Albinute si bondari de mar-apr '07 (131)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

la multi ani Andrei ... Andreea!!!

la multi ani si sarbatoritilor din ultimele zile!

sa aveti o zi buna, cu mult soare si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor Andreilor si Andreiutzelor!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Andrei si Andreea, mari si mici!

Multumim de urari! Noi suntem bine, doar usor raciti. Trecem noi si peste asta.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Buna
Asa cum va povestea Tzuna, ne-am intalnit sambata in parc cu fetele si mi-a facut mare placere. Maria e o scumpa !
Apropo de stransul de banuti, draga Tzuna, cine a avut cel mai mic dubiu legat de destinatia banutilor nu a contribuit. Toti cei care au dat banuti au facut-o cu placere si cu inima deschisa. La mine la serviciu fetele au dat banuti crezandu-ma pe mine pe cuvant, fara sa puna vreo clipa la indoiala intentia mea si, implicit a ta. Asa ca , asteptam sa ne povestesti reactiile lor la primirea darurilor. Asta ne va bucura cel mai mult.
Anastasia scrie de zor scrisori la Mos prin care ii cere o Alba ca Zapada si un "laptoc". Cred ca pana la urma Mosul ii va citi scisoarea...
In rest suntem bine sanatosi ceea ce dorim la toata lumea!
si multumesc de urari si doresc si eu Andreilor si Andreelor din stup La multi ani!
stupul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

LA Multi Ani, de sf Andrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI DE SF ANDREI!!!!

LA MULTI ANI ROMANIA!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

BUna dimineata,

Tzuna- desi nu am participat(nu pentru ca nu as fi avut incredere in tine ci pur si simplu nu am putut)am apreciat foarte mult gestul tau.Este de admirat ce faci tu.Nu stiu daca iti aduci aminte dar mai demult, ti-am spus ca mi-ar place ca Ana sa se afle in preajma ta.Cu siguranta ca toata lumea(in cei trei ani ) si-a dat seama ca a avut norocul sa intalneasca o persoana minunata.Nu am niciun interes sa te perii dar pot recunoaste ca am avut foarte multe de invatat de la tine.Eu nu pot sa uit chinurile prin care ai trecut cu micutza ta.Cata putere! Cata ambitie! Cum crezi tu ca vreuna dintre noi si-ar putea imagina ca ai face altceva decat spui.Din contra. Ne scoatem palaria in fatza ta si ne intrebam "Noi de ce nu facem la fel?" Esti un exemplu pentru noi ,pentru copiii nostri dar nu in ultimul rand umarul pe care se sprijina cei care au mare nevoie de el.

Cat despre sotul tau ,eu il inteleg. Ce nu stie el insa este faptul ca am avut marele noroc sa fim ca o familie. Am trecut prin multe impreuna.Virtual ne cunoastem mult mai bine decat daca ne-am fi intalnit.Exista o explicatie.Iti este mult mai usor(mie cel putin) sa-ti descarci sufletul aici decat celor apropiati. Lumea a devenit foarte suspicioasa dar cu siguranta nu in "stupul" nostru.

Nu-mi ramane decat sa te felicit. Si as mai vrea sa-i transmiti sotului tau ca are langa el o sotie si o mama minunata.Cu siguranta stie insa am vrut prin aceasta fraza sa-l fac sa inteleaga ca si noi ne-am dat seama de asta.

Te pupic si sunt sigura ca Doamne ,Doamne vede ce faci tu pentru cei care au nevoie de ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuulti ani, Silviu Paxela)!

La muuuulti ani, Andreea (Mada)!

la muuuulti ani: Andreelor si Andreilor!

Multumim mult pt. urari
Nu prea mai am timp sa intru sa scriu doua vorbe Asa ca recuperez acum cu urarile

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani puiutului Silviu (Alexa) si domnisoarei Andreea (Mada)!
La multi ani tuturor celor ce si-au serbat ziua numelui!

Noi suntem cu ceva muci din tura a doua de viroza, in rest suntem relativ ok, plini de energie si cu "talente".

Va pupicesc pe toate cu mic cu mare, iar mamicilor cu doi (sau 3) pui mici le urez rabdare maxima si le admir pentru puterea de a fi mamici din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

La multi ani de Sf Andrei !!!

La multi ani tuturor romanilor!!!

Noi am petrecut ieri, credeam ca va fi doar in familie, dar ne-au venit amandoua perechile de fini (nu ne mai vazusesm cu ei din vara, resp. din martie, de la ziua Teodorei) si niste prieteni (tot de mult timp nu mai reusisem sa ne vedem) si-am petrecut cu ei, pana la 1.30 azi-noapte...
Bineinteles ca Teodora a fost cea mai draguta gazda

Mergi la inceput