Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

ratusca_mica ai si tu PM

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Lilyka ai pm!

Catalutza 27+ Irina

Vreau si eu te rog user-ul si parole de la contul comun

A, si tine sus piciorul pe un scaun, ar trebui sa ajute!

Ratusca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Cris_mario....si eu am mancat spanac 3 zile la rand doar spanac, atata de pofta mi-a fost, mie imi place cu oua ochiuri .

Aaaaa va rog sa se consemneze pt Cris_dogarel cat de activa sunt pe forum zilele astea ca zicea..."pai catalutza...asa ne-a fost intelegerea?"

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

larisel....sincer akm am reusit sa admir pozele de la aniversarea voastra,burtica ta care este superba....sacii de dormit sunt super frumosi si dresurile/ciorapeii....ai luat si cartea mama si copilul.....si bibe sunt super,am mai auzit k astea de la dr brown's(sper sa zic bn) sunt cele mai ok,sau cele de la avent...felicitari ptr achizitii.....multe si frumoase

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

catalutza si eu tot cu oua ochiuri il pap...abia astept

da bn zs....k vad ca azi se cam trage chiulul pe aici

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Miremia...scuze am citit in diagonala si ce crezi am avut impresia ca vrei pm cu parola si tocmai ce am ti-am trimis unul

scuzeeee

Catalutza 27+ Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

catalutza81 multumim pentru listute sa treaca piciorul

larisel super patutul , asa ceva am vazut si noi la miniblu si ni s-a parut interesant deoarece e mai micut si noi nu prea avem spatiu in camera la noi unde va sta pentru inceput bebe.

Elena 31+ cu Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Gata si noi cu smotrul. Acum fug la gatit ca m-am "odihnit". S-a trezit fi-mea si m-a luat de noua.

catalutza81 ridica piciorul pe un scaun si fa-ti un masaj usor dinspre degete spre glezna.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 29+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare burtici,

Am revenit de la garaj, am mancat ca incepeam sa vad stele verzi si dupa ce m-am odihnit putin m-am apucat sa va citesc. Da aveti o viteza ca abia tine omul pasul cu voi.

Larisel, am vazut patutul si e super Sa-l stapaniti sanatoase si sa fie fericita bebelina in el. Il asteptam si pe al doilea.

Catalutza, merci pt listuta de bebe, bine organizata si practica.

Alexutzzza si celelalte burtici, merci mult de sustinere si incurajare si mai ales pt ca ma suportati cu stresul meu de gravida . Multi pupici

Pupici la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Si noi am dormit vro 2 ore de dupa-masa .
Onitza lasa ca ne vedem noi la o kafea mai aproape de tine ca io am masina pot veni oriunde si stau in zona Baba novac, tu stai in Titan, ne intersectam noi odata la Auchan te iau cu plasele sa nu te mai ostenesti cu tramvaiul promit!
elefantica si cris.mario io merg maine cu mami meu in baby expo am vorbit sa mergem pe la 11 si nu stau mult, voi ce ganduri aveti? Oricum se pare ca nu ne mai vedem acum, trebuie insa organizata o cafea mai cand se linisteste lumea si nu avem altceva de facut decat sa stam cu burticaniile la dospit, mai pe la mos nicolae asa? in timpul saptamanii? amiaza? o cafea in zona unirii sa fie usor de ajuns pentru toata lumea?
Feteleeeee! am uitat sa va zik ca mie aseara mi-a curs lapte din tzitzi drept!

30+ Yannis

Mergi la inceput