Trombofilia o cauza a infertilitatii - 18 -
Raspunsuri - Pagina 14
balanta_tm spune:
tamy, totusi exista ceva ce nu am facut
: Imunofenotiparea limfocitara. In August n-o faceau la Synevo si acuma o vad la ei pe site: profilul de baza costa 'doar' 650 lei. Nu stiu ce sa fac, inca ezit daca sa o fac sau nu...
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
tamaryllis spune:
He-he...te-am batut la asta! Vineri astept rezultatul. Eu am facut la Institutul Victor Babes si m-a costat 260 RON. imunofenotipare limfocitara- T, B, NK.
Cred ca cel de la Synevo e mai "dezvoltat". Ia sa ma uit.......
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
MTHFR C677T heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
miki-miki spune:
Tamy stiu ca-ti doresti niste homozigote cu toculet mic
dar cred ca tb sa mai astepte. Nu zic ca MTHFR are o legatura cu PAI1, zic ca tb sa te mai investighezi pt ca doar MTHFR hetero nu e bagata in seama de majoritatea doctorilor. Dar dc mergi pe mana lui Uscatescu care in asociere cu Prot C la lim inferioara considera ca ai un grad de trombofilie care necesita clexane de 0,4 at e ok. Dr Avram sigur va zice sa iei doar vitamine.
Eu sunt suparata pe Uscatescu ca nu mi-a dat doza mai mare de la inceput, mi-a dat 0,2 pana la test si din cauza asta am pierdut a 2-a sarcina
Pe langa balariile de la semnatura mai am :
ProtS 60% (normal 60-140%)
Prot C 75% (normal 70-140%)
Prot C Global 0.6 cut off 0.8
Ac analize sunt sub tratam cu aspirina 200mg/zi
Deci de ce mi-a dat 0,2?
Asta nu inteleg si din cauza asta imi caut dr in continuare.
Toti hormonii coag sangele, dipherelin, gonal, pregnyl si progesteron dar cel mai rau este estrogenul. Mergi pe doza asta pt ca super buna pt tine, apoi dc ai test pozitiv te duci asa cum a zis pt analize sa vada dc iti modifica doza.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
miki-miki spune:
Fetelor eu am Imunoglobulina G buna, mai tb sa-mi fac imunofenotipare limfocite? O fata de la sub "Sarcina si bolile autoimune " mi-a scris ca da dar nu o pot face la mine in oras decat la Synevo si e tare scumpa
. Dc am dus o sarcina pana la 8 sapt credeti ca as putea avea ac pb?
DOAMNE AJUTA!
tamaryllis spune:
Miki, ai dreptate, doza a fost prea mica. I-ai zis despre faptul ca ai pierdut si a doua sracina? Eu asta nu inteleg: ea s-a "desteptat" rapid si mie mi-a dat 0.4 ml?
Stai sa primesc eu rezultatul: si eu am IgG in limite. Sa vedem cum ies limfocitele.....
miki-miki spune:
Tamy
, pai i-am scris apoi ca am pierdut sarcina, i-am spus ca, cred ca doza a fost prea mica si am intrebat-o dc pot sa fac de 0,4 , dc e prea mult si mi-a raspuns ca nu e mult 0,4 si nici 0,6 ca a avut fete si cu 0,8 de 2 ori pe zi
... asta e raspuns? Raspunsurile ei pe mail sunt asa de ambigue ca nu stii ce sa intelegi. Nu mi-a dat o schema cum ti-a dat tie , clar , concret, faci doza asta din zi x pana in zi y...
Fetelor, mie un dr cand imi da un tratam tb sa ma si convinga ca e cel bun, dc imi dadea 0,8/zi sa nu credeti ca ma culcam pe o ureche , tb sa ma convinga ca e doza corecta.
DOAMNE AJUTA!
adrianaady spune:
Buna fetelor
Miki fata draga eu zic ca e cazul sa faci si imunofenotiparea asta, si du-te la Victor babes, e si mai ieftin si fac analize bune. Eu cred ca da, poti avea si asa ceva, desi ai pierdut o sarcina la 8 sapt..... din pacate sunt tare complicate lucrurile astea.... Cit despre dr, ce sa zic...vorba ta s-o fi desteptat brusc zilele astea....
Tamy tin pumni sa iasa bune analizele imuno .... pup fata draga
Balanta sa speram ca PAI1 nu va fi a ta, scapi de ea, ca ai destule draga mea.
Saptamana viitoare ma duc si eu la Victor babes sa imi fac analizele imuno, ma mai scutur de vreo 4 mil..... pt ca draga Miki nu mai visez de multa vreme la cele doua homozigote cu toc micut .....![]()
dezamagita spune:
Miki, uite mie cum mi-au iesit rezultatele:
LA - negativ (anticoagulant lupic)
Proc INR global = 1.0
PC = 72% (val normale 70-140)
PS free = 68% (val normale 60-140)
AT III = 82% (val normale 80-120)
Pro C global = 0,8
fibrinogen = 502,9 mg/dl
Vad ca si eu sunt la limita limitelor, firar sa fie, am mai citit si despre antitrombina III, una dintre responsabilele cu coagularea sangelui....Cele de la Fundeni mi-au zis sa iau doar acid folic, atat...si cand sunt la ovulatie sa le scriu:)))) Nu intleg de ce nu dau din start o schema de tratament....ginecologul meu imi va da clexane de 0,4....si acid folic dublu...Nu mi-a zis nimic de aspenter 75 mg, dar eu iau una la 2 zile.
stefy13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dezamagita fibrinogen = 502,9 mg/dl |
Dezamagita fibrinogenul nu e si el un pic peste limite?
La mine valoarea este 325 mg/dl (184-480)
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit