Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Carla, nu tuseste numai nopatea, ci de cate ori doarme, nu conteaza ora...

am vb cu dr si mi-a zis sa-i dau Stoptusin, dar chiar nu stiu ce sa fac....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui SerialbastreRamona, nasol cu programul fetei. Lasa ca-si revine ea. Ce fruste ii dai acum?
Noi azi am gustat 1/2 de lingurita de mar copt. Maine cred ca il pun la aburit ca nu mi-a placut cum s-a facut si dureaza si mult; oare are ceva daca le pun odata cu legumele, ca doar nu i le dau la masa la un loc?!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Noi mancam mere,pere,nectarine,piersici,prune,baname si portocale.Eu nu i le pregstesc termic,,,doar le fac la blander . Sa le pui la aburi la un loc...nu stiu ce sa zic...nu am gatit asa...Ioana foloseste metoda asta...paote te lamureste ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetele, am o dilema si insist sa-mi spuneti parerea voastra, mai ales a celor care alaptati si ati inceput si diversificarea...

soacra-mea imi tot spune sa-i dau copilului apa sau ceai cu biberonul; precizez ca natalia nu stie sa-l foloseasca si nici n-as mai invata-o acum, ca mai tarziu sa ma chinui s-o dezvat...
in plus nu stiu daca nu-mi va refuza sanul...

acum, lasand la o parte faptul ca nu prea suntem de acord cu soacrele...
credeti c-ar trebui s-o invat sa bea din biberon? eu ii dau apa plata cu lingurita, dar e posibil sa fie prea putina; as mai incerca s-o invat cu canita cu cioc, dar cred ca e cam mica...
ce sfaturi imi dati?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=1" target="_blank">votati-o pe Natalia la alc1 si alc2! Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Alic...aceeasi problema o am si eu,dar cu mama ... nu ca soacra nu mi-ar zice ...dar am rarit-o rau cu ea si nici nu accept sa-mi dea ea vreun sfat...Mama ma bate la cap cu ceaiul sau si mai noi cu sucul de fructe (eventul morcov).Uite asa: ca poate-i e sete:are tzitzi pentru sete;ca poate nu-i ajunge sanul:atunci de ce nu plange?;atunci...tre sa-i dai ca toata lumea da sucuri de fructe la copil si rau n-are ce sa-i faca...sunt vitamine:mama,fata mea are 2 mese de fructe pe zi si supa cu legume ... isi ia de acolo vitaminele...etc Mie sincer imi e frica .... ca nu cumva sa incap sa-i dau si suc de fructe/ceai si apoi sa imi mai ia sanul deloc...pt ca va fi prea plina si nu ar mai avea nevoie.

Asa ca...nu stiu ce sa te sfatuiesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ramona, a mea fata nu serveste fructe crude, pe motiv de deranj la burtica. Am incercat cu mar, de doua ori, la interval de o luna, asa ca am hotarat sa le prepar cumva.
Alic, Cezara are alimentatie mixta, si san si formula, dar nu vrea apa/ceai de nici o forma. Nici cu lingurita, nici cu biberonul, sper sa-i ajunga pentru asta sanul. Am incercat si eu sa-i dau suc de morcov, dar nu i-a priit, asa ca raman la piureuri de fructe/legume. La capitolul fructe suntem abia la inceput. Am vazut o canita 3 in 1 de la primii pasi, avea si tetina si cioc de silicon, dar n-am ajuns sa o cumpar. Eu am o canita de la Nuk, dar ciocul e dur, cred ca cu cioc din silicon merge de pe la 6 luni.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yuppi spune:

Salut fetele!

La multe lunite pentru:

Irina Cristina de Badriana
Sofia de gabrilici
Sara Magdalena de luckyblue

Sa cresteti mari, sanatoase si sa ajungeti printese!

N-am reusit sa citesc tot, dar deocamdata raspund la ce am citit, ca se aduna prea mult, si oricum nu mai am cum citi acum.

beca gospodina harnicuta. Ce bine ca a scapat si Vladut de spital! Sa-ti traiasca finutul!

yioanna Faza cu finutzul e valabila si pentru tine! Multumim pentru "pila" pusa la Mosu'

clody Multa sanatate mamei soacre

philip Sabinutza seamana cu bunicul (ce era sa zic si eu acum...) Si eu si sotul suntem mai bruneti de ce oficial bolnavi? iar o nenorocita de raceala? Aveti grija cu tornadele din Oklahoma, ca nu-i de gluma cu astea...

gabi78 Ce buni inotatori ai tu acolo...

cris Ai reusit sa-ti prinzi soata, sau a fugit?

