Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 5
provista spune:
ayla asta
si asta
si astea 2 imi plac
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Uitati stire in ziarul de azi Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Saby, Simina,Mihaela
Andiaroro, eu nu inteleg cum e cu "antibioticele preventiv". Sper sa nu fie vorba de scarlatina, desi, orice ar fi,e neplacut. Imi pare rau.
Ayla, "Grasutza" ta e minunata; dar tu stii deja!
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
mihaelacg spune:
citat din mesajul lui Monnvas Mihaela - idee de cadou: spargerea recordului EDIT: vad ca nu-s originala :( Ilinca a dat tonul :( Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
monnvas, tare am un filing ca al meu nu vrea sa "sparga" recordul cu maria in casa. cel putin pt inceput, pana i se da "mana"
faza naspa ca as putea s-o mai dau pe maria la mama, dar sta fratemiu acolo si are 2 copii iar nepotelul e virusat de la gradi, i-a inbolnavit pe toti si mi-e frica sa las fata acolo.
asa ca.......prvista pregateste-te.iesi la geam ca iti "arunc" fata.
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
pisigri spune:
Of si vai ce mai galopati...
Vreau si eu poze frumoase da n-am timp sa le aleg...poate in weekend...daca nu te plictisesti pina atunci, Monica.
Heheheheeee....deci daca Pisilincai ii peteste maica-sa baieti mai "maturi" se pare ca oferta e variata, si nici nu ne certam cu nimeni
Ilinca, sigur aude daca e la plamini, da stai tu linistita, ca nu se hiriie la plamini asa fara o tuse de mama-mama. Pisilinca a hiriit asa de la muci "solizi" in nas-git, pe care nu-i scotea aspiratorul si nici nu-i spala serul. Dupa cum am mai zis, am scapat de muzi rarind la maxim serul fiziologic si aspiratul, plus prosop ud pe calorifer, plus aparatul salin.
Aris !!!! Vrem vesti !!! Ca eu ma sperii cind dispareti asa, taman cind ar trebui sa raportati vizite importante la medic !
Si da, mai am deraspuns, da ma duc sa fac de papi ca e tirziu, si acusi se da desteptarea si mor de foame
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui provista ayla asta e buna? Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Calendar decembrie 2009
dati click pe lupa pe poza sa vedeti rezolutia, asta cereati nu?
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
mihaelacg spune:
citat din mesajul lui anamariame Monica, nu mai stau in seara asta sa incarc pozele pe mail, ca dureaza o vesnicie. Ramane pe maine NB fetele! Mihaela, idee de cadou la fel aveam si eu ca sugestie pt tine: frame cu bb si ceva incendiar, Ilinca a spus-o bine de tot Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
nu stiu daca o sa-mi pice ceva la asternut, dar cu frame urile il dau pe spate.
AYLA saru` mana pt tot. maine merg sa le scot pe hartie. toate-mi plac is bestiale.
avem ghiocei pe cinste
din 10 martie 2009, mami fericita de
POZE cu 2 ochi albastri
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698
provista spune:
ayla super tare. esti nemaipomenita si o fata desteapta si frumoasa
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaelacg
monnvas, tare am un filing ca al meu nu vrea sa "sparga" recordul cu maria in casa. cel putin pt inceput, pana i se da "mana" faza naspa ca as putea s-o mai dau pe maria la mama, dar sta fratemiu acolo si are 2 copii iar nepotelul e virusat de la gradi, i-a inbolnavit pe toti si mi-e frica sa las fata acolo. asa ca.......prvista pregateste-te.iesi la geam ca iti "arunc" fata. din 10 martie 2009, mami fericita de POZE cu 2 ochi albastri http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5398704858586885698 |
Pai tu cum dai nora mea la altcineva? Adu-o la noi, ca o invata Clau sa pape si pufuleti, ii baga si-i scoate suzeta fortat din gura, ii pune in brate 20 de jucarii de-odata de apoi o voi cauta pe sub ele, ii va da masinuta lui cea noua, apoi o sa i-o smulga din mana ca-i a lui...si muuulteee altele, nici nu are timp Maria sa va simta lipsa.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
inapreda spune:
Florinela
Anca, gata, mi-a trecut necazul , mai ales, daca aflam noi, Celelalte, primele surpriza Glumesc! O surpriza titi e binevenita oricund.
Ayla, frumoase pozici faci pentru ghiocei. Complimente! E foarte frumoasa si aceea cu liliac pentru Maria.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)