Puiuti de Randunici 2008!! (333)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Alta ZOZE Ia sa va uitati si voi la House nene, ca e tare destepti toti acolo Au avut dreptate fetele, pe masura ce inaintez sunt din ce in ce mai absorbita
Deci explica ei acolo frumusel cum femeile au tentinta (mai ales atunci cand devin mame) sa-si autoimpuna niste standarde extrem de inalte si nefolositoare, care le extenueaza si le nervozeaza inutil. Si fac si o comparatie intre cum ar rezolva o femeie treburile casei fata de un barbat, absolut dementiala (Wilson sa traiasca)
Si am mai invatat eu din acest serial cum ca nu e bine sa slabesti nene, ca toxinele se depoziteaza in tesutul adipos si cand ala se dizolva toxinele te omoara Plus ca era una care slabise si nu mai manca carbohidrati si era sa moara pentru ca organismului ei nu-i secreta organismul nus tiu ce enzima pe care, cand era grasa, si-o lua singura din carbohidrati (de asta sufar si eu, sigur ) Asa ca grasa si sanatoasa, mai bine decat slaba si frumoasa
Si mai sunt socata pentru ca tocmai am aflat ca o femeie poate ramane insarcinata singura, fara un barbat Iaca acum inteleg si mutul cu virgin Mary, pacatele mele, habar n-am avut Sper ca asta se poate intampla numai la tinerete, ca a inceput sa-mi fie frica de mine insami

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Al meu cand aude povesti d-astea cu barbati care gatesc, care se plimba cu copiii, etc zice ca sigur au alte pacate : ori isi insala nevestele ori n-aduc bani acasa

Si al meu la fel zice

Dar el se plimba cu vlad, macar atat

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mesaj de la Elara :"Azi la 10.25 s-a nascut Matei Catalin.Are 4 kg si 100 g si e roz,frumos si sanatos."

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, offf, te inteleg asa de bine! Uneori ma gandesc cum de ne-a dat Dumnezeu atata forta sa facem fata la toate. Daca ai sti ce titirez sunt si eu seara dupa servici, fac teme cu Razvan si o bag in seama si pe Rebe in acelasi timp sau spal chiar si vasele. Ma surprind ca fac cate 3 lucruri odata. Facem rapid si ceva de mancare, spalam si vase, copiii pe langa noi vor intruna cate ceva, reusim sa si mancam in cele din urma, baga repede copii la baita, pregateste pijamalele, paturile, ghiozdanul pentru maine, hainutele pentru ei! Eu ma demachiez in timp ce ii spal pe ei, vai de capul meu! Dar viata e frumoasaaaaa!!! Si sunt mandra de copiii mei si fericita rau cu ei!

Bubu, ce haiosi copilasii! Si la fel sotul tau e super ca sta atata cu copiii!

Al meu nu se incadreaza la categoria asta...asa ca copiii ma terorizeaza numai pe mine again and again and again!

Mergi la inceput

Mimoooo, esti criminala!!!

se pare ca doar pe mine nu ma deranjeaza dezordinea, cred ca sunt defecta. Am si eu momente cand fac totul luna,,,dar in general eu ma simt f bine in dezordinea mea, iar relu e perechea mea perfecta.
Acasa inseamna ceva intim, locul in care pot sa fac ce vreau, sa mananc unde am chef, sa las farfuria nespalata etc...sa nu credeti ca ne mananca gandacii.

Mama ma mai intreaba cum pot sa stau asa (nu stau mai mult de 2 zile) si eu ii raspund ca pot fara nicio problema. Mi se pare aiurea rau sa ma stresez ca nu e ush ce la locul lui, ma stresez daca nu am ce manca...dar ammmm, si imi place sa mananc, ma stresez daca ma imbolnavesc si asa mai departe.
Ha ha, nu mai stiu ce voiam sa zic

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Mesaj de la Elara :"Azi la 10.25 s-a nascut Matei Catalin.Are 4 kg si 100 g si e roz,frumos si sanatos."

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Elara, sa-ti traiasca grasunelul, sa va bucurati de el si sa fiti sanatosi!! Sa ai lapte din belsug si sa il primeasca MAria bine

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Felicitari Elara, sa-ti traiasca bebelul si sa fie sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata si cu BE, am luat banii inapoi, fara prea multe comentarii, insa ceva fete strambate..si am mai achizitionat eu cate ceva, ca doar nu intram si ieseam asa...aiurea! un nadrag, un fular molut, inca un colant, imi plac mai mult decat dresurile, ii pun eu ce soseta vreau, cat de groasa/subtire imi convine..asaaa, ptr fetite, am vazut o chesti tare faina: un guler cu gat, ca de helanca, din lanica moale, care cade frumos in jos, ca o rochita, pe piept si umeri, e un stand la etaj, aproape de Ariel, si parca de unii cu inghetata. bitza aia cu cariocile sunt jos, langa pampers.
M-am vazut cu ariela, m-a ajuntat cu intrarea, si avea niste chestii de bebelusi dementiale la stand, vindea intr-un mare fel, tot inainte!!cand am plecat eu, shoppinguia la ea pe Bianca Brad!:)
in alta ordine de idei, ce-aveti soro, cu zeama de carne?ca-i carioca, plastelina, noroi, kk sau zeama de carne, tot una e
mimo nu stiu de ce depinde daca e mai scump sau mai ieftin cu centrala, insa eu iti spun ca factura de octombrie am platit un milion, mai mult ptr consum de septembrie, i-am dat drumul cateva zile doariarna trecuta am platit intr4-6,6 mil factura de gaz, imagineaza-ti plus restul cheltuielilor, cam cat ar iesi intretinrea mea, daca ar fi
ursulicatare baba din banc!bueeey, vazi ca si noi suntem pe lista de pretenari ai vostri, stii da?:) asta daca ne doriti
stelutz, Mimo si eu sunt in exact aceeasi situatie! ca Stela, adica, cu prietenii...siii, Stela a fost dragutza si ne-a intrebat si pe noi daca merge cu ei de Rev, insa tre sa vedem cu stam cu banii, in acest moment cel putin 5 mil sunt banuti multi ptr o seara...insa, vedem, nu spunem 'nu' categoric Stela, Liv a zis sa cautam sa vedem ce gasim, asa ca mai vorbim, daca mai ai ceva variante sau va hotarati la un loc anume, sa ne spuneti si am zis si la Ursulica, avem si prieteni noi, cu preocupari de-ale noastre, copii mici, adica voi, fetele de pe forum, cu care ne-am intalnit, ne-am cunoscut si imprietenit
zoze ma recunosc si eu in povestirile tale, de-a lungul zilei..insa nu chiar asa, ce-i drept, in afara de spatele incordat ca un pietroi si cu dureri nasoale, altfel satu binisor...e drept ca iub e prezent f mult si ajuta enorm la toate cele in casa...ti-ar trebui si tie un p[ic de repaos, soacra in afara de calcat nu mai presteaza si altceva?gen luat copilul cate-o ora de la tine?..zic si eu si ai grija SI de tine! si noi tot pe mijloc avem scaunul din totdeauna, insa ajunge bine centura!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Wooow!!!

Felicitari elara!!Nu pot sa cred!! Nah ca Matei s-a nascut de ziua lui! La multi ani,pui mic!!Bine ai venit!!

Mimo,ursu,m-ati inteles gresit! Eu ma plang de fi'miu! Nu am pretentia sa am luna casa,nu o am,nu pastrez si nici mie nu-mi place asa! Dan ma ajuta enorm-la toate,si nici nu ma inseala,nici n-aduce bani putini acasa! Daca Mihai ar fi un pic mai linistit,as fi ! Copilasii prietenilor nostri,multi de aici,de pe forum,se mai joaca si singuri(sau cu fratii),sunt mai calmi,Mihai al meu e pus pe dracii tot timpul!Si-nu zic ca nu-i frumos,dar as mai vrea si eu-din cand in cand,cate o gura de aer proaspat..Din pacate,nu avem pe nimeni..Ce femeie vine sa stea cu el-Vineri seara sa zicem..si sa mai am si incredere oarba in ea?! La cat e de dracos pushtiul,imi vine mie sa-l arunc de la etaj,cine-mi garanteaza ca nu mi-l arde vreuna?! Se ofera cineva sa stea cu el,cat eu merg in oras cu soata?! Hai-mana sus!

Nu fac pe victima,nu suport,insa sunt ingrijorata ca nu-i pot face fata unui tzanc de nici 2 ani Ma consoleaza intr-un fel,gandul ca va creste frumos,sanatos si destept!!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Al meu cand aude povesti d-astea cu barbati care gatesc, care se plimba cu copiii, etc zice ca sigur au alte pacate : ori isi insala nevestele ori n-aduc bani acasa

Si al meu la fel zice

Dar el se plimba cu vlad, macar atat

Vlad
Mami de ursulet
bebe

ei, uite ca eu va contrazic!! desi eram de aceeasi parere pana sa-mi intalnesc jumatatea...dar cum 99% din timplul lui e cu noi, nu ar avea timp, desi sunt de acord ca daca vrea sa 'ti-o traga', o face cu tine de mana, daca e destept...cel putin acum, nu ii trebuie nimic altceva, sunt sigura, daaaarrrr...sper asa sa ramanem toata viata, noi 2, de fapt, noi 3!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput