Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

andre_lina si cris.dogarel bine zis cu automatele, dar din pacate cred ca o sa mai curga multa apa pe Dambovita pana o sa ajungem si noi la nivelul din tarile civilizate

miremia LA MUUUUUUUUULTI ANI! Sa ai un bebe sanatos si mancacios si o nastere usoara!

28+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata si de la noi fetele...
Multumim de cafelutza Andre_lina

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Miremia

31+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

MIREMIA
MIREMIA
MIREMIA
MIREMIA

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtici,

Andre lina merci de cafea si imi pare tare rau ca nu reusesti sa dormi Eu in noaptea asta m-am trezit doar o data sa merg la susu si am adormit la loc. Ba chiar si sotul a adormit dupa ce a sunat ceasul si s-a trezit la 7.50 cand trebuia sa plece cu baiatul la scoala la 8

Miremia, merci mult. Ai avut dreptate problema era cu Adobe si dupa ce am incarcat noua versiune si documntul iar, acum se deschide. Merci mult inca o data si tot ce iti doresti tu pt ziua ta.

Onitza, merci mult ca te-ai oferit sa-mi trimiti documentul dar intre timp l-am primit de la Miremia.

Cris.mario, imi pare rau ca aseara nu te-ai simtit bine. ca sa nu mai ai nimic mai ales ca stiu ca mai ai multe de rezolvat.

Aseara am avut niste contractii de toata frumusetea dar vad ca peste noapte m-au lasat si acum inca nu au inceput.

Pupici la burtici

Acum 30+ cu bb mic si scumpic Arthur

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana ms mult de griji intr-adevar ca am mult de alergat si o gramada de rezolvat....ieri am cam exagerat si cred k de aia m-a durut burtica....am stat fff mult in picioare,am calcat foarte mult,am facut ordine prin casa,nu m-am odihnit deloc si de aceea

imi pare rau ca si tu ai avut conttractii;multi si multe

Andreea 26+ -Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Lia 2009 umiditatea in camera copilului trebuie sa fie 60-65, in timp ce in camera adultilor 40-60. Ca si Onitza si pe mine m-a ajutat mult dr Culcer si ea pune mare accent pe umiditatea in camera copilului.
Cris_mario baile fierbinti la piciore nu sunt bune pentru ca favorizeaza contractiile.
Xela07, Onitza si eu l-am nascut pe Toma la Municipal, dar cu cativa ani inaintea voastra si pastram o amintire foarte placuta. In primul rand nu stiam nimic despre alaptat si m-au ajutat asistetele de la neonatologie sub indrumarea dr Culcer, de asemenea mi-au aratat tot privind igiena bebelusului, spalat, cum sa-i fac masaj. Dar se pare ca lucrurile s-au inrautatit, de fapt la sectia de ginecologie am fost internata acum 3 saptamani si batea vantul, nu gaseai o asistenta cand aveai nevoie, doctorii foarte aglomerati, saloanele pline si adaugate paturi, trebuia sa vii cu toate medicamentele de acasa. Dar speram ca la neonatologie unde e sefa de sectie tot dr Culcer sa nu se fi schimbat treaba. Dar se pare ca nu e asa...
Fetele carora nu le-a venit colostrul, nu va impacientati. La Toma nu am avut inainte, am nascut prin cezariana si mi-a venit imediat laptele de puteam hrani 3 copii. Si acum e o uscaciune la sfarcurile mele, dar va veni el lapticul.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

miremia sa fii sanatoasa, fericita si sa fie bebe sanatos.

Tana cu Toma (10.11.2001) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neata burtici!

Va multumesc din suflet pt urari si va doresc tuturor sa aveti parte numai de fericire!

Acum sa dau si ceva de baut , fiecare ce doreste dar cu moderatie sa nu agitam bebeii si .

Danyelana ma bucur ca a mers pana la urma.

Va pe toate.

Mirela 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Neata,

Imi da si mie cineva parola pentru contul comun, ca vreau si io sa ma pun cu burta pe carte...

Cat despre botosei, fetele doritoare, lasati-mi un pm, ne intalnim cumva sau stabilim planul de bataie si se rezolva:). Cand eram in liceu si cu bugetul foarte stramtorat, obisnuiam sa le fac prietenelor cadou ceva facut de mana (caciulite de mos craciun impletite - din alea rosii cu motoc alb), maieuri crosetate, ca erau la moda.. etc.

28+

Mergi la inceput