Fulgusori de nov-dec 2009 (167)-Hai Zuza zuzi!
Raspunsuri - Pagina 4
Andrecluj spune:
Laura, Dymomo multumesc din suflet. Ma rog sa o tin intreaga in brate. 37+ Chiara Ada
strumfy_12 spune:
Neatza!!!
Dupa o zi de hoinarit..si una fara net am revenit si noi pe aici
Felicitari proasetelor mamici!!!Bun venit bebeilor!!!
Marti am fost la control... bebelina e ok... a fost fata cuminte si s-a intors cu capul in jos...si sper sa ramana asa...
Ramonika imi pare rau ca s-a intors fetita ta..si sincer luni cand am citit ca nu s-a intors...m-a intristat mult...stiu ce inseamna sa iti doresti nastere naturala...si sa trebuiasca sa nasti prin cezariana...Imi doresc sa se intoarca si fetita ta...sa nu iti pierzi speranta... pana in momentul nasterii totul e posibil
pt toate mamicile care desi dorm putin(din punctul asta de vedere imi e frica...nush dak o sa fac fata...eu dorm mult deobicei) au grija de bebe si isi fa timp si pt DC!
35+
simina_kin spune:
Da ce se intampla???????? numai eu am logoree????? toata lumea????????
MyLady unde esti??????? eu cu cine vorbesc???
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ramonika spune:
strumfy - multumesc de gandurile bune, insa nu cred ca se va mai schimba situatia. pt. ca sapt. viitoare deja m-a programat la operatie. in saptamana 30 nov - 6 dec. e plecata din tara (alt ghinion ), dupa 7 dec. nu crede ca mai rezist. DPN-ul meu ar fi undeva pe 5-6 dec. s-a oferit sa ma plaseze la alt doctor daca vreau sa astept sa nasc cat mai aproape de termen, insa parca n-as vrea. daca mi se rupe apa noaptea si nasc pana vine doctorul ala (pe care nici sa nu-l cunosc)?
plus ca si ea a zis ca nu e bine sa asteptam pana se rupe apa sau pana se declanseaza travaliul, tot din aceste considerente: se poate intampla noaptea, pot sa nasc foarte repede si sa nu apuce sa ma opereze careva, plus ca nici nu m-aas lasa la operatie pe mana oricui, daca tot am contribuit la dr. mea atata timp, sa merg cu ea mai departe.
asta e.
Ramonika si Vladutz
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dymomo77 Tu ii dai ceiut bebelinei ca mie din maternitate mi-au zis ca la lapte praf(noi papam humana 1) e obligatoriu ceiutul pt ca altfel se constipa. mami fericit de Dan Mihail |
Si noi tot Humana1 papam si este , ca ceai bea da nu mereu si nu mult pt ca se satura cu lapte.......o sa incerc sa-i dau mai des
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
lacramioara2 spune:
Dragele mele,
Mutumesc tuturor celor care imi scriu si ma incurajeaza. Desi nu raspund zilnic, va citesc zilnic.
Inca nu stiu ce sa spun mai mult.
Saptamana 33+
BoboMom spune:
Va pup! Am intrat si eu o tura scurta. Am citit doar capitolul asta, din urma nu apuc. Daca aveti sa-mi comunicati ceva direct, sau sa ma intrebati ceva, va rog mult sa o faceti pe PM sau email, pt ca sincer nu stiu cand voi apuca sa fiu la zi cu cititul. Va admir pe cele care aveti deja bebeii acasa si sunteti la zi cu forumul. Eu, cel putin deocamdata, nu pot.
Desi avem un bebe super cuminte (papa si doarme fff bine), noi nu apucam sa ne odihnim suficient. Adica dormim intre mesele lui de obicei (nu chiar intre toate), dar nu e destul. Nu ma plang, doar va zic ca sa stiti de ce nu apuc sa intru. Si slava Domnului ca o avem pe mama aici, ca nu trebuie sa ne ocupam decat de bebe noi, ea se ocupa de tot restul (spalat, papa etc).
Azi am fost la a doua intalnire cu lactation consultant si a fost super bine. Ne-a zis ca am absolvit Nicholas papa f bine si ia in greutate. Sunt in al noualea cer!
Jay, merci de intrebare. Nastere usoara si numai bine! Sa ma suni daca vrei sa le anunt eu pe fete.
si pentru toate mamicile, burticile si nu in ultimul rand bebeii
Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
vias spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lumi_Richard Nu mai pot! Oare ea cum de mai poate? Ma mir ca nu raguseste.... Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard?locked=true# |
si al meu face la fel...si eu simt la fel ca si tine...
Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
POZE
cristina_boc spune:
Buna ziua,
Felicitari Mihamora si Lylyana Ati nascut niste adevarati flacai. Sa va traiasca.
Vreau si eu o cafeluta... Altfel cred ca dorm si azi toata ziua.
MyLady tu chiar nu dormi deloc?
Eu i-am pus la bb muzica pt copii si acum danseaza prin burtica.
O intrebare pentru mamici: nu va este dor de burtica???
CRIS 36+ , Andrei Cristian
DianeAli spune:
in continuare alaturi de Lacramioara, eu cu sotul meu ne gandim zilnic la tine..
de Monica inca nici o veste?
Andrecluj,fi pozitiva, ne gandim la tine.
36+ Lorin Edward