Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel..suuper,mkr te-ai mai relaxat..in jurul Sf Nicolae este ok,scap si eu de cununie...dar pe mn ma avantajeaza in cursul sapt...pune si tu poze cu achizitiile si cu rochita Anei pls

larisel si mie mi-a zs medicul ca nu este necesara eco de trim 3,ptr k el are 2D in cabinet si imi face la fiecare control

linioara ms ptr informatii...asteptam cu interes pozele

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

onitza, unde are dr. Culcer cabinet?? as merge cu Ana, ca nu stiu ce sa mai fac cu mucii ei, eterni, fara alte simptome
mersic

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

cris mario, maine incerc sa fac poze (Ana e p-aici acum, so... rochitza e de la Mos). pozez si zestrea Emei.

aaa, nu v-am zis ca Ana a pus botic cand am pus perdeaua noua la Ema in camera, asha ca "am decis amandoua" ca vor sa faca schimb, iar cand e Ema mai mare, i-o da inapoi

Cris, 30+cu Ema si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

OFE si eu sunt in aceeasi situatie. Merg la control peste o luna si nu mai am analiye de facut. Nici pe prietena mea e nu a chemat-o doctorul ei mai des ci tot la o luna asa ca nu imi fac niciun fel de griji. Daca bebele e bine nu ma impacientez iar in caz de ceva il sun pe doctor dar sper sa nu intervina nimic rau.

LARISEL si patutul pe care vreau sa il iau eu e acelasi model doar ca albastru inchis cu ursuleti. Maine ma duc, cu sotul, sa il cumparam. L-am gasit la 230 lei. Am optat pt unul textil pt ca am de gand sa merg la vara la ai mei si la bunici sotului, care stau la casa, si imi e foarte usor sa iau patutul cu mine.
Multumesc si de informatiile despre termometre. Cu ajutorul vostru m-am hotarat ce cumpar.

Fetelor, tot am citit in listutele voastre despre carnetul gravidei. Eu nu am asa ceva. De unde se primeste si ce contine? E obligatoriu sa ai asa ceva?

si, apropo, vreau si eu parola pt mailul comun.

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris....aaa am inteles e de la Mos..si ai adica ati hotarat bn cu perdeaua

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

onitza, despre ce prezentare e vorba? Eu am vazut un mini-video pe youtube cu dr Culcer si as fi interesata si io sa mai vad ce zice:)

Pentru fetele care vor botosei, daca va prezentati cu ghemul de ata la mine, se rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

dumnezeuleeeeee....citesc de o ora....cat se poate scrie intr-o zi...si inca nu s-a terminat...

eu inca sunt la munca ..imi astept consoarta sa termine s mergem acasa...azi n-am av chef sa vin pe jos si am luat masina...

va vad asa de harnicutze ..TOATE...eu cred ca de la varsta...de fapt asa am fost tot timpul...intru in priza pe ultima suta...

mi-e o foameeeeeeeeeee...rau de tot, abia astept sa ajung acasa....

nici nu stiu cui sa mai raspund...ca tare mult s-a scris. nu stiu daca aj la expozitie...

gata fug acasa....doamne voi muri de foame

pup

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

onitza, despre ce prezentare e vorba? Eu am vazut un mini-video pe youtube cu dr Culcer si as fi interesata si io sa mai vad ce zice:)

Pentru fetele care vor botosei, daca va prezentati cu ghemul de ata la mine, se rezolva

Primesti gheme si de la Timisoara?

29+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

gata fug acasa....doamne voi muri de foame

pup

30+

Sa ai pofta!

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Linioara, vazut botoseii si m-am indragostit de ei. Parca sunt niste bibelouri ti-e si mila sa-i atingi.

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput