Fiv in Ungaria 77

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Am uitat: tsh-ul il pot face in orice zi, nu?

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

ce faceti cum sunteti?
eu sunt obosita, am gatit si am dat cu aspiratorul
miki....asta e, nu conteaza, bebe sa fie ok.
sami tu ce faci?
felicia hai cu beta mare.

pupi fetelor

de Craciun vom fi 2 in 1 ....... +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

rubia tinem pumnii pentru punctie!
mirela2 felicitari pentru confirmarea eco! mult succes impotriva nesimtitilor de angajatori. am si eu feelingul ca si ai mei numai asta isi doresc. de cand am pierdut sarcina situatia e cam exploziva. stiu ca incerc sa-mi fac copilul, nu stiu exact cum, dar nu prea le convine. si acum, cu situatia asta naspa, sunt sigura ca voi fi prima care zboara din firma daca incep sa reduca si TESA (nu stiu daca e bine folosit "daca incep", mai exact ar fi "cand incep")
patricia bafta la punctie!
KITTA - mama lor de foli. sa faca bine sa se comporte ca niste foli cuminti si sa se lase cu cativa embrionasi lipiciosi
sophie76 doamne ajuta sa nu mai vezi bleeding ul multe multe luni de acu inainte!!
difrax dar pe mail nu iti trimit ungurii rezultatul? ca asa ar fi normal. sa le lasi adresa de mail si sa iti trimita. tin pumnii sa gasiti la biopsie destui gigei cat sa faceti un ICSI cu succes
felicia! in mod sigur e de la implantare.

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

tamaryllis TSH, testosteronul si prolactina le poti face in orice zi a CMului. cupleaza-le cu o zi de hormonale(3,14 sau 21 in cazul unul CM regulat) sa nu te intepi de 2 ori

_

Mergi la inceput

alla ai grija, nu le spune, si cand vei si insarcinata nu mai au voie sa te dea afara, sper sa nu fie atat de nesimtiti si sa faca vreo mutare inainte, eventual daca mirosi ceva baga ti repede un concediu de boala si gata.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

alla ai grija, nu le spune, si cand vei si insarcinata nu mai au voie sa te dea afara, sper sa nu fie atat de nesimtiti si sa faca vreo mutare inainte, eventual daca mirosi ceva baga ti repede un concediu de boala si gata.

pai nu le spun ca ii stiu de ce sunt in stare. doar ca la inceputul anului am facut "scandal" sa imi treaca salarul pe carte (ca de...la patron stiti voi cum e, pe carte putin si restul la negru), explicandu-le ca e clar ca vreau copil (am 33 de ani si am facut nunta...nunta am facut doar pt ca vrem copil, ca mai puteam sta mult si bine impreuna cum am stat si pana la nunta). si "mi-au dat dreptate" dar tot mi-a luat 3 luni si o demisie la zi pana i-am convins sa imi indeplineasca "doleanta". apoi am ramas gravida, nu stiau ca eram in saptamana mica, am ajuns de urgenta la maternitate cand am avortat si bine nu s-au purtat. cand a fost sotul sa imi scoata adeverinta pt spital l-au intrebat "cand vin la servici, ca asa nu se mai poate" eram doar de 2 zile in spital.
ce sa zic...de atunci e cam acra situatia, plus ca isi da seama ca se intampla ceva ca tot la 4 saptamani imi iau liber pt IA si din cand in cand, inainte de ziua libera, ma cer cu juma de ora mai repede sa ajung la monitorizari (nu le zic de ce imi iau liber dar iti dai seama ca banuiesc...)

_

Mergi la inceput

offf, numai tampiti, oare ei cand au facut copii nu i o fi inteles nimeni????

Mergi la inceput

mirela, noi sa fim sanatosi si sa vina BB, ca restul le rezolvam incet incetut!
iti doresc din tot sufletul sa le dai o lectie, si-o merita pe deplin! multa putere sa ai si multa multa bafta.
pupici pt

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alla76

mirela, noi sa fim sanatosi si sa vina BB, ca restul le rezolvam incet incetut!
iti doresc din tot sufletul sa le dai o lectie, si-o merita pe deplin! multa putere sa ai si multa multa bafta.
pupici pt

_

sarumana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu fac reorganizare in dulapuri si curatenie...si diseara fac t...da' mai bine nu mai spun...ca vine mireloasa si ma alearga tot forumu'

Mergi la inceput