Eu voi merge la vot
Raspunsuri - Pagina 2
roxana c. spune:
Si eu ma voi duce sa votez. Nu m-am hotarat pe cine, dar mai am timp, stiu sigur pe cine NU voi vota In schimb stiu pe cine voi vota in turul 2
Si apropo de injuraturi pe buletinul de vot:
O babuta vine la vot , intra in cabina de votare....si sta vreo 15 min, dupa care scoate capul doar si intreaba: " maica, "fu.....-n gura", se scrie legat sau dezlegat?"
Sper sa nu iau avertisment
doinabita spune:
Si eu voi merge la vot.Dar...nici unul din cei trei clasati intre primii nu imi inspira incerere.Deci ...inspre cei din coada...
b.nica spune:
Daca nu vom merge la vot nu putem sa ne consideram cetateni "cu drepturi depline" ale acestei tari!
Eliza5 spune:
Am fost la vot.
Este important ca un numar cat mai mare de oameni sa mearga la vot, sa isi exercite drepturile democratice.
desprecopii spune:
noi am fost la vot - m-a surprins ce multi votanti se aflau la ambasada din Haga. Am stat vreo 2 ore la coada dar a meritat. Este momentul cel mai important al democratiei: votul.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Rufus spune:
Am votat .
M-a surprins (sau nu prea...) ca erau trecuti pe liste vecini morti, unul de zeci de ani.
Cred ca fraudele de la televizor sunt de fatada; mortii voteaza pe "muteste", si-s multi, multi...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008