Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *107*
Raspunsuri - Pagina 23
provista spune:
ayla si pozaasta mi-ar placea ... daca se poate
si asta
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Ayla21 spune:
Mihaela, doar ca idee.
Simona, te rog, alege-ti si modele, mi-e mult mai usor sa stiu ca iti place cand iti alegi tu, nu o iau eu la noroc.
_
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
provista spune:
mi-ar placea un frame 3 asa , dar nu se vede poza destul de clara.ideea e ca imi place pe un globuletz
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
alina.n spune:
Capitolul 108
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PetraTudor In sfarsit, v-am prins! Felicitari lui Raru, BB3 pentru performante! Luanei un de la Bogdan (Lucia, nu ne bagam pe teritoriul Pitonului ), asta pentru ca si el isi testeaza echilibrul iar aseara S-A RIDICAT FARA SPRIJIN A stat pe palme si pe picioruse, ma uitam la el ca nu intelegeam ce vrea, apoi a ridicat manutele si a stat pe vine, ca sa se ridice in picioare! Am tipat atat de tare dupa sotul meu, ca a intrat in camera ca o vijelie crezand ca iar am scapat copilul Acum am si eu o mare-mare rugaminte : spuneti-mi va rog de unde pot cumpara o aparatoare de patut, cat mai inalta si mai groasa, vreau sa-l dezobisnuiesc pe prichi meu de a dormi cu mine, iar in tarc se trezeste de la fosnetul materialului. In patut mi-e frica sa nu se loveasca de bare, are obiceiul de a se ridica in fund si de a pica, de adormit ce este, oriunde se nimereste Bogdan (09.03.2009) |
Eu am luat din Piciul (Unirea sau Vatra Luminoasa) cu 79 lei, inalte si un pic groase. Nu-ti face iluzii, se va lovi in continuare, ca la ce viteza au cand pica...
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui provista noi ptr accidente casnice ne-am dotat cu asta... Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009) dragos tea mea www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot? |
Doamne Simona, de nu-stiu-cat timp tot intentionez sa-ti spun ca ai un copil superb!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa va bucurati de el, ca este absolut demential!
petrean spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Tufetele, ia cititi aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145178 desi unele chestii mi se par incredibile, off... e trist. In cazul lui Alex al meu, medicul a fost foarte clar si sigur pe el, ca AVC-ul NU se face din cauza stresului. Macar Alex e multumit ca, fata de topul pe domeniu general(Comert, Export, Turism) unde era pe Locul 5, la categoria unde se incadreaza ca activitate (Intermedieri in comertul cu material lemnos si materiale de contructii) este pe Locul 1. Si totusi, se poate muri din cauza stresului? sa vedeti ce-l leg de piciorul patului, si-l tin acasa. Ca azi a fost toata ziua plecat. _ Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Monica..asta e...ce are....you know who...ti-am zis..e boala secolului...pe fond de stres...oboseala..
Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006