Idei de cadouri pentru pitici.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Am o fetita de 1 an si 8 luni si o nepotica care va implini 2 ani in noaptea de Craciun. Ce cadouri sa le iau de mos Nicolae si de mos Craciun? Ma gandesc ca pt nepotica, cadoul de mos Craciun sa fie la comun cu cel pt ziua ei, ceva de genul 2 in 1.
Mai am o nepoata care va implini luni 10 ani, la fel nu stiu ce sa ii iau de ziua ei. Apoi pe 30 de Sf. Andrei, iar va trebui sa ii iau ceva caci o cheama Andreea. Pe urma vine mos Nicolae si mos Craciun.
Sper ca nu v-am bagat in ceata.

mamica de fetita si 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Mamicilor, ce ne facem cand avem mai multi puiuti, cum reusim sa-i multumim, fara sa dam faliment? Daca ati vedea lista pe care a facut-o cel mare pentru Mosu, si in care a scris ce-si doresc el si fratii lui . La un calcul aproximativ mi-ar trebui peste 2000 lei !! Nu sunt foarte multe pe lista, dar am senzatia ca au ales cele mai sumpe lucruri posibile (au cerut Mosului si pentru cel mic nu stiu ce chestii dintr-o revista, la vreo 400lei). Mai ca-mi vine sa le spun care-i faza cu Mosu, ca scap mai ieftin . Voi cum faceti sa nu se agate de lucruri pe care pur si simplu nu vi le permiteti, fara a-i dezamagi?

Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002), Maria(7.04.2005) si Stefan(25.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamabear, "poi" Mosul nu poate aduce toate cadourile intr-un singur loc, el le imparte la toti copiii din lume.
Explicatia asta i s-a parut foarte logica fie`mi si pe ea o va multumi ce va primi.
Aseara ne-am plimbat prin hypermarket, am pipait toate jucariile, am studiat depliantul, ofertele si la plecare a spus ca ea se mai gandeste ce vrea cu adevarat, dar sa ii aduca musai papucii cu toc

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Astept si eu raspunsul cu CD-urile personalizate .

Ma gandeam si la o carte personalizata, dar are vreun efect? Ma gandesc ca e inca mititca, nu stie sa citeasca...si nu stiu ce efect are sa-i spun eu ca acolo scrie numele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citisem undeva anunt ca faceau puzzle cu orice imagine ... deci si fotografie , e si asta un cadou interesant, daca ii place copilului puzzle-ul !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

La noi este simplu - Thomas si tot ce este posibil cu Thomas. Problema noastra este ca nu mai gasesc la noi ceva ce nu are cu Thomas si acum sunt in cautare de sit-uri de afara care sa si livreze in RO si sa aiba taxa de livrare pt RO cat de cat rezonabila

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Eu am si comandat de pe net un joc foarte dragut. Intr-o bucata de piatra sunt ascunse "oase" de dinozaur.Cu niste unelte mici care imita cele ale unui arheolog, copiii vor sapa dupa ele. Sunt sigura ca se vor distra foarte bine. Si e drept ca si pretul mi s-a parut foarte bun. Nu stiu daca e voie sa spun site-ul de pe care am comandat... Asta e: www.jocoteca.ro. Daca moderatorii il sterg puteti sa-mi dati un PM sa vi-l trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

La noi este simplu - Thomas si tot ce este posibil cu Thomas. Problema noastra este ca nu mai gasesc la noi ceva ce nu are cu Thomas si acum sunt in cautare de sit-uri de afara care sa si livreze in RO si sa aiba taxa de livrare pt RO cat de cat rezonabila

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

http://www.thomastoys.ro/set_thomas_la_hangarul_tidmouth/127.htm

Eu de aici i-am comandat pentru Craciun setul cu telecomanda si inca o locomotiva pe care nu o avea :) PAchetul a venit intr-o zi, taxa de transport a fost 15 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

http://www.thomastoys.ro/set_thomas_la_hangarul_tidmouth/127.htm

Eu de aici i-am comandat pentru Craciun setul cu telecomanda si inca o locomotiva pe care nu o avea :) PAchetul a venit intr-o zi, taxa de transport a fost 15 lei.

Natasa , multumesc mult , stiu sit-ul , insa Vlad le vrea doar pe cele cu magnet din seria Take Along , iar cele care sunt pe sit le are deja (are 70 de trenulete) .
tocmai am descoperit pe femina intim un sit din anglia cu preturi foarte foarte bune si cred ca o sa ii comand de acolo
acesta este sit-ul
http://shop.buythomasthetankengine.co.uk/

------------------------

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

[quote:
perina cu HM
telefon HM
tot ce e cu HM
[/quote]

De unde iei toate astea cu Hannah Montana ca ma baraie si pe mine fie-mea si nu stiu unde le gasesc...

Thanks.

Mergi la inceput