Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *108*
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Pt Mihaela
si pt Simona-> Dragos2. Pt a 3-a poza te rog alege alt model.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Ilinca_M. spune:
Ahahaa, Inapreda, esti mortala!! Cum le scoti?! Eram io cam suparata da' m-ai bine-dispus.
De ce eram suparata: am descoperit ca Sophiphi "haraie"; de fapt mi-am dat seama ca haraia de mai demult dar eu nu am constientizat ca nu e tare normal, ma gandeam ca asa face cand se joaca, se agita, vrea sa zica si ea ceva...Maine sun la pediatra aia tare sper s-o si programeze tot maine, ca io nu suport sa ma gandesc ca e ceva in neregula si io am stat ca vaca!!!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui provista ia uita-ti aicice misto ar fi sa avem si noi asa Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea |
Da, pot sa fac asa ceva.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
frame 3
mii de si mii de
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
citat din mesajul lui anamariame Ayla, iti trimit mail cu foto? LA mine in casa au loc niste SF-uri. Tocmai cand deschideam capitolul nou mi s-a inchis laptopul de doua ori. Apoi mi-a picat netul. Acum vad ca am prins o gura, sa vad daca si reusesc sa o inghit, adica daca apuc sa dau "send" Monica, sunt absolut superbe toooate, nu doar cele cu Eva, ci si cu ceilalti ghiocei. M-am topit. Iti trimit imediat foto pe mail, sper sa ma ajute netul si sa nu pice. Nu-i nicio graba, tu fa-le cand vrei si cand ai starea necesara. Las offline cand am trimis mail. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Trimite pe mail. Si sa-mi spui si ce anume vrei te rog.
_
Monnvas spune:
Mihaela - idee de cadou: spargerea recordului
EDIT: vad ca nu-s originala :( Ilinca a dat tonul :(
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
anamariame spune:
Monica, nu mai stau in seara asta sa incarc pozele pe mail, ca dureaza o vesnicie. Ramane pe maineNB fetele!Mihaela, idee de cadou la fel aveam si eu ca sugestie pt tine: frame cu bb si ceva incendiar, Ilinca a spus-o bine de totAna-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Ayla, ce frumoase sunt fotografiile inramate
eu nu ma pot decide
trimite-mi te rog adresa ta de mail pt ca sa-ti trimit pozele cand ma hotarasc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
provista spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. De ce eram suparata: am descoperit ca Sophiphi "haraie"; de fapt mi-am dat seama ca haraia de mai demult dar eu nu am constientizat ca nu e tare normal, ma gandeam ca asa face cand se joaca, se agita, vrea sa zica si ea ceva...Maine sun la pediatra aia tare sper s-o si programeze tot maine, ca io nu suport sa ma gandesc ca e ceva in neregula si io am stat ca vaca!!! |
in piept haraie?
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
Mai fetelor, Alex zice ca avem Photo Impresion 4, ca-l facuse el rost dupa ce am pierdut CD-ul original, da-ti putin timp sa-l caute, acum il las sa-mi instaleze Uleadul si revin sa vad ce mare branza e pe acolo.
Sa nu plecati la somn, da?
_