Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata burticute,
Scuze pentru absenta indelungata, au fost probleme mari cu tatal meu si nu am avut chef de nimic saptamanile astea, dar sa stiti ca sunt la zi cu cititul.
Bun venit fetelor noi, sarcina usoara si la termen va doresc la toate!
Felicitari pentru carucioarele noi care au aparutpentru fiecare.
Partea buna in tot raul e ca a venit si sotul meu acasa si acum nu mai sunt singura cuc in casa, trece timpul mai usor putin.
Bebelina e bine, ii place cand vorbeste tac-su cu ea, se agita de mama focului... Eu pot sa-i trancanesc toata ziua ca nu ma baga in seama
, deh, fetele cu tatii...
Astept decembrie sa mergem toti la eco, sa vada si sotul ce si cum, ca pana acum a vazut doar pozele....
Va pup pe toate sa aveti o zi buna, o sa incerc sa tin pasul mai vioi cu voi.

Ramona, 23+ Briana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina, da ma gandeam la fetita, oricum intre timp asa de bine imi facusem ideea cu baiat, parca.i vedeam pe amandoi cum se joaca...asa ca ce.o fi nu mai conteaza:)
bafta luni, sa vii cu vesti bune si carucior

denisa, poate nu o sa experimentezi deloc durerile astea, nici macar in trim 3, eu n.am stiut ce.as alea dureri de nici.un fel pana la travaliu

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Servus,vitezomanelor la scris!
Mama,dar ce spor mai aveti!De dimineata ma "lupt" sa va "prind din urma"...

Incep prin a va multumi tuturor celor care mi-ati trimis ganduri si incurajari in legatura cu incidentul de ieri al lui Sam,si fac asta deoarece fiind foarte multe,s-ar putea ca neuronul limitat sa nu faca fata si sa uite ...Va multumesc,va pup cu drag,a insemnat foarte mult pentru mine ca mi-ati fost alaturi!

Jeni:bravo pentru burticutza si pentru achizitiile pentru bebe!

Greenfrog:,multumesc pentru gandurile tale bune!

Liliana:e foarte bine daca bb e miscaret,nu are rost sa fii panicoasa!

Selina si Freedelia:va doresc sanatate,putere si multa rabdare,sa razbiti in toate micile "batalii" de peste zi!

Castelana: si multumesc pentru ganduri!
Mama ta ce mai face?

Anca:iar esti dtresata de kile?!Pai fac parte din farmecul sarcinii...

Mihaelagrosan:

Sensibila:multumesc pentru link-ul despre drepturile gravidelor!

Bluekidoo: bine ai revenit cu bb bataios!

Dayanara:Ivan era absolut superb la nastere
Si 6 kile in plus la varsta asta a sarcinii e suuuuuuuuuper!

Lara si Ali mihaela:bine ati venit!Sarcini usoare si nasteri usoare,multa sanatate si bebelasi mancaciosi, va doresc!

Draga mea Rebiana:se vede ca esti "in sistem",ai dreptate ca asa trebuia actionat,dar no...Mie mi-au promis ca nu vor mai fi probleme,sper sa fie asa...
In alta ordine de idei,vad ca ne asemanam chiar si la faza cu sofatul...prefer sa "sar" peste sofat,nu-mi face nici o placere,chiar daca si eu l-am luat din prima si cu max de punctaj,de se mira toata lumea,mai ales sotul,care era mare carcotash(si este intotdeauna,cand urc la volan)...
Iar fabula moderna...

Erina:sa va dea Dumnezeu casa de piatra si sanatate si fericire in continuare!Cred si eu ca sotul tau s-ar simti super-barbat,daca ar avea si un fiu!Tine de "integritatea speciei", cred...

Niki:daca dr. zice ca e ok,du-te!!!Dar nu-ti uita fierul si calciul acasa!

Magdone:bine ai revenit!

Ellanik:iesi imediat din starea naspa,ai o odisee de salvat!
Erai mortal de serioasa in acele secvente,pai te potriveai perfect rolului!Felicitari!Si multumesc de incurajari,dar iesi si tu din starea naspa,te rog!!!

Corimami:Si eu ma tem la volan,o da!

Gina:felicitari pentru baietel,sa fie sanatos si mancacios!

Oana:"epoca Ceausesc is back?!?!
Plantatie de morcovi?!?!
Te pup, odihneste-te si va fi bine!Cum ziceam:greul de-abia incepe

Denisa:multumesc de ganduri!
Ai facut facultatea degeaba,conform"Brainiacs"?

Dianami:felicitari pentru baietel,multa sanatate iti doresc,ai grija de tine si odihneste-te cat poti de mult!

Alina:sa stii ca si pe mine m-a impresionat cazul acela de la emisiune,fetitza era superba,familia minunata!si multa sanatate Ioanei!!!

Gata,ca umplu tot capitolul!!!

Maria 22+
Mami de Sammy si ,posibil, de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine!

Am fost dimineata sa imi iau sange pentru analize, am venit inapoi si am trecut la tura 2 de somn.Ce bine e acasa.

Mihaela felicitari pentru vestile bune de la eco. Timid bebel ai.

Arinaa nu ma invidia, ca eu merg pana in 31 inclusiv la munca, deci ma iei cu 10 zile. Mai am si eu 3 zile de co si cred ca le iau cumva sa nu mai merg si 31 la munca. Sa vedem.

Rebiana tare fabula.

Lara(frumos nume ai ) bine ai venit printre noi.

Bluekidoo imi pare rau sa aud ca ai avut problemute. Da ma bucur ca bebe e ok. (ti-a iesit semnatura, bravo )

Delia imi pare rau ca ai avut o dimineata agitata.

Denisa ce mic dejun copios. Cu facultatea, is curioasa daca face cineva ceva, ca eu nu prea.

Anca si eu l-am visat pe bebe, dar am visat ca l-am nascut la 800 de gr.

Niki hai cu pozele si vedem si noi fotomodeala.

Ate mai este lapte cald? Eu le dorm nu ma joc, dar recuperez multe nopti nedormite.

Liliana deci te sperie ca misca prea tare, eu ma sperii ca misca prea incet si putin, off , ca nici cum nu e bine.

Briza si pe minema dor oasele bazinului si tot asa simt ca nu mai rezist. M-am saturat de dormit pe stanga, pe dreapta nu pot ca imi amorteste mana si ma iau palpitatiile, pe spate nici nu se pune problema. Vorba Roxanei hai ca nu mai e mult.

Carmen ce bebelina matinala ai. Cum a fost mancarea otravitoare de la Mc?

Selina si copilasul tau s-a trezit cu fata la cearsaf? Au si eu zile mai proaste ca noi toti.

Denisa ce tare, auzi cu 80 pe Cheile Dambovitei. Mie mi-a murit motorul si pentru ca am avut viteza de reactie, m-a felicitat instructorul.

Merg sa caut ceva prin frgider ca ne e foame.

Oana 25+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Dinami, felicitari pentru eco, ai deja un bb grasunel. Pentru col cat mai multa odihna la pat(cred ca stiai si tu) daca te lasa Iulia .

Dayanara, ce bulanase grasane am vazut eu in poze, sa le papi nu alta. Nu a fost uratel la nastere Ivan.

Mihaelagrosan felicitari pt vestile bune de la eco. Eu as fi vrut sa fie surpriza la nastere, dar sotul a spus ca daca tot putem stii de ce san u stim?

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 20+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki
Sunt curioasa in ce limba o sa-i vb copilului.A mea ,a lui sau greaca?probabil cate putin din toate.

Nu cate putin din toate, ca zapaciti bietul copil. E foarte important inca de la inceput ca voi, parintii sa va controlati si tu sa-i vorbesti in limba ta materna, sotul in limba lui. Chiar daca la un moment dat copilul iti va spune ceva pe limba sotului si tu vei intelege, trebuie sa pretinzi ca nu intelegi si sa-l inveti chestia aia in limba ta. Greaca o va invata probabil la gradinita/scoala, cand/daca va fi cazul.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

"Neata si de la mine!

Babyexpo? Nu m-as duce nici daca mi-ar da ceva pe gratis! Mai fetelor, mai lasati mai cumparaturile, ca nu obiectele sint importante pt fericirea voastra si a copilasului! Pina nasteti nu aveti nevoie nici de patut, nici de carucior, nici de paturici... doar de citeva body si salopetele plus niste chestii d eingrijire de la farmacie, asta e tot. Dupa aia... vedeti voi, va descurcati fara probleme! Unde va tot duceti voi in spatii inchise, printre sute de oameni? Lasa aia cu gripa noua, sint zeci de viroze care bintuie prin oras (1/2 din oamenii pe care-i cunosc sint acasa in pat cu viroze, si nu-s din aia care merg chiar cu autobuzul si se expun!) Mai stati pe acasa, cumparati pe internet daca aveti shoppingul va face fericite... Nu va expuneti la virusi si microbi daca nu e cazul, sanatatea voastra si lui bebe e lucurul cel mai de pret! Ia uitati-va voi asa prin mesajele fetelor care nu sint la primul copil... nu vedeti ca niciuna nu se inghesuie la cumparaturi, ast ainsemnind ca , din experienta, au vazut ca nu hainutele si tot felul de obiecte mai mult sau mai putin necesare sint importante?
Acestea fiind zise si ciufulindu-va eu de dimineata, ma retrag pt moment si mai revin azi :)) Pup!!

22+ cu ...probabil numit Tudor :))

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, cum mai scriam dincolo la mine e sigur baietel pentru ca schimbarile corpului date de hormoni sunt evidente. Scriam eu ca sinii sunt mai mari acum la 22 de saptamini decit cind ii aveam maximum de angorjati dupa ce am nascut-o pe Daria. Si in greutate am luat mult mai mult,plus starile de rau, arsurile, etc.
Eu as vrea sa ramina baietel mai ales ca sotul e foarte incintat. Credca in logica lui de barbat se gindeste cite lucruri man like va face cu fiul, cite il va invata etc.

Si eu abia astept sa vad ce va fi la tine si sper sa fie fetita!!!

La mine sanii sunt mari oricum, chiar si fara sarcina, asa ca nu sunt un indicativ. La Tudor nu am avut arsuri deloc, nu stiu daca au vreo relevanta. dar si eu vad deosebiri intre sarcini, numai ca deosebiri a vazut si sora mea si ea are 2 baieti.
De, ce-or fi, sanatosi sa fie. Dar eu cred ca la voi ramane baiat. Numai ca tati de David va fi dezamagit, baietii sunt mai mamosi cand sunt mici, cel putin!
Sa stii ca eu numar saptamanile pana la marea intalnire...parca la Tudor nu eram chiar asa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi vad ca ai gasit nume pt bebe urias :)
eu nici la prima sarcina nu am cumparat dinainte multe decat cam ce zici si tu din astea de farmacie , hainute si atat, restul le.a cumparat sotul cand eram in spital, apoi dupa ce.am iesit

acum tre sa ies sa.i cumpar lui ivan cate ceva si zau ca nu.mi vine tot de frica gripei...am sa merg probabil intr.o dimineata la prima ora, in timpul saptamanii
in rest imi clatesc ochii pe net

roxana 21 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Vladi- mamicile la a doua sarcina nu cumpara pt ca au de primul copil.
Tu esti mama extremelor. Stai in picioare cu burta care se intareste de 50 de ori pe zi, dar nu te duci in magazile de frica unei gripe.
Si dupa nastere tot gripa aia o sa fie. Eu personal, nu ma vad dupa nopti nedormite alergand prin magazine dupa carut, patut si alte minuni. Plus copil dupa mine care suge la cerere.
Oricum sunt in magazine si oras zilnic,pt una alta : cumparaturi, chestii care tin de terminarea casei.
Plus sotul care lucreaza cu oameni si vede o gramada in fiecare zi.

Denisa, 20 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput