INSEMINARE 54

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

fetelor va multumesc mult de tot...cand o sa am mai mult timp o sa va scriu exact toata povestea ca mi se pare f ciudat cum de s-a intamplat...
acum mi-e un pic teama de valoarea cam mica...eu sunt Z13 de la IA si vad ca valoarea asta corespunde mai degraba Z11...ceea ce e ciudat e ca dupa IA eu nu am mai prestat deloc...in fine, sa vedem sambata cum o fi...
la eco cand trebuie mers? trebuie sa-mi fac programare de acum, nici nu stiu la cine sa merg...oare la dracea luni mai are rost sa merg?
oricum, daca am reusit eu sa raman dupa 7 incercari, sigur o sa ramaneti si voi
va pe toate si sa stiti ca o sa raman pe la voi, nu plec indiferent ce ar fi...
doamne parca nici nu pot sa ma bucur, nu-mi vine sa cred...
simptome nu am deloc, am avut ieri la pranz si azi la pranz niste dureri de burta si de spate exact ca la ciclu, pe mine insa durerile de CM ma apuca abia dupa ce imi vine, in rest nimic, nici la baie nu ma duc mai des...sanii ma dor abia de cand am inceput sa iau progesteron din nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

PETA , PAI TE RUGAM SA-TI FACI TIMP!
ESTI LA AL 7?iA?
BIN NE ZICEA DR MEU CA MARJA DE REUSITA E DE 1 LA 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

PETA ai luat 13 zile duphastone sau doar 10 si acu ai reinceput sa iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Peta
D-zeu sa fie cu tine in toate cele noua luni!!!!!!!!!

Mergi la inceput

eu am luat utrogestan pana in Z10 cand am facut prima oara testul si a fost negativ. Marti nu am mai luat si ieri, miercuri, cand am avut povestea cu testele am inceput sa iau din nou...
am facut 7 luni de stimulare, 3 luni contact dirijat si 4 luni cu iA, deci a 4-a a fost norocoasa...a fost singura IA la care am avut mai multi foliculi si am luat progesteron...o sa va scriu mai multe de acasa...
sabine, iti doresc multa bafta, stiu ca ai trecut prin momente grele si iti multumesc ca ai puterea sa te bucuri pt mine...eu iti itn pumnii sa ai noroc...
ma gandesc si eu ca orice s-ar intampla mai departe, macar stiu ca se poate...ufff, tocmai cand eram convinsa ca trebui sa fac laparoscopie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolle88 spune:

llary
eu sunt in z8 de la IA, miercuri dim ma duc sa fac beta
dar mai e muuuuuuuuuult pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raallu spune:

FELICITARI PETA
Asteptam cu sufletul la gura rezultatul...
Aveam nevoie de o veste buna, fetelor sa nu ne pierdem credinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Peta- valoare e ok pe rezultatele mele de la Babes scrie valoare nornala pt saptamana 3-4 intre 9-130
Avand in vedere ca eu am facut in z15 si era 46 si la 48 de ore se dubleaza valoarea e chiar f bine.
Ia-o usor si vezi cum e valoarea de sambata. O sa fie cel putin dubla
Nu ai de ce s amergi la eco acum. La eco cel mai bine ar fi sa mergi pe la 6 saptamani. Ca atunci sa vezi sacul sau dupa 7 saptamani sa auzi si inimioara.
Eu am fost la 6 saptamani si la 9 saptamani.
Daca valoare ade sambata este dubla nu ai de ce sa mai faci si luni ...... poate dupa vreo saptamana sa vezi cum creste. Dar luni nu are rost. Parerea mea !
Sa pui progesteronul din nou si sa iei acidul folic in continuare.

e in burtica +24
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

fetelor, spuneti-mi si mie, oare e cazul sa fac ceva special? progesteron iau in continuare aceeasi cantitate? sa sun la clinica sa intreb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaelenai spune:

Doamne, Peta, cat de frumos!! Ma bucur mult pentru tine. Sambata va fi totul bine, se va dubla, vei vedea. Sa stii ca m-am gandit in ziua 10 cand ti-ai facut beta ca poate e prea devreme totusi...

Iti doresc noua luni de vis!!!

Mergi la inceput