Moldovence aspirante sau gravidute(19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

sophie unde eeestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dane un semn de viata..........

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor nu stie nimeni de sophie?? care aveti numarul ei de telefon sunatio si spunetine si noua ce face

mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

SOPHIE ne tine in suspance....Sper sa fie bine.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

Buna seara dragele mele moldovence! In sfirsit am ajuns si eu acasa!!I mi cer scuze ca v am tinut in suspans, dar bytzi a intuit f bine, nereusitele de pe forum ma intristau asa ca am hotarit ca o perioada sa stau deoparte, va rog nu va suparati pe mine.Acum sa va spun detaliile: am avut la punctie 16 ovocite, s au fertilizat 11 ceea ce m a facut sa sper ca poate voi ajunge la blastocisti, dar embriologii au decis ca e mai bine sa fac transferul la 3 zile adica luni ,asa ca am transferat 2 embrioni de nota 3 (din 4) a cite 10 celule fiecare , restul i au mai lasat in laborator dupa care vor fi congelati cei mai calitativi, vineri va tb sa scriu dr sa mi spuna ce au congelat. Asa ca acum stau linistita in patut si ma rog la bunul Dumnezeu sa faca o minune si pt mine! Clinicii si medicului nu am ce le reprosa, si ca o info toata procedura la clinica ,inclusiv ICSI a costat cam 1600 eur.
toate fetele si va multumesc pt grija pe care o aratati fata de mine!

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

sophie76, ce bine ca ne-ai dat de stire, chiar ma gandeam ce s-o fi intamplat. Ma bucur enorm pentru tine si ma voi ruga sa fie bine sa ne dai vestea cea mare . Ce bine ca reusesti sa pui si ceva deoparte . Acum stai cumintica in pat si papa numai bunatati.

Haideti la o cana de laptic cu cicoare (imi aduce aminte de copilarie )
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bravooooo,sophie,eeeeeeee acum m-am linistit si io
deci ai 2 embrionasi frumosi la purtator,adihneste-te ,lasa forumul ca nu-ti face bine si in curind asteptam vestile bune

stii ce nedumerire am io???daca ti-a facut transfer la 3 zile ,de ce nu ia criogenat si pe ceilalti tot la 3 zile????am observat ca cei de 3 zile rezista mai bine la decongelare decit blasto
Avalon a facut transfer cu 2 embrioni de z3 si restul ia congelat tot la 3 zile
acum ce sa zicem ,poate ei au medii mai bune la dezghetare decit pe la noi sau poate ii vitrifica si asa au sanse de 95% la dezghetare

doamne ajuta ca de craciun sa primesti cel mai frumos dar

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

SOPHIE multa bafta! Stai linistita in patut si sa nu te apuci de treburi casnice. Macar 5-6 zile de la ET stai linistita.
Te asteptam cu vesti bune.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

bytzi , ceilalti embrioni inca nu erau dezvolati suficienti, aveau mai putine celule, si a zis ca=i mai lasa si cind sunt OK ii congeleaza, mai imi ramasese unul de 8 celule si restul aveau mai putine celule dar a zis ca asta nu inseamna ca nu au potential de a deveni embrioni viabili, de aia nu i a congelat in aceeasi zi,cel putin asa mi a explicat Kovacs, oricum ei iti explica asa simplist ,sa priceapa toata lumea, si nu ti dau preamulte detalii tehnice. Poate e mai bine asa,cine stie; eu am intrebat daca totusi nu e necesar sa mi faca si analiza progesteronului sa vedem daca e OK si daca e suficient tratamentul de sustinere, dar a zis ca nu e necesar, desi parca ma macina un pic ca toata lumea primeste tratament de sustinere standard 6 utrogestan pe zi. Eu am mai avut o dileala cu endometrul, mi era frica sa nu mi joace feste, l am rugat sa mi dea ceva estrogeni pt sustinere dar iarasi a zis ca nu e nevoie, ca la ET endo era de 11 mm, asa ca am terminat prin a i acorda increderea mea ca doar de asta l am ales

sophie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sophie,cit progesteron ti-a dat?poti sa-ti faci tu o analiza a P daca ai unde sa vezi cam cum stai
citisem parca ca Kitta le-a cerut la clinica sa-i faca P zicindu-i ca asa a zis dr ,fiindca el nu era in acea zi acolo si cica s-au mirat ,ca asa a zis dr k???probabil el nu masoara P ,nu mai zic de el ca in RO prea putini masoara P dupa ET
.
am inteles cum e cu embrionii ,inseamna ca e ok daca aveau mai putine celule
ma rog pt tine sa fie bine,cind tre sa faci test?

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi

vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Sophie, tinem pumnii!! O sa fie bine. Pupici de la noi.

35+ Radu Mihai

Mergi la inceput