Idei de cadouri pentru pitici.
Raspunsuri - Pagina 9
2anke spune:
Baietelul meu primeste de Mos Nicolae und Dvd cu desene si dulciuri iar de Craciun si-a ales de din catalogul Lego un avion mare plus 2 Dvd cu desenele preferate (Caillou si Laura Stern) care sunt pe episoade si nu le avem pe toate. Plus vreo 2-3 carti si jocuri pt varsta lui. Aproape toate le-am comandat din internet fiind mult mai ieftine ca in magazine.
Anca 22+ cu si Lucas 4 1/2 ani
miha81 spune:
Carolinah te rog sa imi spui si mie cum ai reusit sa comanzi produse de pe disney.... acolo nu apare si Romania! Se livreaza si la noi?
pozeBianca
Gabrielama spune:
Am comandat ieri pe site-ul indicat de Mamagiuliei (minitoys) o jucarie Nenuco (scoala Nenuco) si am primit-o azi dimineata - in conditiile in care firma isi are sediul in Cluj si eu stau in Bucuresti. Super serviciu!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
_Ralu_ spune:
gabriela, exact vroiam sa scriu acum, ca alexia mea isi doreste foarte mult (mai nou) papusa aceea nenuco. a facut o obsesie pt ea.
a si vazut-o in carrefour, si nu mai putea sa vorbeasca de emotii cand a vazut-o! probabil ca o sa i-o iau, desi terminasem teoretic cu cumparatul cadourilor pt anul asta. ii luasem si pt mos N si pt mos C!
si la fel de mult isi mai doreste si setul milkshake de la my little pony!
la ce pret ai luat papusa nenuco? am vazut-o in carrefour la 200 de lei.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
may spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dory232002
Pune link-ul exact te rog caci eu nu am gasit nici un site cu acest nume: misena. Dory & Alexa |
www.misenashop.ro
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Iar pe minitoys.ro gasiti toate produsele din reclamele Minimax |
pe minimax e reclama la o casuta playmobil,pe site-ul minitoys ea nu apare deloc
aveti idee unde as mai putea gasi jucariile din reclamele minimax?
si o intrebare pt ufi (sper sa mai treaca pe la acest subiect ca nu are activat PM) : de unde ai comandat carticica personalizata si scrisoarea de la mos Craciun?
multumesc
21+
Cristina_OR spune:
Imi puteti spune si mie unde se gasesc animalutele WEBKINZ?
Baietelul meu isi doreste foarte mult un cod secret de la webkinz.Deocamdata si-a facut un cont de proba pe site-ul lor.
AVoogt spune:
citat din mesajul lui Cristina_OR Imi puteti spune si mie unde se gasesc animalutele WEBKINZ? Baietelul meu isi doreste foarte mult un cod secret de la webkinz.Deocamdata si-a facut un cont de proba pe site-ul lor. |
Le poti comanda de www.crazytoys.ro/jucarii/Plusuri-si-Animale-30/Webkinz-2175/" target="_blank">aici
de
AVoogt
danamiha spune:
citat din mesajul lui Cristina_OR Imi puteti spune si mie unde se gasesc animalutele WEBKINZ? Baietelul meu isi doreste foarte mult un cod secret de la webkinz.Deocamdata si-a facut un cont de proba pe site-ul lor. |
Eu am cumparat din Real, dar am vazut si in Selgros, Carrefour.