Moldovence aspirante sau gravidute(19)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dumnezeu sa o aiba in paza pe alina si familia ei

iam scris email lui Kovacs la budapesta si mia raspuns...sami scot trompetele si dupa operatie sai scriu din nou iar cam la 6-8 saptamani sa vin la el..acum va treb sa vad de unde fac rost de bani om vedea
treb sai scriu si lui onofriescu si sai zic ca in ianuarie vreau sa vin la operatie...

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

pogonici e f bine ca te ai hotarit, dar de ce abia in ianuarie vrei sa faci operatia, parerea mea e sa o faci cit mai curind, la urmatorul ciclu ,nu e o operatie grea si recuperarea e rapida, si asa ai mai mult timp sa te recuperezi pina te hotarasti sa mergi la Budapesta! Vb si cu dr Onofriescu si vezi cind e disponibil

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

DELPHINAS distractie placuta!
SOPHIE luni o sa mergem la eco. Abia astept. Azi ma cam doare burta. Sper sa nu fie probleme.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

pogonici, sophie are dreptate, daca ai posibilitatea mergi acum, ca e si mai liber prin spital ca vin sarbatorile si multi amana interventiile pana in ianuarie. Stiu ca dr O isi ia de sarbatori vacanta cam de pe 15-20 dec, asa facea in anii trecuti, da poate rezolvi problema pana atunci. Pe mine ma strange in spate stiind ca am avut aceeasi problema ca tine si n-am facut nici o HSG. Te pup si ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanessa80

DELPHINAS distractie placuta!
SOPHIE luni o sa mergem la eco. Abia astept. Azi ma cam doare burta. Sper sa nu fie probleme.

6+

Vanessa, poate te doare burtica din cauza stresului de la servici, ziceai zilele trecute ca ai avut o zi grea, incearca sa te detasezi de servici, sa nu-ti mai pese sa o lalaiesti zis pe romaneste, cea mai importanta esti tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Acum nu ma mai doare burta si sper nici sa nu ma mai doara. La servici e foarte stresant si obositor. Ma bucur ca a venit week-end-ul, iar luni o sa fim in Bucuresti la eco. Asa ca pana marti sper sa imi mai incarc bateriile.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophie76
pysy, ce mai faci, te delectezi cu activitati "canapeloase" sper .
sophie

Bine fac draguta...numai ca amortesc de nu mai pot in pat...dar asta este sper ca puiutul meu sa se cuibareasca bine si sa stea la mami in burtik 9 luni de zile.Doamne ajuta
Spor la injectat iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

multumesc de urari.
cuvantul care a dominat azi ziua este Emotie.
Urmeaza baita de maine si sper sa-mi mai revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

si maine mas fi operat, dar problema alta e...dupa operatie treb sa plec la budapesta in max 2 saptamani iar apoi la max 1 luna treb sa incep stimularea ptr FIV..

deci pentru a face operatie treb sa am deja banii ptr FIV..si tot tacamul...ptr nu vreau sa treaca luni intregi...organismul treb sa fie fara probleme at cand incep stimularea

exista o sansa sa facem rost de bani...

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

fetelor sunt atat de necajita...de cand am aflat cumplitul diagnostic...ma simt din ce in ce mai rau...ma doare spatele ff des...obosesc enorm de repede..ovarele ma dor si le potolesc cu supozitoare....

si dau timpul inapoi si anul trecut pe vremea asta la fel ma simteam...inainte de operatie..de ce mi se intampla tocmai mie???

mam saturat ed atata durere si suferinta...cand merg la biserica nu mai pot sta fff mult in picioare

mam saturat de durere

deja asta va fi 3 operatie> APENDICITA, LAPAROSCOPIE, SI acum iar LAPAROSCOPIE....asa vrea ca ultima din viata mea sa fie o CEZARIANA...

Mergi la inceput