doresti.

eu de la anu' cred ca o sa ma aciuez o vreme pe langa Coco si Coco Mademoiselle.
ma fascineaza mult prea mult, amadoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Pai il pun la bursa atunci, nu am stiut cum functioneaza si nici nu scrisesem aici pt asa ceva. Nu mai am cutia pt ca din prima mi-a macelarit-o copila, de folosit e f putin folosit, de 3-4 ori am pufait din el. E EDP dupa cum scrie pe fundul sticlei, e cel de aici , 80 ml deci, nu a fost tester.
Daca e cineva interesat...

Cris

Io, io, io mi-s interesata.... Asta daca nu-l primesc de la vreun Mos Craciun...ca pana acum, vb aceea: ”Buna! Sunt Mos Nicolae....Ti-ai pregatit ghetutzele? Oricum nu ma intereseaza ca doar nu sunt cizmar. Apropo, daca, nu gasest nimic in ele, baga-ti picioarele.” Asa ca mi-am bagat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Dragelor, parfumatelor, am gasit un site de unde se pot cumpara parfumuri la gramaj mic, chiar si 1/2 ml la unele dintre ele. Nu am scris despre el pana acum pt ca vroiam sa comand ceva, sa primesc si sa vad cum e. Acum eu nu am cu ce sa le compar, dar zic ca sunt ok.

Azi am primit primul, e vorba despre Annick Goutal Vanille Exquise.
Imi place, rose ai avut dreptate . Gasesti si parfumuri de la Caron, spuneai ca nu ai unde sa le testezi in Elvetia, doar la Paris.

Mai astept cateva mostre, desi sunt toate pe aceeasi comanda, sosesc in pachete(plicuri) diferite.

Am recitit asa pe sarite capitolele trecute, iar blue eyes mereu amintea de ele, asa ca am zis sa vad si eu cum sunt parfumurile astea, mai putin comerciale, "elitiste" vorba lui sali

Cred ca mai bine comandam un ml, testam ,vedem daca ne place sau nu, decat sticla de 100ml.

Acesta este site-ul , puteti alege parfumul dupa note, am studiat cam tot ce e cu vanilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Multumim Dana !

Cat costa transportul ?

Am testat si eu astazi Nina Ricci - Ricci Ricci si...NU! E duuuuuulce pe mine de ma ia cu durere de cap. Cred ca e persistent dupa cum vad ca miroase si la ora asta insa pe lista mea pentru la anul nu are loc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Multumim Dana !

Cat costa transportul ?

Am testat si eu astazi Nina Ricci - Ricci Ricci si...NU! E duuuuuulce pe mine de ma ia cu durere de cap. Cred ca e persistent dupa cum vad ca miroase si la ora asta insa pe lista mea pentru la anul nu are loc.

cu toata placerea!

in jur de 8 dolari (eu am comandat 7 mostre)

cred ca indiferent cat comanzi, in general, unde e mai mult specifica, de ex pt un parfum 8 dolari, daca vrei 2 buc platesti inca 8...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Dana tocmai studiez site-ul, sunt multe parumuri interesante aici. Am vorbit noi nu f demult despre Annik Goutal si iata ca ai reusit sa vezi cum e. Inseamna ca ajung repede comenzile! E un atu in plus, in afara de faptul ca asa vedem cum sunt cu adevarat parfumurile astea de nisa.
Sa ne zici cum sunt si celelalte mini-parfumuri comandate! Ah ce bine! asa se pot testa parfumuri de care nu stim, inainte de a cumpara gramaj mare. O curiozitate satisfacuta si un risc diminuat de a lua ceva nepotrivit.

Mergi la inceput

rose, cand am descoperit site-ul m-am gandit la tine si la sali, am putea deschide o afacere, ai vazut ca 3 doamne au afacerea.

Cred ca locuiesc in state (in SUA) diferite ca nu mi-au sosit celelalte

Daaa, te-am intrebat de parfum, citisem despre el, iar acum ma delectez, m-am dat cu el si ma tot miros (plus mana, gatul varate sub nas la sot), imi place mult, e vanilat, elegant, rafinat, dar discret.

Am mai comandat:

Caron Montaigne edp

Creed Sublime Vanille

Tom Ford Private Blend Tobacco Vanille

Yohji by Yohji Yamamoto for Women

Jo Malone Vanilla & Anise

Jo Malone Verbenas of Provence

rose stii ceva de ele?

De mult timp am fost tare curioasa cum e Yohji Yamamoto for Women, pt ca s-a scos din productie e f.greu de gasit, pe e-bay 100 ml, edt costa in jur de 350 dolari, asa ca am luat 1ml cu 10 dolari, sa nu mor de curiozitate.

Din toate am luat un ml. Cand a vazut sotul "sticla" cu Vanille Exquise mi-a zis: "Draga, asta o sa te tina mult"

Mergi la inceput