Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*
Raspunsuri - Pagina 5
inapreda spune:
'Mneaaata tufete!
Sint, oare, prima azi?
Daca da, dau cafeaua. Din pacate, fara cofeina pentru ca, ultima data, a cumparat Jambo si el asa stia ca beau fara cofeina (din asta beam in sarcina).
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
inapreda spune:
Asa se pare; nu-mi vine sa cred ca doar erati mai matinale; de obicei, dimineata ii da Jambo lapte lui Ian si eu mai lenevesc in pat pina miriie; azi a facut-o mai repede si...voila!!! Vorbesc singura pe net
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)
chatonel spune:
neata tufete
io am mai scris azi, da la cap trecut, nu am vazut decit tirziu ca se facuse cap nou
ayla, la care incaltari te referi? nu cred ca se poate plati cu card de ro, numai ca poate paypal (care e si in ro acum) te poate scoate din impas ... imi spui de care vrei si ne descurcam amindoua, daca nu reusesti cu paypalul.
Fetele, multumesc pt incurajari
Tocmai de-asta nu am spus nimic, ce-s problemele noastre fata de ce citesc pe-aici uneori, cind ma-nfiorez!
La noi e moft
Ilinca, zici tu ca de la mine i se trage motanului? lool :))
Aris, sigur ca le dam drepturi, nu mi-as permite sa aleg pt dragoana, nu ai vazut ca si la papusa, tot pe ea am lasat-o sa aleaga, ca doar ea se joaca, nu io ... asa si cu baietii, e inimioara ei
Mai aveam ceva de zis, da ma lasa memoria, vb lui Aris "care memorie, fato!" :)))
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
mi-amintii :)
vroiam sa le multumesc fetelor care vazura filmuletul si ne facura complimente :)
Oli, si noi abia asteptam sa ajungem in ro si sa va cunoastem!
Toulouse, la ville rose
denisamada spune:
Buna dimineata. Vaz ca ati baut deja cafeaua... mai vrea cineva un rand? Cu cofeina de data asta.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
anca_nicolae spune:
Fetelor, tot citind la Ayla despre grafice si poze frumoase, mi-a venit o idee SUPER [cel putin eu asa cred], insa as vrea sa va fac surpriza la Paltinis, si dupa, la fetele de nu pot veni. Ce ziceti, sa ma stradui sa tin secretul?
Va intreb pentru ca am in amintire o faza: aveam vreo 4-5 ani, proaspat adoptata si practic la primii brazi de Craciun, si eu cu tata impodobeam bradul in sufra, in secret cica [de fapt el ma testa], iar mama statea cu tata-mare in bucatarie, cica nu stiau nimic... Si in timpul impodobitului, desi imi placea si puneam si eu pe ici pe colo cate un globulet, ma rodea rau secretul, si mai fugeam la bucatarie, deschideam usa si cu un ton gata-gata exploziv ziceam: Eu fac ceva frumos cu tata, dar nu va zic ce! Tata-mare ma testa si zicea, mieros: Hai zi si lui tata-mare ce faci, ca nu zicem la nima, dar sa stim si noi..." Eu, gandeam ca as fi vrut a ii zic lui tata-mare, ca-l iubeam, dar apoi imi aminteam ca trebuie sa fiu soldat de baza si sa nu tradez armata romana [asa zicea tata, el fiind inginer colonel de aviatie, si eu chiar credeam faza cu armata in serios!!!] si ziceam: Nu pot, ca e secret, dar e ceva frumos! si iute iute fugeam indarat in sufra, ca sa nu cumva sa imi explodeze gura... Ce s-au mai distrat parintii si tata-mare atunci de mine... Ani de zile imi repovesteau :).
Deci, eu fac ceva frumos, dar nu va zic ce!
Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 6 luni
alina.n spune:
neata sunt cam zombie azi...am dormit numai 4 ore ...bb tare a mai plans cu gingiuta(pp ca asta este)-tre sa-i iau ceva gel azi
Ilinca haaa pai asa zici tu nu-ti dai fata mai departe de Bistrita si noua ne zici sa o trimitem prin tari straine...eh no lasa ca mai prospectam noi piata sa vedem toate ofertele
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
aris26 spune:
neatza...
vai fetelor, 6 pagini ati tocat aseara dupa ce m-am culcat. parca nici cand erau astia mici in burta nu scriam atat
copilul asta al meu nu ma mai lasa nici sa respir. ce scrurta si frumoasa a fost perioada cand se juca singur in fund pe saltelutza.acum se prinde de absolut orice(chiar si o suzete dupa jos)si se ridica in picioare, mai nasol e ca pleaca in diverse directii dar nu se poate tzine pe picioareimi puteti explica cum vine asta???solutia cred ca ar fi sa il las sa cada ca sa vada ca nu poate dar imi e prea frica acum dupa experienta cu buza
fetelor care ati crescut deja unul/doi copii. cum ati facut fatza perioadei asteia, dupa ce incearca sa mearga pana cand chiar poate??? si cat dureaza?
denisa - Adelutza indeplineshte deja toate conditiile: estetice, de orientare politica...etc..totul e sa invete ghiolbanul asta al meu cum trebuie sa se poarte cu o domnishoara finutza ca ea
niky - of, imi pare rau ca te-am incurcat. asa e, in secunda in care am citit mesajul tau mi-am adus aminte ca Nicholas era buclucashul
shasa - asa deci? a ramas cu semn. sa stiti ca eu acum ma bucur ca macar e baiat daca tot e asa zvapaiat. daca ramane cu ceva semne de buna purtare asta e
25 martie 2009
alina.n spune:
fetelor am vazut ce a facut monica pt fete si pt luana oare nu ar fi frumos sa avem de craciun o felicitare in care sa apara un bradut in care sa fie agatate globulete cu numele sau poza la toti ghioceii nostrii?sau ceva in genul?
oare se poate? ce frumos ar fii...
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
chatonel spune:
aris, la cit e de hotarit al tau, io as zice ca o sa mearga la 9 luni.
Dragoana da pasi daca e tinuta de minute... plimba-l si tu asa pe vitamina :) da o sa te rupi de spate
Mai exista aici un ham pt copii, cind incep sa mearga... nu te-ai uitat dupa asa ceva?
Uite: http://www.magazine-online.ro/piticulvesel/ham-pentru-copii/ham-pentru-mers-oltimos--266241
Toulouse, la ville rose