---------------''--------------''-----------------

Gabriela, de Sabiutza iubita

http://picasaweb.google.com/meyuppi13/BotezScaldaciune?authkey=Gv1sRgCPmJ2oej7ua8IQ&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/meyuppi13/PtNet?authkey=Gv1sRgCKr6prKc5Pr08gE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Andreea, eu nu le-as amesteca, arprelua gustul unele de la celelalte, in plus, ai pregati legumele prea devreme, dupa parerea mea. Eu prefer sa le pregatesc inainte de masa, pt a fi "proaspete",

Alice, decat sa ii introduci biberonul (cum bine ai spus, mai incolo sa te chinui sa il tai de pe lista) mai bine incerci canitele de antrenament, dar de pe la 6 luni. Iar, ca plus de hidratare, eu as alege doar apa, nu ceaiuri (iar daca optezi pt ceai, as spune ca il dai neindulcit), nu sucuri. Dar cred ca sanul ii este de ajuns deocamdata.

Am terminat pranzul si acum doarme. Azi a mancat carne a 2a oara, carne de vitel. Cu legume telina, dovlecel, brocoli si conopida.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Ramona, stiu ca ma repet, dar vreau totusi sa-ti spun, pentru ca vad ca te chinui noaptea. Vezi ca somnul rau poate fi in mare parte datorat alimentatiei. Mananca foarte multe fructe, si crude. Sunt grele pentru stomacelul lor. Mai ales ca are 5 luni. Prunele, perele si nectarinele baloneaza in exces. Portocalele sunt alergene. Daca vrei sa verifici legatura intre somn si fructe, fa asa: o saptamana ii dai numai mar fiert/copt si eventual banana oparita sau pere fierte. Dar numai cate un fruct o data, nu amestecate. La sfarsitul saptamanii, noteaza daca se mai trezeste noaptea de atatea ori.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Multumim pentru aprecieri in legatura cu piscina. O sa le mai fac poze, dar imi este greu pt ca dupa ce o impachetez pe Bianca intru cu Tudor care nu vrea sa stea decat cu mine ... si e tot un balamuc. In piscina da, intra si adulti. E piscina unui hotel nu este ceva amenajat special pt copii. Este si destul de adanc are 2 m si nici nu e macar adancime progresiva. Dar cum alt loc curat cu apa calda si decent nu am in oras atunci ii duc aici. Vara sunt mai multe piscine dar iarna nu am de ales.

Homeopatul ... este cel mai cautat din Republica. Se face programare si la 4-5 sapt! Si uite ca din punctul meu de vedere este un mare vax.

Andata renumitul dr despre care va spuneam nu primeste copii decat peste un an. Deci e posibil asta sa fie varsta de la care sa se poata da diferite chestii. Eu i-am dat echinaceea sub forma de granule dar nu mai stiu sa iti spun ce concentratie aveau. In principiu sunt f bune pt imunitatea organismului la raceli. La Tudor au avut efect. De la varsta de 1 an si o luna si pana acum nu a fost nevoie sa ii dau antibiotic si nu a facut decat raceli f usoare.

Clodya sanatate multa!

Andreea felicitarie pentru intoarcerea Cezarei! Nu trebuie sa iti faci griji pentru ca fiecare copil are ritmul lui. La mine e diferenta enorma intre copii. Tudor la 5 luni statea in patru labe, la 6 luni s-a ridicat singur in picioare pe marginea patului si a inceput sa mearga de-a busilea si la 7 luni jumate mergea in picioare. Bianca e muuuuult mai puturoasa!

Nemora felicitari si voua!

Alic eu cred ca e bine sa ii dai cu lingurita si atat. Si mai tarziu ii iei canite speciale pt varsta pe care o are.

Ai mei cupii dorm si eu tre sa chem soacra sa stea un pic cu ei ca sa plec pana in oras. Deloc nu ma multumeste situatia dar nu am ce sa fac.

Fetele care au mers in Dragonul Rosu imi spuneti si mie daca se merita sa bat drumul de la Ploiesti? Adica preturile sunt mai bune decat in magazine sau tot pe acolo. Eu am de cumparat o gramada de chestii pentru nasi, fini, parinti, cumanti si ma gandesc ca daca sunt de calitatea dar un pic mai ieftine vin si le iau de acolo. Astept pareri.

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Alic, incearca s-o culci mai ridicata, ridica salteaua sau pune-i o perna. Poate i se aduna ceva secretii in somn. A, eventual pune-i si ceva in nas (lapte sau ser). Ceai nu-i da in niciun caz, scoate fierul din organism. Apa io la fetele mele le-am dat direct din pahar, cand au tras de el, in brate fiind. Si au baut profi din prima. Mie mi se pare cel mai ok asa, canutzele alea cu cioc mie-mi par ceva pervers, ca un vibrator. Soacra-tii zi-i ca a baut dimineata un litru de ceai si ti-e frica sa-i mai dai azi

Beca, in ianuarie. Va veni bona micutei adica tatal meu sa stea aici catva luni, pana va merge Karo la gradi. In 3 camere…cred ca plecam noaptea la masina ca nici noi n-o sa ne vedem prin pat

Clody, copilul doarme cu tine? Sunt copii de-astia mai anxiosi care vor sa doarma cu cineva…si Karo era asa, cum am luat-o langa mine, a dormit mult mai bine.

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput