Albinutze de Mai-Iunie 2009(38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavinia.p

Dici voteaza-ne si pe noi

http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 2! Multumesc!

sA TRAITI! m-AM CONFORMAT!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Am citit pe sarite si am vrut sa raspund cat de cat DAR am patit-o rau azi! Suntem posesori de primul CUCUI! Fetelor, m-am speriat asa de tare ca pur si simplu nu pot inchide un ochi! Darian doarme de pe la 11, pe la 10 s-a intamplat "accidentul" si eu ioc!

L-am tot verificat, pare ok, a fost o lovitura "usoara", temperatura ok, pupile ok, respiratie ok, de vomitat nu a vomitat, echilibrul nu l-am putut urmari ca a stat doar la mine in brate. S-a linistit destul de repede, acu' de somnolenta nu am ce sa zic ca era timpul de culcare oricum. Stiu ca astea ar fi simptomele ce trebuiesc urmarite in caz de lovitura la cap la bebe nu? Ar mai trebui sa urmaresc ceva? Please help!

Merg macar sa ma intind ca nu mai pot de spate ca de dormit nu cred ca pup azi...

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

deea, pupam cucuiul si va fi bine, nu-ti mai fa griji.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata,

La Multe Lunite sarbatoritelor de azi....

Andreea, bebe de strunfita

Alexandra, bebe de AgnesLuca

sa cresteti mari, sanatoase, fericite si cuminti....

La Multi Ani pentru mamica care azi face chef....

otiliap, mamica de Ariana Georgiana si Matei George

sa fii sanantoasa, fericita si sa te bucuri de Minunile la care le-ai dat viata...

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

am scris mult-mult si mi-a cazut netul....nu ma nvat sa scriu de fiecare data in word prima data....si acuma s-a trezit Radoze....

din cate imi mai amintesc....

Deea, stai linistita.... cucuiul sa treaca .... sa intri sa ne spui cum e azi Darian...

Philip, felicitari pentru decizia luata....spor la treaba ca o sa fie ceva de lucru....

alic, mie imi zice ca s-a terminat perioada de votare.... frumoase jucarii a primit Natalia....catelusul canta/vorbeste daca apesi urechiusele, labutele, nasucul, burtica....?

lavinia, am votat pe Rares cu prietena lui lebada....

andata, la tine imi zice ca nu se poate vota din afara tarii....

mergem sa mancam si sper sa ma lase Radu azi sa mai scriu....

Cris, mama-mama,.... sa-mi fac si eu griji....? oare se va simti si la noi "cutremurul"....?

Maria, felicitari pentru masuratori....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU MARE DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Lavinia, roxi, Ioana, miruta, multumesc mult pentru vot

Lavinia,

Relusha, cred ca toate avem aceeasi problema cu cititul si scrisul pe forum

cris, bine ca ai reusit sa te odihnesti

roxi, hai sa iti spun eu cum fac in ultimul timp, ca pana acum imi notam pe o foaie: cand deschid forumul, deschid separat in alta fereastra si pagina cu raspunsul. Asa ca pe masura ce citesc, si raspund. Ca sa nu pierzi daca scrii printre picaturi si nu ai timp, da-i un "Salveaza ca draft". Iti va pastra acolo ultima versiune. Ca sa revii mergi doar cu o pagina inapoi (sageata de sus din stanga).

Carla, imi pare rau ca nu ai reusit sa obisnuiesti micuta sa suga la orizontala. Banuiesc ca e cumplit de greu pentru spatele tau sa te plimbi cu ea in brate cat mananca. Cu sotul am glumit, stii, nu? Algocalmin le-am dat si primilor 2 copii, ca mijloc rapid de scadere a febrei, fara nici un efect secundar (baiatul meu are 17 ani, cealalta fata 12). Exista supozitoare speciale pentru nou nascuti. Din punctul meu de vedere, e mai rapid si mai bun ca Panadolul si Nurofenul, cel putin asa a fost in cazul lor.

Lavinia si Yioanna, va sta bine impreuna. Abia astept sa mai creasca un pic puiutii sa ii vad si cum se joaca impreuna

Cosminica, drum bun si vacanta placuta, cu vreme frumoasa si bebelina cuminte

Laura, nici a mea nu prea mai vrea biberon. Mananca bine cereale si piure de fructe, suge zdravan si la san. Eu zic insa ca e ok, atata timp cat e hranita bine. Poate o supara si gingiile si de aceea roade tot ce prinde... Iar la cealalta intrebare... eu o invelesc noaptea, seara las un pic mai racoare sa doarma mai bine. De fapt, am un sac de dormit in care o bag de obicei. Cand o invelesc doar cu patura, o asez practic pe 1/3 de paturica si o invelesc cu cealalta parte.

gabi, vezi ce baiat mare ai? Deja are raspunsuri la intrebarile grele. Dragalasul de baiat mare si destept, mi-a inseninat ziua perluta lui.

philip, felicitari mai intai de toate. Apoi, rasufla adanc, fa o lista cu tot ce ai de facut, apoi stabileste prioritatile si ia-o catinel, ca la ardeleni. Altfel intri in panica, si mie mi-ai lasat impresia ca esti bine ancorata pe pamant. Succes si sa ne tii la curent cu ce faci.

Mi s-a trezit terorista, revin cat pot de curand.

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput