INSEMINARE 54
Raspunsuri - Pagina 8
viss spune:
buna, fetelor.in primul rand felicitari-peta.ptr reusita si perseverenta .mie mi s-a zis sa sun azi dupa 10.30 la embrioloaga si sa insist ca sunt multe punctii si azi.si am sunat, si am sunat din 15 in 15 min, 20 tel am dat, la 13.30 am vb cu dr.cica din 4 ovocite am 3 embrioni. bun..zic eu in gandul meu, eu imi doream macar 1,dc nu 2.dar continuarea e ca..sunt slab dezvoltati.nasol..deci, nici macar unul nu e ok.dr a zis ca o sa vada pana maine dc mai cresc, cum se dezvolta, si in principiu o sa vb si cu dr.mea sa ma cheme sambata la transfer.binenteles ca ma gandesc : o sa aiba ce transfera dc ei sunt rahitici?
dc n-or sa se opreasca din evolutie inainte de transfer, sau dup-aia?mama lor de embrioni..a trebuit sa fac psihoterapie ca sa nu imi dea lacrimile ,le-am tinut inauntru
poate cine stie, macar unul creste, poate..e asa o loterie..
ovulele sa nu aiba ovocit,sa nu se fecundeze, sa fie embrionii handicapati, sa fie embrionii buni dar sa nu se lipeasca, si sa se lipeasa si apoi sa se desprinda..mama ei de situatie..asa nu-mi plac lucrurile care nu stau in puterea mea, ma simt asa neputincioasa..
si stau cu sufletul la gura si ptr voi, cele care asteptati beta in curand..
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor, spuneti-mi si mie, oare e cazul sa fac ceva special? progesteron iau in continuare aceeasi cantitate? sa sun la clinica sa intreb? |
Gandire pozitiva, multa odihna, fara efort, si poate si fara sex, zic eu, pana iti da ok doctorul.
Poti suna dr daca ai acces direct la el si sa ii zici de beta si poate iti mai recomanda ceva sa iei,
Dar parerea mea sa astepti pana luni ca o sa zica ca e prea devreme
e in burtica
+24 
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
magdita spune:
Indi
, Peta
, felicitari din tot sufletul, sarcini usoare si la termen si bebelusi perfecti !
Bravo fetelor, sa trageti cat mai multe aspirante dupa voi !
Nicolle
, Araceli
, multa bafta luna asta
.
Tuturor inseminatelor sau celor care urmeaza sa faca IA, mult, mult noroc !
Viss
, sa se divizeze embrionasii si sa fie fff lipiciosi
.
si va citesc cu mare drag
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
elenaraluca spune:
Bravooooo PETA!eram sigura ca e de bine!ma bucur muuult pt tine!
Vinerea viitoare ma duc si eu sa fac beta,si mi-e tare teama dar vom vedea atunci ce va fi!
sabine spune:
Peta, sunt de acaeeasi parere cu Sensibila, oricum ea stie cel mai bine.
Eu pot sa spun ca mie, personal, mi-a spus dr sa pun 3 arefam de 200 dupa ce i-aam spus ca testele au iesit pozitive
elenaraluca spune:
Nicolle eu am ovare micropolichistice,incercam de 5 ani sa avem un bebe si am facut muuulte stimulari fara rezultatul mult dorit.asta e prima inseminare facuta la medlife cu 5 foliculi ,endometrul 10 si 34 mil de
.stimularea a mers bine dar a zis dr ca nu se stie daca foliculii astia vor avea ovul de buna calitate
voi face cateva incercari cu inseminare daca nu iese voi face fiv la anu!
llary spune:
Vai D-ne Viss sunt atatea nebuloase!Ma rog sa ti se divida si sa se prinda apoi.Unele trebuie sa luptam mult pana ne atingem dorinata,dar cu rugaciune si speranta o sa fie bine
sabine spune:
Viss, mai au timp sa se divida pana sambata.Nu dispera.Nu cred ca daca sunt rahitici ii va transfera.Mai bine inceraca sa fi optimista pt ca nu aduce ceasul ce aduce ziua.Maine ai sa suni din nou, nu?Eu tin pumnii sa se dezvolte piticii
llary spune:
O intrebare:
La ecografie inainte de Ia dr nu-si da seama daca foliculul are ovul sau nu????pai daca are dimensiunea k nu inseamna ca are si ovul???
se poate ca femeia monitorizata sa ovuleze,dar foliculii sa nu aiba ovulsi atunci sa nu se mai produca ovulatia doar sa se saprga foliculii???????????????????????
de fapt doar la FIv poti sa stii daca foliculul are ovul sau nu si ala daca e bun sau nu??????
Ecografiilre astea inainte de IA iti arata daca ai foliculi doar?????

HELP
anna_ivan spune:
peta

multe imbratisari si puapam burtica sa creasca mare si frumoasa/
viss ne rugam sa creasca embrionii si sa se lipeasca.
gabi hai cu rezultatul
aveam in cap atata sa va spun dar de emotiile traite nu mai am cuvinte.
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu