Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Crissa Sincere condoleante 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Voi va preocupati deja ce anticonceptionale sa luati, mie imi vine sa rad ca eu n-am stiut niciodata ce sunt alea. In sensul ca n-am nevoie, macar de as reusi sa raman din nou insarcinata asa natural dar din pacate... Aici in Italia am vazut la prietene un mod mai usor de contraceptie si anume niste plasturi pe care ii lipesti unde vrei tu(ele il pun deasupra doamnei ca nu se vede din chilotei) si il schimba o data pe saptamana in aceeasi zi cand l-au pus. Avantajul este ca nu trebuie sa fii mereu atenta sa nu uiti pastila zilnic si faptul ca pastilele trec prin ficat si pe lunga durata dauneaza. Nu stiu daca sunt si acasa dar imi par f. practice.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Andrea stai linistita, ca stie dr. ce stie, daca era ceva grav si eu cred ca te interna, nu o stresa pe Chiara. Mult a fost putin mai este si ai sa-ti strangi fetita in brate.

Doris 38+ Matteo ......

poze

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Shtephy,Camy da,am avut ocazia de a manca prajiturile cele bune....si ca tot veni vb de prajituri ,cred ca o sa servesc una imediat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Dymomo77 maine la prima ora ,am sa o sun sa vad ce zice ...la noi se intampla sa ne chinuim si cu bibe dupa,din cauza somnului...de unde stii cat sa ii pregatesti?! eu mereu o dau in bara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Voiam sa va intreb, acum ca imediat terminam toate perioada asta de nasteri...voi cu ce va veti proteja dupa???
Sterilet?? Pastile?????

sunt anticonceptionale speciale pt perioada alaptarii ,Exluton se chemau inainte ,acum am inteles ca au alta denumire si se iau zi de zi ,nu se intrerup pe perioada menstruatiei ca celelalte.
eu insa nu m-am impacat cu ele.

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 37+Iustin

CERAZETTE se numesc

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu mai iau AC in viata mea...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui DORIS_71
Andrea stai linistita, ca stie dr. ce stie, daca era ceva grav si eu cred ca te interna, nu o stresa pe Chiara. Mult a fost putin mai este si ai sa-ti strangi fetita in brate.
Multumesc mult fetelor. Sper sa stie ce zice. Foarte utila informatia asta cu plasturele, stii cumva cum se numesc? Poftim la ce ma gandesc si eu. 37+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Miany si eu o mai dau in bara pentru ca atunci cand incepem masa am totul pregatit. Daca este sotul acasa intai suge la san si cand da semne de nani nani ii spun sa faca lapticul. Daca a supt mai mult timp ii fac 60 de ml daca nu a supt aproape deloc ii fac 90 de ml. In general cei 60 nu ii refuza niciodata la 90 mai lasa uneori. E aiurea ca apoi il arunci dar asta e. El sa fie sanatos ca fac mami si tati bani. Eu una ma gandesc serios ce ma faceam daca nu aveam veniturile astea medii pe care le avem. Ca la mine in fiecare zi vine soacra cu noi medicamente(pt ochi, pt gaze, pt rahitism, pt colici, calciu, vitamine, creme) ca de a fost pediatru si se mai sfatuieste cu colegele aflate inca in activitate si pe toate flacoanele nu vad decat 10.15.20 de lei si unele se fol 14-28 de zile de la deschidere. I-am zis azi ca mai bine imi deschid farmacie la cate am. Nu mai pun pt mine creme, pastile si ceaiuri pt lactatie, vitamine etc

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Despre contraceptie va spun peste 3 sapt cand ma duc la control. Deja al meu dr ma anuntat ca data viitoare vorbim despre contraceptie si apoi mai vedem noi. A vrut sa zica ca dupa aia(peste 1 an) vb de BB 2. Idee pe care eu cel putin acum o resping cu tarie. I-am zis ca mai fac un BB daca imi garanteaza ca va fi o sarcina mai usoara si un copil gras si la termen si a ras... Fac si eu ca Ramonika de AC sa nu aud ca de la ele am tras pana am reusit sa imi reglez hormonii asa ca banuiesc ca voi opta pt sterilet si dc ma hotarasc la BB2 il scot.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput